- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Аз също си търся другарче. А някой от София навит за танци,плуване,степ,каквото и да е,защото имам нужда от движениеКристал в Обеля е много добър център , доволна съм
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Момичета някоя от вас може ли да ми обесни действието на топлата вода сутрин? а ако пия и вечер?
Друго, което искам да споделя е, че от около месец ползвам крема на Дева - Слем Ефект иии в комбинация с упражнения и диета като, че ли има добро влияние самата кожа ми е по-стегната и опънатанезнам дали е от него точно де
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
justasmile - За около месец и малко. Имах предвид, че първите 2-3 кг се свалят мн бързо /при мен за седмица/, защото това е предимно и само вода. След тях е значително по-бавно![]()
sh0c0ladch3ee - Аз съм висока - 180/80. Сега съм 72. За моя ръст пише, че 70 е ок, но искам около 65-6. Ето от тук си ги гледам - http://www.medicine.bg/instrumenti/i...telesnata-masa . И спортувам, писах, че плувам всеки ден и карам колело уикенда, ходя и много пеша
P.S. : Топлата вода разгражда мазнинитеМожеш нон стоп да си я пиеш
Smile!?
ех как ти завиждам за тази височинаа !! аз съм ниска и даже да достигна желаните кг. никого няма да имам чак толкова хубаво тяло.. е надявам се, че има надежда да порасна с поне 5 6 см.
иначе браво доста си свалила успех и за напред !
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
МерсиУспех и на теб, и не забравяй за спортуването
Smile!?
Mомичетааа втори дееенЗакусих 2 прасковки,след час ще изляза да покарам колело и се връщам за обадя
![]()
Вие как започнахте деня ?![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Днес ми е въглехидратен ден, а закусих с леща, беше останала от снощи и нямаше кой да я яде. Май прецаках всичко. Друг път ще пробвам.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Добро утро, момичета! Имам въпрос - чух, че зеленият чай намалява апетита и един приятел ми каза какви огромни резултати е имало при него. Та взех си зелен чай, но нямам никаква идея кога и колко пъти на ден да го пия. Някакви идеи?![]()
А би ли ми казала дали я спазва стриктно. Смисъл за закуска пишат, че трябва по чаша горчиво кафе, а аз първо че не пия кафе и второ ще проспивам закуската.Прави ли някакви упражнения?Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Ех, човек за един ден го няма и вие тука 6 странициИначе на мен днес ми е 5 ден от 90 дневната, пада се белтъчен и днес леко оплесках нещата с 6 парченца шоколад и 4-5 бисквити
Ама ще правя упражнения и ще потичам и ще се надявам да няма лош ефект
Аз бях свалила 3кг на третия ден, а сега гледам, че съм си ги върнала
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Хей, на мен ми е първи ден днес от 90 дневната. Сутринта ядох ябълка и преди малко домат, сирене и препечена филийка. Имам въпрос - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ли е да ям на вечеря това, което съм яла на обяд, но половината?
She was broken ..
^Ами в диетата така пише, аз не го спазвам, само ям половината от количеството, което съм обядвала, без да е същото![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
Aз пък ям същото,ама не на половинаКво да се прави глад....
Абе yelkata нали щеше да ме чакаш или не издържа![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Щях да те чакам, ама майка ми ми вика - маменци, нали днес я очваш и не можах да и издържа на мама ..![]()
е нищо пак ще сме си другарчета, само с разминаване на дните
![]()
Вие по колко пъти на ден ядете? То пише през 4 часа и то нали се нарижда - закуска, обяд и вечеря, ама при въглехидратите тр да се яде през 2 часа .. Аз мисля пак да си ям само закуска обяд и вечеря тогава![]()
She was broken ..
Аз нещо лекo променям диетата, такива строги неща не са за мен. Ям си когато ми падне почти![]()
Здравейте![]()
днес ми е 7 ден-ВЪГЛЕХИДРАТЕН... ама нещо не стана работата..
сутринта като станах изпих чаша топла вода и 2 праскови за закуска и ДО ТАМ. В 10 поизлезнах на разходка (у приятеля ми) от която се връщам чак сегане съм яла нищо освен закуската
абе надявам се да не е чак толкова голям проблем.. сега ще хапна нещичко
ужас
Ами,аз спазвах другия вариант.Видях,че още някой пита за подробности:Първоначално написано от paci
1-и ден - 1 кг варени картофи.
2-и ден - 1/2 кг извара.
3-и ден - 1/2 кг варено месо.
4-и ден - 6 твърдо сварени яйца.
5-и ден - 1/2 кг варена риба.
6-и ден - 1,5 л прясно или кисело мляко.
7-и ден - 1/2 кг кашкавал.
8-и ден - 1/2 кг шунка.
9-и ден - 1 кг плодове и зеленчуци.
10-и ден - 1,5 л отвара от шипки, но без захар.
Харесвам по-лесни и бързи диети /знам,знам...не ми казвайте,че са вредни./
Пробвала съм и другото "Японско чудо",ама я правех само два дни и бях на -1.800 кг ,но никак не ми допада,а и сякаш се чувствах по-гладна ;д
Правила съм и "Диетата на Боряна"![]()
И действително имаше ефект,но правех и малко упражнения + джогинг по 5-10 мин.1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.![]()
Ако се намери някой желаещ да почваме заедно,да казва кога,че имам мерак![]()
vampire_girl_ мерси за отговораАз смятам да почвам Японското чудо, но по-тормозещият вариант
От 4-ти. Ако има желаещи да пишат :P
Аз от понеделник започвам 90-дневната диетаЗащото утре съм на рожден ден
А и все още не съм си намерила другарче
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
втори ден от 90 дневната![]()
Закуска : 2 праскови
обяд : 2 сварени картофа и 2 домата
следобедна закуска : праскови
вечеря : 1 сварен картоф и 1 домат
физическа активност : тичане
sunnnnnnnn спазила си я перфектно,нямам думи !
И на мен ми е 2ри ден:
Закуска: 2 праскови
Обяд: Купа с картофена салата ( не знам колко бяха точно картофите ;д )
Вечеря: Пак купа картофи,но печени със салата от домати и филия хляб.
И след нея няколко праскови,че не се сдържах![]()
Дали съм я развалила много ?![]()
Аз нещо не съм много доволна от режима си. Утре ще се премеря и ще видя дали има резултатистискайте палци
Ако няма поне половин килограм по-малко ще почна нещо от този род:
закуска:
препечена филия с масло/маргарин и резън домат
междухранене: плод
обяд: салата
междухранене: плод
вечеря: салата (преди 17:30 часа)
И преди съм правила това и отслбвах. Ако ми се дояде сладко, ще ям над 70% с какао (най-вероятно на Линд)... и такамм.
Аз други ден заминавам на море за 7 дни с бабаИ понеже и тя иска да отслбва
![]()
ще сме на моя режим - тоест тя няма да готви баници и тем подобни
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Аз днес си позволих един изоспорт и една чаша портокалов сок.Не мога повече с тая вода.Докато изпия 1 чаша и съм отишла 3 пъти до тоалетна![]()
Иначе закусих към 10 с 2 праскови и чаша кафе (пиеше ми се)
към 1 и нещо обядвах леща (сама си я приготвих много съм горда) с салата домати и краставици
към 4 и нещо пак същото само,че по-малко леща и само малко краставица без домати
към 6 една праскова,че сестра ми извади едни бисквити и така ми се дояде,ама си викам по-добре прасковката![]()
и от тогава съм само на вода и не съм гладна още
Днес мисля,че увеличих течностите към литър съм изпила само на кафе докато бях![]()
Нямам търпения за въглехидратите утре,че така ми се хапва шоколадче![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля