.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Въпрос към по опитните

Въпросът е, приятелката когато ми прави свирка и го е глътнала целия (Deep blowjob) ако свърша дълбоко в гърлото ще се задави ли?

не,може да и излезе през ушите под формата на дражета... ти ако си набуташ нещо в гърлото и потече дали ще се задавиш?

извинявай за фрубия тон,но исках да видиш колко е нелеп въпроса ти отстрани. първо и кажи,че ще направиш това,преди да свършиш също я предупреди. като е подготвена няма да се задави... но ако я "изненадаш" може да се превърнеш в некрофилче
    ~девойче съм~

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    няа кво да си косиш , няа как особено да се задави от течност , нищо няа да и стане , ма по добре да не е баш в гърлото

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

не си лапал,не знаеш как е просто като е deepthroating не знаеш кога точно ще вдиша и дали изобщо дихателните и пътища са отворени или гълтача е ON просто и кажи и точка. устите ви са не само за орална но и за да си казвате разни неща
    ~девойче съм~

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от dimdim
    не си лапал,не знаеш как е просто като е deepthroating не знаеш кога точно ще вдиша и дали изобщо дихателните и пътища са отворени или гълтача е ON просто и кажи и точка. устите ви са не само за орална но и за да си казвате разни неща
    ЕВАЛАААААА

Ние сме говорили относно тия неща и даже тя иска! Относно това какво е чувството да и свърша в устата- тя знае, въпросът ми е дали има някаква разлика, ако е в гърлото не в устата. За това реших да пиша тука, някой пробвал ли е?

Тя може да се закашля и само като го поеме, без да свършваш. Но да, напълно възможно е да се задави. Друг в въпросът, че повечето мъже се кефят когато жената се задави при свирка.

Цитирай Първоначално написано от ZooB
    няа кво да си косиш , няа как особено да се задави от течност , нищо няа да и стане , ма по добре да не е баш в гърлото
    Айде ти да си навреш п**ка в гърлото и да видим дали няма да се задавиш! Егати мозъците, егати чудото.

ДА, различно е, ДА, може да се задави. Карайте го полека, да не направите беля.

Добре,аз да не правя нова тема исках да питам...
    Значи,приятеля ми мн го иска това с гърлото,аз обаче просто не мога да го направя,просто не се получава.Някой може ли да ми каже как точно става???
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Добре,аз да не правя нова тема исках да питам...
    Значи,приятеля ми мн го иска това с гърлото,аз обаче просто не мога да го направя,просто не се получава.Някой може ли да ми каже как точно става???
    Избираш поза, в която гърлото ти да не е под ъгъл, за да може да влезе надълбоко. Например лягаш на леглото, като само главата ти е извън него - така ъгълът е 180градуса ... момчето е право. Има и други пози - на мен при 69 също ми се получава, даже още по-добре е той като е отгоре.

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Re: Въпрос към по опитните

Цитирай Първоначално написано от hondacbr954
    Въпросът е, приятелката когато ми прави свирка и го е глътнала целия (Deep blowjob) ако свърша дълбоко в гърлото ще се задави ли?
    Зависи от нея. Worst case scenario е да повърне.
    Welcome to the Jungle...

Да и ще ти отхапе патката!

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Бе то не зависи само от нея,бре.

Мож да се задави,мож да не се.
    Предупреди я преди да свършиш ,та да се подготви(психически ифизически) и да няма кашлюкания,задвяние и такива работи..

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ми няма в нашите усти да свършваш все пак, с нея говори
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на InnoraX

Въпросът е, ... ще се задави ли?
    Пробвай и ще разбереш

Цитирай Първоначално написано от InnoraX
    Въпросът е, ... ще се задави ли?
    Пробвай и ще разбереш
    Понякога целта не оправдава средствата! Какъв е смисъла да пробваме нещо което не сме правили, при положение че ще се дави после...

като свършваш и кажи да си задържи въздуха....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си