- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В мен ли е проблемът ?? Кажете си мнението , моля ви !
Здравейте, искам просто да ви споделя , че от доста време не съм се влюбвала , всъщност аз никога не съм имала приятел, а съм на 15 години. Доста момчета ме харесват, но никой от тях не ме интересува и не може да ме впечатли с нещо. Напълно безразлично ми е , приятелките ми ме питат защо си нямам приятел и защо режа всички момчета , а аз нямам отговор на въпроса.. Не знам къде е проблема , може би не ми трябва още , защото имам чудесни приятелки , с които си споделяме абсолютно всичко и откакто се познаваме сме заедно , но някои от тях също си имат гаджета въпреки това. Винаги си мисля, че не съм срещнала точния човек , ама съм на 15 , а на тази възраст повечето са имали поне една връзка , не знам.. мислите ли , че в мен е проблема ?
it's not too late.. it's NEVER too late!!
Проблемът е по-скоро в околните.
И то в приятелките ти.
Смени си обкръжението, гледай малко по-реално на нещата.
Тея връзки не са състезание и фуканки, те определят близкото ти бъдеще.
мда.
Много благодаря , че изказа мнението си , но приятелките ми винаги ме подкрепят и правят всичко за мен , не мисля че проблемът е в тях.![]()
Ами тогава ще те оставя да живееш със заблудите си.
Ама разбира се. Тея хора, които са на твойта възраст, пък са имали поне една връзка, всъщност са намерили точния човек. Те и по същата причина са "имаЛИ".Първоначално написано от MayFlower
Така де, но аз друго исках да кажа. Имах предвид , че на тази възраст са изпитали тръпката от това да имаш гадже , а аз не съм и не ми пука особено - безразлично ми е , но сега като се замисля , че пиша за това тук, явно не ми е напълно безразлично.. и аз самата се обърках вече..
Вирнала си си носа ,май-май ,и никой не е достатъчно добър за теб. Да си го кажем в прав текст - нито ти си виновна ,че не можеш да харесаш някого ,нито момчетата около теб ,че не могат да ти се харесат. Като се намери някой ,който да те привлича с нещо ,друга песен ще запееш.Доста момчета ме харесват, но никой от тях не ме интересува и не може да ме впечатли с нещо. Напълно безразлично ми е , приятелките ми ме питат защо си нямам приятел и защо режа всички момчета , а аз нямам отговор на въпроса..
И втори дубъл - безразлично ти е ,щото никого не си харесвала явно.Имах предвид , че на тази възраст са изпитали тръпката от това да имаш гадже , а аз не съм и не ми пука особено - безразлично ми е , но сега като се замисля , че пиша за това тук, явно не ми е напълно безразлично.. и аз самата се обърках вече..
И не ти е безразлично ,щото явно имаш много яки приятелки ,които ти обясняват каква тръпка е да имаш гадже ...
Проблемът е ,че ако си хванеш човек ,който не те привлича ,'тръпка' ще е последното ,което ще изпиташ![]()
Бре, толкова ли е важно малко момиче да има приятел.Аз съм момче на 19 и от известо време нямам приятелка.Може би искам 1 определена =/
И кво? Да не си мислиш, че животът им е песен?
![]()
Ще усетиш кво е да си имаш гадже рано или късно и стига си ги гледала твоите приятелки, които са много щастливи и имат страхотни връзки, дълги от 2 седмици, към 2-3 месеца, до година. Тая тема "искам гаджееее" почва да ме дразни.
Същото само че съм на 18 и съм момиче.Първоначално написано от Fur1ous
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Никъде не съм казала, че искам гадже , а точно обратното - че ми е безразлично и се чудя дали нещо не ми е както трябва или всички много бързат да пораснат.
Нормално е да си обърканаПървоначално написано от MayFlower
Успокой се, ще дойде времето, в което някое момче ще те привлече и всичко ще стане от само себе си.
Ти си си фред и нищо ти няма. Има много момичета и момчета, които изпитват подобни чувства на твоите години и това е нормално, спокоВсичко ще се оправи и ще си намериш готино момче
![]()