- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към по опитните
Въпросът е, приятелката когато ми прави свирка и го е глътнала целия (Deep blowjob) ако свърша дълбоко в гърлото ще се задави ли?
не,може да и излезе през ушите под формата на дражета... ти ако си набуташ нещо в гърлото и потече дали ще се задавиш?
извинявай за фрубия тон,но исках да видиш колко е нелеп въпроса ти отстрани. първо и кажи,че ще направиш това,преди да свършиш също я предупреди. като е подготвена няма да се задави... но ако я "изненадаш" може да се превърнеш в некрофилче![]()
~девойче съм~
няа кво да си косиш , няа как особено да се задави от течност , нищо няа да и стане , ма по добре да не е баш в гърлото
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
не си лапал,не знаеш как епросто като е deepthroating не знаеш кога точно ще вдиша и дали изобщо дихателните и пътища са отворени или гълтача е ON
просто и кажи и точка. устите ви са не само за орална но и за да си казвате разни неща
![]()
~девойче съм~
ЕВАЛААААААПървоначално написано от dimdim
Ние сме говорили относно тия неща и даже тя иска! Относно това какво е чувството да и свърша в устата- тя знае, въпросът ми е дали има някаква разлика, ако е в гърлото не в устата. За това реших да пиша тука, някой пробвал ли е?
Тя може да се закашля и само като го поеме, без да свършваш. Но да, напълно възможно е да се задави. Друг в въпросът, че повечето мъже се кефят когато жената се задави при свирка.
Айде ти да си навреш п**ка в гърлото и да видим дали няма да се задавиш! Егати мозъците, егати чудото.Първоначално написано от ZooB
ДА, различно е, ДА, може да се задави. Карайте го полека, да не направите беля.
Добре,аз да не правя нова тема исках да питам...
Значи,приятеля ми мн го иска това с гърлото,аз обаче просто не мога да го направя,просто не се получава.Някой може ли да ми каже как точно става???
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Избираш поза, в която гърлото ти да не е под ъгъл, за да може да влезе надълбоко. Например лягаш на леглото, като само главата ти е извън него - така ъгълът е 180градуса ... момчето е право. Има и други пози - на мен при 69 също ми се получава, даже още по-добре е той като е отгоре.Първоначално написано от shokoladchety
Зависи от нея. Worst case scenario е да повърне.Първоначално написано от hondacbr954
Welcome to the Jungle...
Да и ще ти отхапе патката!Първоначално написано от hondacbr954
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua
Бе то не зависи само от нея,бре.
Мож да се задави,мож да не се.
Предупреди я преди да свършиш ,та да се подготви(психически ифизически) и да няма кашлюкания,задвяние и такива работи..
ми няма в нашите усти да свършваш все пак, с нея говори
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Пробвай и ще разберешПървоначално написано от hondacbr954
![]()
Понякога целта не оправдава средствата! Какъв е смисъла да пробваме нещо което не сме правили, при положение че ще се дави после...Първоначално написано от InnoraX
да
smileee
като свършваш и кажи да си задържи въздуха....