- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кой потребител е...?
след като се разбра кои са двамата най-красиви потребителя е време да се разкрият и другите "заложби" на нашите рожби :д Регламента е почти същият както при избирането на мис и мистър.Във всяка една категория можете да номинирате само двама потребителя-съответно единият с 1т и другият с 2т.Тук обаче просто ще се проследят номинациите и на 5юли ще се види кой в коя категория е победител.АКО НЯКОЙ НЕ ИСКА ДА БЪДЕ СПРЯГАНО ПОТРЕБИТЕЛСКОТО МУ ИМЕ ДА МИ ПИШЕ Лс,а аз ще го публикувам тук .И така категориите: 1)"Изчерпателен„ отговор -номинираният пише романи,чието съдържание би се събрало и в едно изречение
2)"чичко Гугъл"
Винаги помага и е компетентен в безброй области
3)"Спор"
Потребителят,който е епицентърът на всички спорове
4)"Винаги прав"
Второ мнения освен неговото няма.Той разсъждава по най-правилният начин,дори когато се отклонява от догмите
5)"Черен хумор"
Дали на мясно или не,той извлича смешното от тъжното
6)"Клише"
Потребителят,който вай-много използва познатите ни фразички.Мъчещият се да блесне с ум,но неуспешно.
7)"Дървен философ"
Здраво се е вкопчил в мнението си.В стремежа си да те убеди е готов да ти изкара от девет кладенеца вода.
"Тежък ден"
Винаги оплакващият се от тежкият му ден,живот,работа
9)"SOS"
Вечно търсещият помощ.Лабиринтите в реалният му живот са толкова много,че във всеки един пост моли за помощ или мнение.
10)"Спам"
Тук е ясно,че трябва да номинирате спамерът,който ви е направил най-силно впечатление
![]()
Мисля, че този раздел вече не се посещава особено, така че няма смисъл, по-добре го направи това в друг, иначе десетте редовни посетители на раздела, ще си разделят точно 10-те титли.
В груба грешка си . Няма категория ТРОЛ .
Ако добавиш , ще раздавам кюфтета и кебапчета в 3 , утре , Борисовата .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
много сложна тая игра майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тая игра е за напредналите във форума. Не познавам почти никого за да номинирам, иначе звучи интересно.
+1Първоначално написано от LambOfGod
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
така еПървоначално написано от tuzaro
![]()
то густо, то пусто
Номинирам се за клише.
клиширан до мозъка на костите, всеки влак си има пътници, не можеш да ме съдиш само по мненията ми във форума!
Какъв е смисълът да се пусне в друг раздел, при положение, че не всеки потребител влиза във всеки раздел (???).
Прави се важна във всеки раздел, и хайде.![]()
Или правим кастинг във всеки раздел.
Всеки раздел избира свой представител, който отива на конкурса.
хахахахахаха