.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Цвят на косата

Здравехте ! Искам да си взема шампоан оцветител, но незнам какъв цвят да е. Колебая се дали да е черен или светло кестеняв мургава съм и не знам, какво ще ми отива... до сега не съм се боядисвала и не искам да се орезиля. Дайте съвет
    ★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    E щом е шампоан оцветител не разбирам за какво се притесняваш. Те стоят около 10 дни най-много. Пробвай и двата !

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Светло кестенявия.Мургава кожа + светло кестенява коса = ммм... :P

http://images.starpulse.com/Photos/P...ian-amaz02.jpg

Нещо такова ))
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

И според мен си вземи ветло кестеняв.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Стои 1 месец почти, а не искам да стоя цял месец като циганка в главата.. за това искам вашето мнение погледнато с други очи и от опит най вече
    ★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*

Голям фен Аватара на Sunshin3
    а какъв ти е естественият цвят? сигурна ли си, че ще хване хубаво цветът, особено по-светъл от твоя?
    No need to ask
    He's a smooth operator

ее супер и аз съм мургавка иии ще следя темичката :P :P

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Аз си правя кичури с шампоан оцветител през 2-3 седмици и мога да ти кажа,че падат адски бързо. Пък и има разлика в престоя с шампоана, ако стоиш с него около 20-25 минути до седмица максимум няма да има и следа от цвета. Ако стои към 45-1ч вече става така както ти казах.
    А ти между другото за коя марка говориш? Иначе мнението ми е като останалите, светло кестеняв.

Тия шампоани изобщо хващат ли? Едно време имаше едни на Вела дето изобщо не вършеха работа.
    + това ако косата ти е по-тъмна от цвета на този шампоан надали ше те хване. Примерно ако е тъмно кестенява, а искаш да стане светло кестенява, дори и с боя няма да ти се получи, камо ли с това.

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    4ерното 100% действа.. един съу4еник се прави с него - стана като с боя. Но се съмнявам с шампоан да си изсветлиш косата. Ако е за потъмняване успех :P
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

косата ми е много тъмно кафява и искам да стане светло кестенява.. а относно марката не знам предложете някоя търсих има ги някакви в пликчета, но не знам каква марка са

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Minevra, права си. Забравих да попитам за самия естествен цвят на авторката. Ако е от по-светло към по-тъмно кестеняво ще има ефект, при обратна комбинация, не - само отенъци.

Иначе за марки - Марион и мисля,че имаше някакви на Палете.

Авторке, от тъмно кестенява, светло кестенява ще ти стане само и единствено с боя. Даже мисля, че ще си трябва известно количество обезцветител. Нищо не ти пречи да го вземеш шампоана и да пробваш, ама недей да имаш очаквания, че ще подейства.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    и аз точно за това попитах, съмнявам се да стане
    No need to ask
    He's a smooth operator

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    моята е тъмно руса :P
    ...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    моята е тъмно руса :P
    Теб пък кой те е питал? Знаеш ли колко ни интересува какъв е цвета ти???
    По темата светло кестеняво ще ти отива, ама много ме съмнява, че ще хване шампоана Ако държиш да е кестеняво пробвай с безамонячна боя, ако не пробвай с черно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си