.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ПОМОЩ!!!

ПОМОЩ!!!

Имам един проблем, харесвам едно момче ,което ми е съсед и е с една година по-голям от мен.Приятелките ми също го познават, но по отдавна и изведнъж стана на въпрос за него и аз ги попитах какво мислят за него а те почнаха да го обиждиждаъ и аз не знам какво да правя сегаа .. СЪВЕТИ ?! ..

Град
    Валхала
    Имам един проблем.Едно момиче ме харесва..тя ми е съседка и е с една година по-малка от мен.Гадното е,че познавам едни нейни приятелки,които не ме харесват,защото ме хванаха да мастурбирам с крадено сирене Какво да правя сега?

FUNKYZEIT!!!!

peaceandlove , време ти е да пораснеш и да спре да ти пука за чуждото мнение.
    Riva , много лошо... дай повече инфо... Каква марка беше сиренето?

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    ^Дунавия
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Голям фен Аватара на alice13
    еми не тряя да ти пука от тяхното мнение. И моите приятелки псуват момчето което харесвам но не ми пука ;д даже когато му се ядосам и аз се присъединявам

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Голяма дилема хаха, та не се впечатлявай Живеем в свободна страна , всеки има право на мнение
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Бахти проблемите!

Мега фен Аватара на gummybear
    Тяхна си работа .. щом си го харесваш да не ти пука .. това е моето мнение ,но ако прекалено много държиш на приятелките си го забрави

theo <333

gummybear .. амма съвсем ме обърка

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Това, че ти е съсед и е с една година по-голям от теб, не е проблем. Колкото до приятелките ти... Те са те, ти си ти. Не е задължително да споделяш мнението им - иначе щяхме да се движим на групички от по 5-6 дубликати. Това, че са ти приятемки, означава, че трябва да те приемат цялата, с всякакви прилики, разлики, както и с личното ти мнение.

Хаха ами разбира се, че не трябва да ти пука какво мислят другите. Ако НАИСТИНА го харесваш не се страхувай, а колкото до приятелките ти ако са ти истински такива не мисля че ще имаш проблеми с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си