.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Оплетох се

Проблемът е следният.
    Постоянно съм с моята приятелка.Тя много често обаче според мен ме лъже за да излиза с други.Има едно момче което все иска да излиза с мен.Но тогава моята фр казва че иска да е с нас.Той обаче не иска тя да е с нас.Няма как.Тя много иска да го види , но той от своя страна не иска да излиза никаде с нея.Нямаше пари да си купи баик ( моята приятела)и поиска от баща ми.ТОЙ И ДАДЕ защото знае че ми е много добра фр.Сега тя ако не му ги даде ще даржи мен отговорна.На всичкото отгоре нещо става на брат ми и само ми вика.Цялата банда (в града дет живее баба) ме чака .. мойта фр не иска да ходя ... това с парите ... момчето иска да дойде с мен в града ... все пак там живее баща му....пак аз искам и на село . ПОМОЩ !!
    Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!

Голям фен Аватара на p0lina
    Чесно казано нищо не разбрах.. кой какво на кого.. и аз се оплетох
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от p0lina
    Нях.. и аз тъй

Ахам , ясно

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    LudetinA55, мацко.. виж си подписа О_O "блити" ли се пише или "блести" изоставам нещо

Damn , оплетох се
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на Chacho
    Избирай си с кой, къде да ходиш. Ако искаш или не искаш да идва приятелката ти - кажи й. И баща ти не знам защо би те държал отговорна, той собствен баща ли й е, да й купува колело? Голям човек е, нека си преценява постъпките!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    От това ,което разбрах : Не може да излиза само с теб .. трябва да излиза и с други , нали всеки ден сте заедно ? Излизай и ти с други твой приятелки .
    Born Bad,The Dog who loves too much!
    ---------------------------------------------

Големи проблеми имаш наистина... Не знам как не потърси помощ по-рано... Сега вече е късно за съвети според мен, просто няма връщане назад.

Хмммм донякъде се нарежда ...моята ФР далжи на баща ми само 22 лева вече ....
    но все пак ще ви го кажа по най-разбираемия начин :
    -Моята фр не иска аз да излизам с другите си приятели
    -Едно момче много иска да изиза с мен, но не и с моята фр ... Просто не я харесва като човек
    - Моята фр обеща да върне парите , но сега тя трябва да ги даде на мен , а аз на баща ми.
    -моите фр от града дет е баба ми искат да идвам там
    -момчето което иска да излз с мен иска да дойде с мен ... и без тва там живее баща му
    -аз искам да си отида и на село

Та мисля :
    -да кажа на мойте фр в града където живее баба , че ще дойда след като отида на село
    -да кажа на момчето че ще си ходя на село и тогавав града кадето живее баба

Но мойта фр не иска да ходя а да седя цяло лято с неяяя
    Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!

Ти пък, какво се съобразяваш с твоята приятелка. Прави каквото прецениш. На теб трябва да ти е готино..лято е!!!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от p0lina
    ++

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Направи така, както смяташ. Приятелката ти излиза с други, прави и ти така. Не сте залепени една за друга, нали? ...нали? А за приятеля ти - той иска да излезете, ти също, НАПРАВЕТЕ ГО!

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Туко що прочетохте резюмето на Дързос и Красота 31924 епизод.

Имаш цяло лято.Предполагам си достатъчно голяма за да си организираш нещата сама.Ние боб ли да хвърляме,че да разберем къде ти се ходи най-много? Бъди с всички не си малка бъди по-организирана !

От това,което прочетох си разбира,че може би щом момчето,за което говориш не я харесва като характер може да има право а тя само да се възползва от теб ... нз ти си прецени,обаче аз съм на мнение да и обясниш,че тя не е единствената на света и,че ти имаш и други приятели,който трябва да видиш ... лято е забавлявай се трябва да ти е готино ! Ако твоята приятелка се обиди,че няма да седиш цяло лято с нея значи не ти е истинска приятелка!Щото нали знаеш приятелството си гради на доверие и най-вече на подкрепа и разбиране !

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от sp33der
    Туко що прочетохте резюмето на Дързос и Красота 31924 епизод.

Не се съобразявай с приятелката си само,а и като ти казва постоянно какво да правиш се замисли дали наистина ти е приятелка или те използва само?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си