.
Затворена тема
Страница 8 от 58 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1434
    Голям фен Аватара на alehole
    Аз също си търся другарче. А някой от София навит за танци,плуване,степ,каквото и да е,защото имам нужда от движение Кристал в Обеля е много добър център , доволна съм
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Разград
    Момичета някоя от вас може ли да ми обесни действието на топлата вода сутрин? а ако пия и вечер?
    Друго, което искам да споделя е, че от около месец ползвам крема на Дева - Слем Ефект иии в комбинация с упражнения и диета като, че ли има добро влияние самата кожа ми е по-стегната и опъната незнам дали е от него точно де
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Град
    София
    justasmile - За около месец и малко. Имах предвид, че първите 2-3 кг се свалят мн бързо /при мен за седмица/, защото това е предимно и само вода. След тях е значително по-бавно

sh0c0ladch3ee - Аз съм висока - 180/80. Сега съм 72. За моя ръст пише, че 70 е ок, но искам около 65-6. Ето от тук си ги гледам - http://www.medicine.bg/instrumenti/i...telesnata-masa . И спортувам, писах, че плувам всеки ден и карам колело уикенда, ходя и много пеша

P.S. : Топлата вода разгражда мазнините Можеш нон стоп да си я пиеш
    Smile!?

Град
    Разград
    ех как ти завиждам за тази височинаа !! аз съм ниска и даже да достигна желаните кг. никого няма да имам чак толкова хубаво тяло.. е надявам се, че има надежда да порасна с поне 5 6 см.
    иначе браво доста си свалила успех и за напред !

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Град
    София
    Мерси Успех и на теб, и не забравяй за спортуването
    Smile!?

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Mомичетааа втори дееен Закусих 2 прасковки,след час ще изляза да покарам колело и се връщам за обадя
    Вие как започнахте деня ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Днес ми е въглехидратен ден, а закусих с леща, беше останала от снощи и нямаше кой да я яде. Май прецаках всичко. Друг път ще пробвам.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Голям фен Аватара на LeDa
    Добро утро, момичета! Имам въпрос - чух, че зеленият чай намалява апетита и един приятел ми каза какви огромни резултати е имало при него. Та взех си зелен чай, но нямам никаква идея кога и колко пъти на ден да го пия. Някакви идеи?

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Миналото лято я правихме с една приятелка - тя свали около 5 кг за десет дни,аз 8.
    После си върнах 2,ама...то ако след диетата се тъпчеш,много ясно.

Казват,че всеки ден се сваля по един килограм.
    А би ли ми казала дали я спазва стриктно. Смисъл за закуска пишат, че трябва по чаша горчиво кафе, а аз първо че не пия кафе и второ ще проспивам закуската.Прави ли някакви упражнения?

Ех, човек за един ден го няма и вие тука 6 страници Иначе на мен днес ми е 5 ден от 90 дневната, пада се белтъчен и днес леко оплесках нещата с 6 парченца шоколад и 4-5 бисквити Ама ще правя упражнения и ще потичам и ще се надявам да няма лош ефект Аз бях свалила 3кг на третия ден, а сега гледам, че съм си ги върнала
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Хей, на мен ми е първи ден днес от 90 дневната. Сутринта ядох ябълка и преди малко домат, сирене и препечена филийка. Имам въпрос - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ли е да ям на вечеря това, което съм яла на обяд, но половината?

She was broken ..

^Ами в диетата така пише, аз не го спазвам, само ям половината от количеството, което съм обядвала, без да е същото
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Град
    Бургас
    Aз пък ям същото,ама не на половина Кво да се прави глад....
    Абе yelkata нали щеше да ме чакаш или не издържа
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Щях да те чакам, ама майка ми ми вика - маменци, нали днес я очваш и не можах да и издържа на мама .. е нищо пак ще сме си другарчета, само с разминаване на дните

Вие по колко пъти на ден ядете? То пише през 4 часа и то нали се нарижда - закуска, обяд и вечеря, ама при въглехидратите тр да се яде през 2 часа .. Аз мисля пак да си ям само закуска обяд и вечеря тогава

She was broken ..

Аз нещо лекo променям диетата, такива строги неща не са за мен. Ям си когато ми падне почти

Град
    Разград
    Здравейте
    днес ми е 7 ден-ВЪГЛЕХИДРАТЕН... ама нещо не стана работата..
    сутринта като станах изпих чаша топла вода и 2 праскови за закуска и ДО ТАМ. В 10 поизлезнах на разходка (у приятеля ми) от която се връщам чак сега не съм яла нищо освен закуската абе надявам се да не е чак толкова голям проблем.. сега ще хапна нещичко ужас

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от paci
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Миналото лято я правихме с една приятелка - тя свали около 5 кг за десет дни,аз 8.
    После си върнах 2,ама...то ако след диетата се тъпчеш,много ясно.

Казват,че всеки ден се сваля по един килограм.
    А би ли ми казала дали я спазва стриктно. Смисъл за закуска пишат, че трябва по чаша горчиво кафе, а аз първо че не пия кафе и второ ще проспивам закуската.Прави ли някакви упражнения?
    Ами,аз спазвах другия вариант.Видях,че още някой пита за подробности:
    1-и ден - 1 кг варени картофи.
    2-и ден - 1/2 кг извара.
    3-и ден - 1/2 кг варено месо.
    4-и ден - 6 твърдо сварени яйца.
    5-и ден - 1/2 кг варена риба.
    6-и ден - 1,5 л прясно или кисело мляко.
    7-и ден - 1/2 кг кашкавал.
    8-и ден - 1/2 кг шунка.
    9-и ден - 1 кг плодове и зеленчуци.
    10-и ден - 1,5 л отвара от шипки, но без захар.

Харесвам по-лесни и бързи диети /знам,знам...не ми казвайте,че са вредни./

Пробвала съм и другото "Японско чудо",ама я правех само два дни и бях на -1.800 кг ,но никак не ми допада,а и сякаш се чувствах по-гладна ;д

Правила съм и "Диетата на Боряна"
    1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
    ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.
    И действително имаше ефект,но правех и малко упражнения + джогинг по 5-10 мин.

Ако се намери някой желаещ да почваме заедно,да казва кога,че имам мерак

vampire_girl_ мерси за отговора Аз смятам да почвам Японското чудо, но по-тормозещият вариант От 4-ти. Ако има желаещи да пишат :P

Голям фен Аватара на alehole
    Аз от понеделник започвам 90-дневната диета Защото утре съм на рожден ден А и все още не съм си намерила другарче
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    втори ден от 90 дневната

Закуска : 2 праскови
    обяд : 2 сварени картофа и 2 домата
    следобедна закуска : праскови
    вечеря : 1 сварен картоф и 1 домат

физическа активност : тичане

Град
    Бургас
    sunnnnnnnn спазила си я перфектно,нямам думи !
    И на мен ми е 2ри ден:
    Закуска: 2 праскови
    Обяд: Купа с картофена салата ( не знам колко бяха точно картофите ;д )
    Вечеря: Пак купа картофи,но печени със салата от домати и филия хляб.
    И след нея няколко праскови,че не се сдържах
    Дали съм я развалила много ?

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Аз нещо не съм много доволна от режима си. Утре ще се премеря и ще видя дали има резултати стискайте палци Ако няма поне половин килограм по-малко ще почна нещо от този род:
    закуска:
    препечена филия с масло/маргарин и резън домат
    междухранене: плод
    обяд: салата
    междухранене: плод
    вечеря: салата (преди 17:30 часа)

И преди съм правила това и отслбвах. Ако ми се дояде сладко, ще ям над 70% с какао (най-вероятно на Линд)... и такамм.
    Аз други ден заминавам на море за 7 дни с баба И понеже и тя иска да отслбва ще сме на моя режим - тоест тя няма да готви баници и тем подобни
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Аз днес си позволих един изоспорт и една чаша портокалов сок.Не мога повече с тая вода.Докато изпия 1 чаша и съм отишла 3 пъти до тоалетна

Иначе закусих към 10 с 2 праскови и чаша кафе (пиеше ми се )
    към 1 и нещо обядвах леща (сама си я приготвих много съм горда ) с салата домати и краставици
    към 4 и нещо пак същото само,че по-малко леща и само малко краставица без домати
    към 6 една праскова,че сестра ми извади едни бисквити и така ми се дояде,ама си викам по-добре прасковката
    и от тогава съм само на вода и не съм гладна още

Днес мисля,че увеличих течностите към литър съм изпила само на кафе докато бях

Нямам търпения за въглехидратите утре,че така ми се хапва шоколадче
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Цитирай Първоначално написано от paci
    vampire_girl_ мерси за отговора Аз смятам да почвам Японското чудо, но по-тормозещият вариант От 4-ти. Ако има желаещи да пишат :P
    ами,хубаво ^^ може и аз да я почна с теб за стимул само че тази с картофи и яйцата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си