- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата любов ръжда не хваща....
Първата любов ръжда не хваща....
какво е вашето мнение по въпроса
защото напоследък всички ми казват защото въобще вече я няма първата любов![]()
![]()
Абе мааалко или много си остава някаква тръпка човека, в който си бил влюбен за първи път. Независимо какво е станало после. То просто си се запомня. Не "хваща ръжда" от тая гледна точка, че не се забравя според мене. Пък в каква степен не се забравя е индивитуално за всеки човек...![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Ами само можеш да си позагубиш леко чувствата,но никога няма да ти е безразличен тоя човек!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Винаги,когато видя''първата си любов'' в мен нахлуват мноооооооого спомени.Първата любов просто не може да се забрави!
Ммммм точно така,само дето чувствата могат да се превърнат в омраза.Първоначално написано от pandelka
ni6to 1vo ne se zabravq: 1vata lubov,1voto napivane,1viq sex,1voto razo4arovanie...nqma ni6to lo6o v tova da pazi6 nqkakuv dobur spomen za 1vata lubov-imenno,za6toto e bila 1va,4uvstvotoe bilo istinsko,neprinudeno i 4isto.v slu4aq izklu4vam napulno frazata "kudeto e teklo,pak 6te te4e",pri sre6ta sled godini naprimer s 1vata lubov vinagi trepva ne6to-ne e zaduljitelno da e nostalgiq po izjivqnoto,a prosto priqtni spomeni nahluvat v suznanieto ti.tova e normalno i priqtno.![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Пълна пидирастия,не се забравяла,щуротии
Забеавих даже коя беше първата ми любов![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
аз все още съм си с първата ми любов![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Казва се: "Старата любов ръжда не хваща", но както и да е. Мнението ми е, че първата любов не може да бъде забравена, но първия възлюбен-да
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Изобщо не е вярно...
Мен това не ми е първа любов.![]()
Остава доста голяма трьпка.Аз още познавам пьрвата си любов и да ти кажа като я вида усмивката до ушите и много и се радвам.
skype thug_gangstaa pishete
Според мен чувсвото никога не може да се разбрави....и човека, винаги ще помниш името му, дори и вече да не го обичаш....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
При всички е различно,моята първа любов одавна ръждяса и нямам никакви чувства към онзи човек
Малко сме разумните.
Ти май не разбра за какво става на вьпрос...Първоначално написано от chokolate_girl
skype thug_gangstaa pishete
напротив,разбрах но може би ти не разбра аз какво исках да кажаПървоначално написано от WhenThugzCry
![]()
Малко сме разумните.
при всеки е различно...аз почвам да се чудя дали някога ще спра да имам чувства към този човек![]()
Дрън дрън... Първата ми любов дори не го помня как изглеждаше ве4е..
![]()
Робинята на Quench
me 2Първоначално написано от chokolate_girl
Суетата.Моят любим грях.
Първата ми любов я помня много добре. Бяхме заедно доста дълго време, беше и първият мъж в живота ми. Приятели сме, но вече всеки си има нов живот.![]()
Ми аз не мога да преценя коя ми е била "първата" любовСподелена или не?
![]()
еlsy![]()
напълно си права ... още не мога да забравя момчето ,което се влюбих за пръв път ;[[ неможе да се кажи че съм го забравила,макар че беше доста отдавна и от тогава съм била с доста други момчета ;[Първоначално написано от kolmi
ъЪ .. тфа че tа Obiчам wсе еdнO не сi гO чуL [!]
АхахАХахх..
Хваща и то каква...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Може да ти е безразличен (личен опит,ако мислиш, че е била "малка любов - 3 год не са малко), но просто не го забравяш, него и урока на който те е научил... След него "неможеш" да обичаш пак така, защото неискаш или те е страх... Но може да ти е безразличен!Първоначално написано от pandelka
Абе не знам за вас, ама моята отдавна се корозира