- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP !!!
Съгласна съм с горните мнения.. не знам, все пак ти си решаваш, обаче по държанието му не виждам да си заслужава да се занимаваш. Ти му казваш, че го харесваш, а той някво - мии не знамм..може и да пробваме..може и да минем довечера ама не съм сигурен, все едно от него да мине. После пък веднага решава кои снимки да махаш, какви да слагаш.. само за мен ли е странно тва? И през цялото време избягва темата дали изобщо те харесва. Все пак ти си си го избираш, ама мисля, че може да се разочароваш от него в бъдеще (ако още не си).![]()
Оле каква си смела!И аз съм в същата ситуация ,само където съм 8 клас / за 9-ти демек/ и той се беше опитал нещо да ме сопне, седмици след това разбрах, че е той.Нямам му фейса на ония моя любим
, но й да го имах сигурна съм, че никога не бих посмяла да му пиша.
![]()
Затова продължавай да ни информираш какво става супер ми е интересно!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Тук сте култови![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тва си помислих и аз докато четох чатаПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
![]()
Също съгласна .. той направо те върти на пръста си. Или не осъзнаваш, че те използва яко. нито ти казва дали те харесва, нито е сигурен, че ще излезете. бахти яката разигравка, ама като си хлътнала по тоя идиот..Първоначално написано от sunflower132
Ии ...
ДаПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Пробвай като за начало да се запознаеш с него .. ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3