.
Затворена тема
Страница 6 от 58 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 1434
    Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    обядвах...
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Е какво ? Нали така или иначе се обядва бе...или ти още един път
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Е какво ? Нали така или иначе се обядва бе...или ти още един път
    не просто след обяда хапнах малко повече десерт, отколкото ми се полага. Ама нищо - туко що изхабих 500 кал

Град
    Разград
    Окейй включвам се в "Другарче Груп" иска ми се да сваля сега 3 4 килца но сама немога... ммм УЖ ми е 6 ден от 90 дневната но...
    абеее вече ще съм по-сериозна... щом не съм самичко УСПЕХ! Ще споделям резултатите
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Град
    Бургас
    Oфф как издържате по толкова много - чак 6ти ден...на мен ми е още първи,умирам от глад,и имам чувството,че цял живот съм била така . Най - после ще ям ! Още 10-20 мин... и такам.. че вече ми стърже коремчето
    А вие какво ще вечеряте ? (зависи и кой ден сте де )
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Sofia
    Oфф как издържате по толкова много - чак 6ти ден...на мен ми е още първи,умирам от глад,и имам чувството,че цял живот съм била така . Най - после ще ям ! Още 10-20 мин... и такам.. че вече ми стърже коремчето
    Глад се усеща само първите 3-4 дни. След това ще си ОК

Вие тука на 90 дневната ли сте? Аз искам да я почна, но ще ходя на море през април а там ще има всякакви вкусотийки и просто няма да мога да се сдържа и за това ми е гадно ..

She was broken ..

Град
    Бургас
    justasmile на теб кой ден ти е бе ?
    И между другото проблем ли е,че за вечеря ядох същото като на обяд,но не на половина,а цяло... (просто не издържах ) И много ми се ядът праскови....колко време трябва да чакам за да си изям една ?

Голям фен Аватара на alehole
    И аз искам да се включа.Висока съм 169см. и тежа 65кг. , и аз както повечето искам да сваля 5-10кг. Опитвам се от много време да започна диета,режим,но немога...буквално немога.Дано сега като сме заедно да успея.Иначе за тези,които са на 90 дневната диета - поздравления. С тази диета преди 1-2 години свалих 9кг. , като не съм се ограничавала,не съм я спазвала напълно,не съм правила водни дни и не съм изкарала 90-те дни !!! Най-добрата "диета" , в кавички,защото не се ограничаваш,а отслабваш
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Разград
    амиии 6 ден - БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА ... еми смятам да ям варени картофки.. малко късно ама нищо
    Закусих 1 праскова, за обяд малко варен и след това задушен грах

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Град
    Sofia
    SlowDownBaby аз не правя 90-дневната

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Тая вода ще ме умори. С зор дали съм изпила и литър.Немога и това е. Иначе почти съм си спазила режима и мисля,че като за първи ден се представих добре.
    Закусих един банан в 11.
    Обядвах в 2.30 бъркани яйца със сирене и домат
    Към 4(знам че трябваше по-късно ноимах излзиане и нямаше как)пих едно кафе с мляко,но си го направих половин чаша мляко половин вода,защото пишеше ,че една чаша мляко си е едно ядене,а аз без мляко не го обичам
    и вечерях в 19.30 с половин пилешка кълка и салата домати и сирене и по-малко краставици,че не ги пише в белтъчния ден ,но пък пише зеленчуци така че си позволих малко краставица

Единствено с водата ми е зор и с времето от закуската до обяда.С второто мисля,че ще свикна,но от тая вода колкото повече се наливам толкова повече ми се гади

За закуска утре си купих прасковки сега като се прибирах.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Град
    Бургас
    Eeee пак се справяте като гледам.Аз уж внимавах и все имам чувството,че не съм направила нещо като хората...не закусвах,защото нямах време,обядвах пилешко бутче със салата и филия хляб,по късно хапнах череши (доста бяха ) и за вечеря в 7 и 30 пак пилешко бутче със салата и филия хляб...същото като на обяд...но сега ям праскова,защото не им устоях.Как мислите,дали първият ми ден е успешен ?

Аз също я държах 90 дневната и я спрях на 14 ден някъде Иначе SlowDownBaby - супер ти е за първия ден, само че може да си препичаш хляба или да ти е черен, понеже белия е много калоричен Та, утре и аз ще я почна нея пък каквото стане .. Искам да отслабна около 5, макс 8 кила

She was broken ..

Град
    Бургас
    Абе аз по принцип с месо не ям хляб,смисъл ако ще ям пилешко бутче,както днес няма да ям хляб,но понеже когато изям месцето и салатата,нали остава сос от доматите и него много го обичам и той ме изкушава Иначе благодаря за съвета,вече ще си го пека
    А между другото колко килограма свали за тези 14 дена ?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз отново започнах 90-дневната. Правих я преди 3 месеца и свалих 10 кг. В момента съм 55/1.77 , но искам да сваля още 5 кг. Днес ми беше въглехидратен ден и прекалих със сладките неща, както винаги, само дано успея да я издържа до края.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Свалих около .. 3 килограма, но като я спрях качих 4 ;хх Та, мисля този път да не я спирам поне един месец, а и ще ми е по-лесно понеже не сме на училище и няма постоянно тъпчещи се с вкусотийки хора Мисля да я спра като отида на море този път и да се надяваме да не ги кача пак

billytalent - да се стопиш ли се опитваш? за тази височина знаеш ли колко слаба си те предсавям с тези килограми ..

She was broken ..

Град
    Разград
    Това с препечените филийки ми хареса а иначе за водата и мен ме мъчи не ми се пие хич.. но някак си по се трайва като сложа лимонче пробвай ако искаш. Имам и въпрос.. начи чувала съм, че е хубаво сутрин на гладно да се пие чаша топла вода, но също така съм чувала, че е хубаво точно обратното сутрин - студена водичка защото се горели калории докато тялото я затопля.. абе малко глупаво ми звучи второто. Кое ви си струва по-правилно? и водата колко топла тр. да е?
    малко неразбираемо се изказах

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от yelkata
    billytalent - да се стопиш ли се опитваш? за тази височина знаеш ли колко слаба си те предсавям с тези килограми ..
    Не съм слаба, никак даже. Има още какво да се желае
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Бургас
    Каква вода бе момичета,аз пак не съм прочела като хората

Ахам ..

Това за водата и мен ме мъчеше, но си напълних едно шише от литър и половина и си го сложих до бюрото, за да си пия като ми е скучно на компютъра и даже често от скука го изпивах за по-малко от ден

Иначе сутрин преди ядене топла вода се пие, ама не гореща еми .. приятно топла

She was broken ..

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    И на мен ми е 1 ден
    ето как го карах (сори че има на латиница)
    Zakuska – 2 praskovi
    4. 2 яйца варени, салата ( 1 domat) , вода.
    Sledobedna zakuska : banan
    ВЕЧЕРЯ: За вечеря консумирайте това, което е било за обяд, но задължително само половината от количеството. Tova go napravih no izqdoh 3 praskovi ) za6toto 1 qice I polovin domat ne me naqde hi4
    Fzi4eska aktivnost: ti4ane 2 km

Каква вода бе момичета,аз пак не съм прочела като хората
    Пие се поне литър и половина-два на ден

She was broken ..

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    Тая вода ще ме умори. С зор дали съм изпила и литър.Немога и това е. Иначе почти съм си спазила режима и мисля,че като за първи ден се представих добре.
    Закусих един банан в 11.
    Обядвах в 2.30 бъркани яйца със сирене и домат
    Към 4(знам че трябваше по-късно ноимах излзиане и нямаше как)пих едно кафе с мляко,но си го направих половин чаша мляко половин вода,защото пишеше ,че една чаша мляко си е едно ядене,а аз без мляко не го обичам
    и вечерях в 19.30 с половин пилешка кълка и салата домати и сирене и по-малко краставици,че не ги пише в белтъчния ден ,но пък пише зеленчуци така че си позволих малко краставица

Единствено с водата ми е зор и с времето от закуската до обяда.С второто мисля,че ще свикна,но от тая вода колкото повече се наливам толкова повече ми се гади

За закуска утре си купих прасковки сега като се прибирах.
    За 4y4u_g ставаше въпрос, не се оточних до колкото разбрах и тя не е почитателка на водата

Град
    Бургас
    Начи и аз сега почвам с водата,че неска съм пила съвсем малко...сега ще взема да наваксам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си