- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Боже...ще се правя,че не съм видяла "смисления" коментар над мояче искам да споделяяя,че от утре почвам 90 дневната диета,но пак ако някой се навие да почне с мен
И аз като вас,просто не мога да спазвам диета сама.Надявам се да има някой желаещ да почне с мен,че да си споделяме кой какво е ял и колко.
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
само внимавайте как пишете да не ви съсипя темиичката всички знаят като се ядосам![]()
...
Ти нормална ли си,как ще искаш да свалиш 10кг,знаеш ли на какво ще заприличаш,дане говорим,че ще си съсипеш организма.Първоначално написано от infinitypeace97
![]()
![]()
ВИЕ СТЕ БОЛНИ БЕ ХОРА,В ГРАНИЦИ СТЕ ЗА НОРМАЛНО ТЕГЛО И ИСКАЛИ ДА ОТСЛАБВАТ!!!ЗА ДИЕТА ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ,КОГАТО СТЕ +5-10КГ НАД НОРМАТА,А НЕ КОГАТО СТЕ -10КГ!!!!!![]()
Чакаме да я съсипеш .....![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
отслабвай и трайПървоначално написано от Josefinne
![]()
...
Хлапе, трай ти, че мозък не се продава наливен.Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
И аз имам доста да свалям нещо напоследък пак много ям..
дайте поне да правим заедно няква диета?
Fall down seven times..
Stand up eight.
Момиченце грозно за мозък съм 1000 пъти повече от всичките ви тукПървоначално написано от Josefinne
![]()
и не ме ядосвай да не показвам грозните ти снимки в форумастава ли
...
Аз съм пробвала тази: http://www.tialoto.bg/a/1/2128.html
Не е трудна, но така и не свалих повече от 5кг. Хубавото й е обаче, че човек започва да се чувства супер жизнен и активен![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
И аз се включвамВисока съм 1.70, 53 килограма, целта ми е -3. Ще се ограничавам, няма да спазвам точна диета, че никак не ми се нравят
И да, спорт - раничко сутринта, по 1 час бягане (може и нещо друго да вмъкна, но ще видим). Успех на всички ни!!
![]()
Ти на мен не ми говори на "момиченце", смотло, на мен внимание и ухажори не ми липсват. Аз съм си показала снимките, които съм сметнала, вече всички са ги виждали, така че ако си мислиш, че сега треперя на стола, страшно се лъжеш.Първоначално написано от xxKiFlAx
Що се отнася до твоя интелект - вижда се колко ти е, злейка си от всякъде. Ходи бери лук. Аз приключвам "дискусията" с теб, с глупаци не искам да контактувам повече от 5 мин дневно.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Като казвам че си грозна значи съм видяла. Доста зле си .Първоначално написано от Josefinne
Така че с такива аз не се занимавам и то под мен...и 20кг да отслабнеш си оставаш същото
Само че не можеш
с кифлата никой не се занимава защото после нe го оставям..a ти вече си от тях :P
...
ми аз права режимчето, което май съм описала, ама не помна вече![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
аре ако обичаш се РАЗКАРАЙ!Първоначално написано от xxKiFlAx
едит: кифлата само
Добре деее никой ли няма почва с мен 90 дневнатаЛично на мен ми се струва лесна,проблема и е само,че доста бъркам храните кое какво е... а ако ще почвате диети какви ще са ?
И аз се присъединявам към тази тема.
През последните 4-5 дни спрях да внимавам с какво се храня и резултата накрая беше много въглехидрати и мазнини.
За това искам пак да вляза във форма като спазвам някакъв режим.
Много хора са се насочили към 90 дневната, знам че е много добра и че е здравословна, но не мога да си съставям предварителни планове за храна 90 дни (което също е препоръчително за отслабващите).
За това съм се насочила към по-прост режим, като този, който Josefinne е постнала. Хареса ми доста и от утре започвам да спазвам него.
Искам на първо време да сваля 3 килограма.
В по-дългосрочен план 10![]()
Аз нямам против да почна 90 дневната, просто 3 месеца
си е доста.. а иначе само първия месец колко г/д се сваля?
И може ли да се спре, като свалиш колкото искаш?
Fall down seven times..
Stand up eight.
Авторката заеми се с отслабването и ..тогава пиши![]()
Същото е и за останалите дебели . Ядосам ли се не спирам
всичките ще ви обиждам под мен сте не ми е трудно![]()
...
Би трябвало да може.Все пак не може цял живот да си на диетаИ дори не е трудна..само ми много интересно,как се отслабва от деня само със сладкото
Как ще ям торта и сладкиши и ще слабея....
Между другото,видях че има няколко момичета които са я правили диетата и са отслабнали,но можете ли да ми кажете дали се виждаше ефекта ? Защото както казаха по горе искам да свалям мазнинки,а не килограми.
ЗА сведение на кифлата, никой от тук не е дебел!!!! Просто искаме да изглеждаме по-добре!!!!! Не сме като безмозъчните клечки за зъби и не се обаждаме, където не ни е мястото....
Колкото за 90 дневната - не е добра хора! Правете някакъв режим, където може да ви е за постоянно![]()
И аз се включвамСмятам от 4 Юли да мина на Японско чудо сега съм 60кг, а искам да сваля 5-10кг., + това смятам да карам колело. Успех на всички!
![]()
Ами от две седмици си правя режим и няма никакъв ефект,за това искам да почна 90 дневната.
Карак колело,не ям хляб и сладко (само последните два дни изядох няколко филиики,защото ще ми идва,а няколко дни преди това умирам от глад) и няма резултати.....Ако имаше,едва ли щях да се мъча с 90 дневната,но нищо не пречи да опитам.
Абе не знам.... аз съм я правилааа... и първите 3 дни отслбвах и след това въглехидратнияя... майко мила![]()
![]()
Пробавй хранене по малко, 5 пъти на ден (МАЛКО) със плодове и зеленчуци.
–––––––––––––––– ––––––
Плодове и зеленчуци, който не яде
той голям не ще да порасте..
Не ще има розови страни,
всеки ще го победи ...
Ааааа... не ми обръщайте внимание. таз песничка нещо ми изникна в главата просто![]()
![]()
![]()
Аз не се харесвам много и наистина мисля, че има какво да свалям.. пък диетата може да я спра, ако видя резултат по-рано и да мина на някакъв режим.Първоначално написано от titinkaa
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
От утре започвам 90-дневната. Който изявява желание може да я кара с мен.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!