- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- hollywood undead :)
Имам чувството, че наистина доста малко хора сме чували за тази група. Аз лично едва ли познавам и 10 като на повечете аз съм казал за нея![]()
Е любимата ми група е все пак![]()
чувал съм ги ,дори имам една тяхна песен на телефона
http://www.youtube.com/watch?v=b1Zq47OBytg
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Естествено, че съм ги чувала. Даже много ме радват![]()
Имам техни песни в компа, на тела .. ии редовно си ги пея ;д
It's Cute How Stupid You Are ^^
ТВА Е ЕДНА ОТ НАЙ-УНИКАЛНИТЕ ГРУПИ ЕВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪР!!! Леле не е истина колко МНОГО ги обчам.
Та Дани оправда очакванията ми. Т.е адски добър е. Даже по-добре че стана така Deuce. Да липсва ми, но много му се радвам на Данни! ♥ И е сташен сладуууур :Д:Д ахахаха
American Tragedy е УНИКАЛЕН албум <333
EVERYWHER I GO! BITCHES ALWAYS KNOW, THAT CHARLIE SCENE HAS GOT A WEENIE THAT HE LOVES TO SHOOOOW!
ДА новият албум е уникален , даже незнам коя песен ми е любима , всички са супер добри
![]()
любимата ми тяхна песен http://www.youtube.com/watch?v=Hk9bo...09E51&index=11![]()
![]()
![]()
You fuckin' faggot snitches ляляляля![]()
Според мен е хубаво, че не са чак толкова известни, не им трябва да са комерсиални.
Абсолютно...Известноста погълна една моя много, много любима банда, и 2ма от тях взеха че се махнаха...Другите 3ма все още са си заедно, обичат си се, аз си го обичам, ще имат нов албум в края на годината, скоро излезна нова тяхна песен, видео скоро, нооо двамцата си ми липсват и все още ми е гааадно. Както и да е.Първоначално написано от TheNewReligion
Айде малко Дани
![]()
)) ♥
![]()
Наскоро ги намерих, един приятел ми ги пусна и съм мноооооооого доволна. Не спирам да си ги въртя, да продължават все в този дух момчетата.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Имам само една любима тяхна песен
Holywood undead - Undeadдругите не струват
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...