Здравейте,искам да е поинтересувам нещо,майка ми от наистина много време страда от главоболие,преди ходеше някакви с някакви игли да й правят процедури,но не й помогна,напослдък й говоря да отиде на доктор,а тя казва ''на мен никой не може да ми помогне'' и аз я питам ''защо'' и тя ''неизлечимо болна съм'' страшно много съм изплашена да няма рак..не искам да я загубя,божичко..![]()
![]()
![]()
Не знам какво да правя,моля ви помогнете ми,четох в интернет,че един от симптомите на мозъчният тумор е главоболието,но пък от друа страна тя наистина от доста време страда от него..какво да правя
![]()
Не знам как да ти помогна само ще изразя мнение, че моята майка преди време се оплакваше от главоболие.. И един ден се реши да отиде на лекар, там и казаха че кръвното й е високо - предписаха й хапчета пи ги и мисля , че в момента още продължава, но слава Богу.. не се е чувствала така и се надявам и да не се случват пак такива гафове.. За майка ти какво да кажа освен да отиде на доктор да й премерят кръвното, ако трябва и изследвания да се пуснат може да замине някой друг лев, но поне да се разбере какво й е .. Успех, вярвам, че майка ти ще се оправи! Не скланяй глава, а бъди силна !
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Разпитай я за заболяването ѝ
ПИТАЙ ! РАЗПИТВАЙ Я ! КАЗИ ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСЪВАШ ОТ НЕЙНОТО ЗАБОЛЯВАНЕ ! СПОДЕЛИ С БАБА, ТАТИ ИЛИ НЯКОЙ БЛИЗАК ! НАКАРАЙ Я ДА ОТИДЕ НА ЛЕКАР ИЛИ ГО ЖИКНИ Ж КЪЩИ ИМА И ТАКАВА УСЛУГА!
ДАНО ДА НЕ Е НЕЩО СЕРИОЗНО ! УСПЕХ !
Поговори с нея...уххх дано да не е нещо сериозно...
Да не би да се притеснява за нещо? Аз покрай изпитите се бях леко шашнала и почти всеки ден ме болеше главата, но отидох на лекар,предписаха ми хапчета и се пооправих малко. Но притесня ли се за нещо повечко и започва да ме боли супер много.
Поговорете ии дано всичко да се оправи
![]()
![]()