Здравейте, извинявам се за темата.. Аз съм момиче на 14 години и никога не съм имала гадже даже и не съм се целувала ( а не целувала съм се с едно момиче с език, но бях малка ;хх ) .. Не съм чак толкова грозна, но не мога си намеря гадже .. помогнете ми ;ьь![]()
е и? повече контакти с момчета и ще си намериш![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Малко изтъркано ,но ще дойде и твоето време.Излизай повече и както казаха повече контакти с момчетата и давай смело.След седмица да си се похвалила тука с гадже!!![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Свикни да говориш с момчетата. Един приятел ми даде този ценен съвет и вече ми послужиА честно казано и на мен много ми пукаше, но спря по едно време и точно тогава нещата потръгнаха. Не се впрягай. За всеки си има човек.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Така си еПървоначално написано от ccdesigns
• Обичай,за да те обичат! •
еми така е.. общувай повече с момчета, излизай повече.. направи така че да те забелязват)
За какво ти е гадже? За да не ти се смеят другите, че си сама, или просто като имаш гадже ще си нещо повече от тях? Гаджето не е някаква вещ, която е готина и се забавляваш добре с нея. Затова и на тези години гаджетата са за по няколко седмици и после идва следващото. Това е безсмислено и само се губят време и чувства. А за да е успешна една връзка, трябва да не се питаш дали ти си щастлива с него, а дали той е щастлив с теб.
+1 .. аз съм на 15 и до сега съм имала 2 гаджета бивши и в момента си имам приятел.. и какво това прави ли ме по-малко от момичетата от моя клас, които са имали вече по 7-8 ? .. не мисляПървоначално написано от lamercheto
.. по-смело давай, общувай повече с момчета и не се старай да изглеждаш такава каквато не си.. говори с момчета нормално, който те хареса ще те хареса такава каквато си.. и не бъди егоистка мисли и за човека с когото ще си.. спокойно има време..
аиде и успех и дано скоро с гадже
с което най-важното е да ти е хубаво и на него да му е хубаво с теб !
И к'во,като си без гадже идва края на света,я се осъзнай!![]()
и кво.. имай повече приятели момчета и така сигурно ще се получи нещо
![]()
theo <333
имам при т'ва повечето ми фр са момчета
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=412263- ако може тука някой да ми помогнее![]()
И аз съм така на 15 а до ся не съм имал гадже .. Ае да се вземаме![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Първоначално написано от kireca
Обичаите се!Първоначално написано от peaceandlove
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Първоначално написано от CR0W
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Точно когато най-малко ми пукаше за момчета, се появи сегашният ми приятел.Видяхме се - държах се като себе си (без да се старая да му се харесам) и сега всичко е окей и потръгна.
![]()
Когато най-малко очакваш ще ти дойде реда.
Стига си мислила за тези неща.
Познавам момичета на по 15-16, които никога не са имали гаджета, ама какво? Не са умряли.![]()
На 14 си, за какво се притесняваш? А й момчето може и изобщо да не разбере, че не си се целувала до сегаПовече контакти- виртуални, реални, каквито и да са използвай ги и ще намериш подходящ
Особено сега с тоя фейсбук е тооолкова леснооо
![]()
облйчаи се по секси и се изруси и ще почнат да те налазват![]()
[quote="CR0W"]Първоначално написано от kireca
Честито и на двама виПървоначално написано от peaceandlove
по темата: чакай си времето, и аз до почети 15 си нямах приятелка, но нещата изведнъж много се изменихаА и не си на 30, че да се депресираш заради това...познавам момичета на по 16, които са много красиви и не са имали приятели.
Скоро ще ти дойде времето![]()
Като го прочетох т'ва и....Първоначално написано от peaceandlove
![]()
Тая мания да си обвързан я наложиха филмите и сериалите от сорта на "Сексът и градът". Отъждествяват това, да нямаш гаЖе, с т'ва да си чумав. 'Бати глупостите.
Животът уж е пред теб. Прекарай остатъка му, както си поискаш, без да се влияеш от т'ва дали има някой до теб или не.
Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти реши да се появиш във форума... Как си?![]()
Това все едно аз съм го писала!Първоначално написано от horacio
![]()
С приятелят ми се запознахме точно така. Бях си казала, че не ми се занимава повече и никакви момчета не ми трябват.. и БАМ по-късно същия ден се запознавам с него. Направо ме беше срам да кажа на приятелките, които бяха с мен, когато се заричах да си дам дъълга почивка от мъжката компания.
пп: Не съм чела темата, само това мнение прочетох и почувствах, че трябва да споделя! Хаха!
И спря да се върти за миг земята..