- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Абе,съжелявам,че пак пиша коментар,но сега пия прясно мляко,а четох,че се брой за едно яденеНе може ли прясното мляко да замества водата ?
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Здравейте, мацки! И аз ще си търся другарче, защото сама нямам никакъв стимул, искам конкуренция така да се каже, някой, с когото да се състезавам, но не в лошия смисъл на думата. Аз килограми не мога да се ориентирам колко да сваля, но си имам области, които са ми проблемни. Ще започна с упражнения, и понеже не съм наясно с диетите, ако може който се наеме да ми е другарче, да ми препоръча.![]()
![]()
Иначе това съм аз:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...4_922424_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5171774_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6959701_n.jpg с белия потник
![]()
Айда, чакам си другарче
[/i]
Струва ми се, че млякото не е добър заместител на водата, по-добре пийвай повече водичка но едва ли ако пиеш и мляко ще е кой знае какъв проблемаз пия даже и сокове
ама ще трябва да ги спра...
LeDa колко си висока?
Започни 90 дневната с нас
http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5
незнам дали преди съм казвала но братовчедка ми отслабна неознаваемо и тази диета![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
След като пише че се брои за едно хранене не мисля, че можеПървоначално написано от SlowDownBaby
Само вода и с нищо не може да се замиства
![]()
She was broken ..
За соковете пишеше, че могат да се пият през плодовия и се броят за едно хранене.. Абе не знам защо съм толкова стриктнаПървоначално написано от sh0c0ladch3ee
с тва ама аз докато я спазвах поне ги броях за едно ядене ..
She was broken ..
Супер..Първоначално написано от sunnnnnnnn
Пиши ми на лично за скайп или фейсбук.
![]()
От личен опит разбрах, че при тази диета водата е супер важна. Аз пиех по 3-4 литра и на следващия ден винаги имах "-" на кантара, а когато пиех по-малко почти нищо не свалях хахах нз така беше при мене поне.Първоначално написано от SlowDownBaby
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
как се праща лично , че до ся само са ми пращали и съм отговаряла
иначе скайп ще ти дамм![]()
Вечерта преди да започна диетата си повтарях, че ще бъда много стриктна, че ще спазвам всичко както трябва да е... така беше първите 2 дни и послее.. се си викам е от 1 чаша нищо няма да ми стане, от това нищо няма да ми стане от онова нямаее нали за това се включих тук ще си помагаме
Сега се надъхвам повече
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
А оправих се
Иначе аз не си позволявам нищо друго , защото изям ли 1 после не мога да спра
Иначе за сега съм точно по диетата![]()
По принцип и аз съм чела, че една чаша прясно мляко било едно хранене, но не мисля, че е много вярно, тъй като съм изпивала по около 1 литър мляко дневно...което е равно на 4-5 чаши мляко и + това съм хапвала малко и не съм напълнявала....Даже млякото подпомага храносмилането и спомага отслабването!Така, че според мен можеш спокойно да си пиеш мляко(ако е без захар де..) и също и вода пий поне малко...Първоначално написано от SlowDownBaby
Иначе аз дори пия домашно мляко и пак не напялнявам от него...
Това с лимона не съм се сещала.Така ще е по-приятно права си шоколадче.Мерси!
Иначе аз също съм за ,че не е хубаво да се замества млякото с вода.Колкото и да не е това в магазина не е толкова мляко,блъскано е с какви ли не буклуци.Даже като го пия няма вкус на мляко,а по-скоро на сметана за кафеАко е домашно вече може би е по-добре.
Утре незнам как ще си пия кафето просто без мляко
А за соковете също прочетох ,че прз плодовия ,но си позволих 2 глътки иначе как да ги докарам 2 литра течности
Ще ида да се налея с още малко вода преди да легна,ако не повърна вече хха
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
.. мисля, че има причина да е написано, че се брои за едно хранене, все пак .. но както си решишПървоначално написано от foreverr
![]()
Имам и аз един въпрос, че нещо се двоумя - мога ли по време на деня за варива да ям картофи със сирене или трябва да са само картофи?![]()
She was broken ..
165 съм. Да, мисля да почна 90 дневната с вас.Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
![]()
![]()
Преди време също правих опити да спазвам 90 дневната но устисках само до 34 ден.. ама свалих тва онова ОБАЧЕ имам да свалям поне още толкова
Преди - http://www.prikachi.com/images.php?i...5/3519995z.jpg
и след - http://www.prikachi.com/images.php?i...3/3520033F.jpg
2012 имам бал и съм се заела да поотслабнаиначе всички около мен са супер клечки, не съм дебела ама покрай тях се комплексирам
Чувала съм доста хубави коментари за тази диета пожелавам ти успеех и да споделяш резултатите си с насможе ли да кажеш нещо по-специално за диетата така и не съм се задълбочавала когато съм я гледала но едни ффр много я хвалят
упонското чудоо .. от него колко се отслабва горе-долу? понеже не ми се струва много ефективна а искам да сваля и аз 5-10 килцаПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
She was broken ..
Ми не.. темата е за другарче.. но нз защо всички правят 90-дневната. Аз преди съм я правила и после си върнах килограмите, та даже и малко отгореПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Какви ли не диети съм пробвала - 90 дневна, на Дюкян, Лунна и тн тнВсички ги спазвах до някой момент... Резултат имаше ( - 3/4кг) дотолкова, доколкото след 2-3 седмици пак се възвръщаха кг.
От около месец и нещо съм си на мой режим. Ям всичко по малко. НО кардинално ограничих тестените неща, хляб никакъв-свиква се. Ям си картофи пържени, свинско, пилешко, макарони, ориз, боб, всякакви салати. Почти спрях да пия газирано, да ям чипсове, мак доналдс, ядки, майонеза, тесто. Единствените сладки неща са ми Нестле фитнес с шоколад, и шоколади с над 70% какао.
И още нещо - всяка сутрин ходя на плуване, а Неделя карам колело по няколко часа. И много, много, мнооого ТОПЛА вода и чайове!!!
- 8кг засега без да се ограничавам кой знае колко, нито да мисля за калории
Успех момичета![]()
Smile!?
8кг за колко време - защото и аз правя мой си режимм, но трябва да се стегна още малко. Ще ми бъдеш ли другарче, защото всички правят някаква диетаПървоначално написано от ra4ence
![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
ra4ence Успех и на теб !
Много е хубаво, че си открила режима който най-много ти приляга
а спортуваш ли ?
Колко кг. си?
Първо да ви кажа за въпроса за млякото,нямам предвит да пия по цял ден мляко,а просто една чашка тази вечер,защото беше останало и ми се пииваше,нищо повечеИмам и аз един въпрос, че нещо се двоумя - мога ли по време на деня за варива да ям картофи със сирене или трябва да са само картофи?![]()
.
За картофките,мисля,че не може сирене,защото сиренето спада към млечните продукти,а те към белтъчините,демек за първия ден,втория само варива,a сиренето не е вариво.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !