.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

отслабване

Сигурно ще ми се засмеете, но ето го и моя въпрос: ако бягам на стадиона в продължение на една или две седмици всеки ден, дали ще мога да премахна малкото си коремче и паласките?

Преместено. Extremescream

Guest
    грешен раздел?

Аз имам опит с това, защтото се занимавам със Steet fitnes и мога да ти кажа, че ще има ефект през тези 2 седмици избягвай прекалено мазни харни и най-добре бягай сутрин на гладно...

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    грешен раздел?
    незнам, не съм обръщала внимание ..просто цъкнах на нова тема.

1-2 седмици са нищожен период. Зависи от килограмите, които искаш да свалиш, но тичането без диета е безсмислено. Също така зависи и от разстоянието, което ще пробягаш, темпото и е желателно да обвиеш проблемната зона с прозрачно фолио. Продава се в хранителните магазини и е от порядъка на 2-3 лв. Омотаваш го 2-3 пъти около корема и тичаш.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Цитирай Първоначално написано от Kinghood
    1-2 седмици са нищожен период. Зависи от килограмите, които искаш да свалиш, но тичането без диета е безсмислено. Също така зависи и от разстоянието, което ще пробягаш, темпото и е желателно да обвиеш проблемната зона с прозрачно фолио. Продава се в хранителните магазини и е от порядъка на 2-3 лв. Омотаваш го 2-3 пъти около корема и тичаш.

Не съм напълно съгласен. С това фолио кожата може да се нацепи и се получава целулит, а и за 2 седмици може да се свалят около 2-3 килограма. Авторе кажи колко килограма г/д искаш да свалиш...?

Супер фен Аватара на badsector
    Замени бързите въглехидрати с бавни, не преяждай и бягай със спринтове на интервали. Примерно табата спринтове са ок.

Не съм напълно съгласен. С това фолио кожата може да се нацепи и се получава целулит, а и за 2 седмици може да се свалят около 2-3 килограма. Авторе кажи колко килограма г/д искаш да свалиш...?
    Целулит - ако е жена.
    Преди време си бях купил L-carnitine. За 2-3 месеца бях с 10 кг надолу.
    И диета от сорта - без сладко, газирано и тестено.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

момиче съм, и искам да премахна 2-3 килограма. Преди съм бягала по 3-4 обиколки, като при всяка направена обиколка правя по една пеша

Опиши как се храниш в момента и какъв смяташ да ти е режима за нататък.

Кардио-то не го почвай веднага с по 1 час,почни с 20 минути.

Наблягай на мазнините! Ядки,риба,яйца(ако искаш и добавки има)

Пиши също ръст/кг/спортуваш ли или сега ще ти е за първи път

Сега съм наблегнала на плодове, зеленчуци, яйца, сирене, пилешко месо и понякога тестени закуски (кифла или геврек). За пръв път съм се решила да спортувам и съм 163 см и 54 кг.

Цитирай Първоначално написано от sunshiinee3
    Сега съм наблегнала на плодове, зеленчуци, яйца, сирене, пилешко месо. За пръв път съм се решила да спортувам и съм 163 см и 54 кг.
    Опиши как се храниш и кога ядеш,остави на какво си наблегнала! Дай и грамажи,ако можеш! Но пък 1.63 на 54 кг,не знам какво ще сваляш,по-скоро поддържай

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от housse
    Аз имам опит с това, защтото се занимавам със Steet fitnes и мога да ти кажа, че ще има ефект през тези 2 седмици избягвай прекалено мазни харни и най-добре бягай сутрин на гладно...
    да ама не!

мазнините разграждат мазнините!
    при чистене се ядат предимно протеини и мазнини! отбягват се въглехидратите.

по темата : ефект ще има! но 2 седмици са много кратко време...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

е се пак не трябва да лочи олио
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    то пържено по-принцип не е хубао са яде ...
    1. вредния холестерол е много
    2. пържените храни се разграждат много трудно

но животинските мазнини са добре дошли
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    то пържено по-принцип не е хубао са яде ...
    1. вредния холестерол е много
    2. пържените храни се разграждат много трудно

но животинските мазнини са добре дошли
    йеп, масълце сланинка! Както и тези от ядки-фъстъци, бадеми, орехи
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Повече от фен Аватара на zLatk0
    Избягвай мазните храни и газираното

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от zLatk0
    Избягвай мазните храни и газираното
    ей колко разбират футболистите
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повлиях се от темата и веднага изтичах при един силов трибоец, който продава добавки. Взех си един L - Carnitine, с чиято помощ миналото лято свалих 10 кг за 2 месеца. Диетата ми беше: без сладко, тестено и газирано. И тичане всяка вечер по 3-4 км. Сега, отново, ще действам по познатата ми вече изпитана рецепта. Важна е волята!

Повлиях се от темата и веднага изтичах при един силов трибоец, който продава добавки. Взех си един L - Carnitine, с чиято помощ миналото лято свалих 10 кг за 2 месеца. Диетата ми беше: без сладко, тестено и газирано. И тичане всяка вечер по 3-4 км. Сега, отново, ще действам по познатата ми вече изпитана рецепта. Важна е волята!
    Браво свалил си за 2 месеца малко вода и мускулна маса и вече кеф

Темата е тука от 5 дена...

Град
    палма де майорка
    Аз тичам всяка вечер и сутрин (когато мога), ходя на фитнес .... и така в последните 2-3 месеца, но не виждам някаква голяма промяна.
    Дайте съвет
    Demons was around me,devastation behaind me
    shadows from the past still follow me
    but I will never betray myself
    I will never sell my soul.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си