.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: HELP !!!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    E па,Враца
    Брях,брях

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Съгласна съм с горните мнения.. не знам, все пак ти си решаваш, обаче по държанието му не виждам да си заслужава да се занимаваш. Ти му казваш, че го харесваш, а той някво - мии не знамм..може и да пробваме..може и да минем довечера ама не съм сигурен, все едно от него да мине. После пък веднага решава кои снимки да махаш, какви да слагаш.. само за мен ли е странно тва? И през цялото време избягва темата дали изобщо те харесва. Все пак ти си си го избираш, ама мисля, че може да се разочароваш от него в бъдеще (ако още не си).

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Оле каква си смела! И аз съм в същата ситуация ,само където съм 8 клас / за 9-ти демек/ и той се беше опитал нещо да ме сопне, седмици след това разбрах, че е той.Нямам му фейса на ония моя любим , но й да го имах сигурна съм, че никога не бих посмяла да му пиша. Затова продължавай да ни информираш какво става супер ми е интересно!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Тук сте култови
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    поне да беше пропуснала редчето, в което му даваш номера си... са целия форум ти има номера, сеш се ?
    Тва си помислих и аз докато четох чата

Цитирай Първоначално написано от sunflower132
    Мисля, че не трябва да си триеш ей така някакви снимки ,само защото той иска .... и това "сложи си некви с полички, роклички ....." , не знам може и грешни изводи да си правя.
    Също съгласна .. той направо те върти на пръста си. Или не осъзнаваш, че те използва яко. нито ти казва дали те харесва, нито е сигурен, че ще излезете. бахти яката разигравка, ама като си хлътнала по тоя идиот..

Ии ...

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Тук сте култови
    Да

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Hilary_
    Пробвай като за начало да се запознаеш с него .. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми