- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- The sims 2
И аз имам проблем със симс 2
изтеглих си доста неща от интернет за симс. Имам University & Nightlife експанжъните. Изтеглих си 1438 файла, включващи коси, дрехи, предмети, коли, къщи и т.н. Само че имам един проблем. понеже след изтеглянето на някои от мебелите играта не искаше да се стартира прочетох в интернет, че трябва да си дръпна content manager и оцветените в червено файлове да изтрия, защото не работели. След поредното теглене го направих (защото пак играта не искаше да тръгне) и всички изтеглени предмети ИЗЧЕЗНАХА не само не работещите, но тези, които работеха перфектно! Кажете ми как мога да оправя нещата? МОЛЯ ВИ!Не мога да изтгеля всичко на ново! И не знам защо изчезват, подозирам, че може някой файл да ги блокира, но как да разбера кой е този файл.
Опитах дори да ги извадя от папката "Downloads" да ги сложа в друга да стартирам играта, след това да изключа играта да върна файловете и да стартирам отново и пак ги няма
Имам нужда от помощта ви, не искам цяла седмица даунлоадване да отиде по дяволите
Държавата Комплексария се намира в югоизточна Европа, там където някога е била България! В Комплексария омразата е национална философия, а оплюването на всичко и всеки - начин на живот! Там всяка хубава жена бива наричана курва, всяко лично усърдие и постижение се омаловажава до степен непозната в хилядолетната история на човечеството! Добре дошли!