- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Програма
Значи 7 клас не барвах нищо и сега за лятото мисля да си направя програма. Напреднал съм и съм на 14. Моля изкажете мнение.
-100 коремни преси (2 серии)
-10 лицеви опори (2 серии)
-20 пъти вдигане на дъмбел 9.5 кг (2 серии)
Нещо за крака за вкъщи ако може да препоръчате. И това е. Нещо да намаля или увелича и през ден ли е по добре да ги правя (и кое) или всеки ден (кое). Мерси предварително![]()
а защо не отидеш до фитнеса/клуба по бойно изкуство?
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Защото нямам маса и физика : (. 175 съм и съм 60 кг някъде. Слабичък съм. Искам да направя тяло простоПървоначално написано от DA0Trooper
Иначе много искам да почна да тренирам някакви бойни изкуства. ММА, кикбокс нещо такова, ама тялото ми не е за там.
С тая програма нищо няма да направиш. Ако искаш тяло - влизай във фитнеса, ако искаш да тренираш БИ - отивай в залата. Това са абсолютни оправдания - никой няма да те изгони, понеже нямаш физическата подготовка![]()
Еми, пич, ти като нямаш маса и физика, ще си останеш без тях ако не отидеш да тренираш по-сериозно. С тея 2 серии по 10 лицеви опори и 100 коремни, няма да стане работата, най много да си прецакаш врата от много зор на коремните. Намирай някаква зала до вас и смело, никой нищо няма да ти каже![]()
Мноо ясно че никой нищо няма да му каже като няма маса, само казва че познава мене![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
тва че нямаш маса не е оправдание ... в бокса има около 20 категории!
пък за фитнеса ... на никой му не пука че си хилав, всеки гледа себе си там!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
+ това повечето хора са приятни и не те гледат надменно, ами даже се опитват да ти помогнат по един или друг начинПървоначално написано от firstdiesel
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ако правиш серии с 10 кила дъмбел за бицепс и си 60 кила,хич не ти е лоша физ.подготовка според мен.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
ЕДит: Добре захващам се с фитнес залата. Слушам предложения за програма, моля.