.
Затворена тема
Страница 9 от 58 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 1434
    Град
    Разград
    Здравейте ммм мисля, че забелязвам първите резултати не съм се мерила но коремчето ми като че ли го няма доволна съм за сега и ще продължавам напред докато не постигна желаната фигура смятам на 15 септември да изумя всички от класа
    Успех и на вас !
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Голям фен Аватара на nadincety
    Не съм чела всички мнения,само последната страничка.Като гледам напредвате,браво!Продължав айте в същия дух!
    И аз от днес започнах ограниченията.Малко по малко намалям количеството на храната,че последните 2 месеца ям като за световно.Никога преди не бях яла така.. Та днес съм изяла едно парче пица(баба ме изкуши ),2 ябълки(малки),половин краставица със сирене и малко мусака.Ааа и една бисквитка "Траяна",че не успах да й устоя Но за сметка на това правих доста упражнения Преси,мреси,за бедра,за дупе.Доволна съм.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Град
    Разград
    Добро утро!
    аз тъкмо закусвам. В момента пия чаша топла вода с мед, защото нямам лимон не е много приятно на вкус но пък е по-добре от само затоплена вода ...След 20-30 минутки ще изям 1 праскова ииии излизам днес ми е 8 ден - плодов, дано се справя. Запасила съм се с ябалки, праскови, пъпеш...Стискайте ми палци
    Само искам да кажа ... абее господина ми по физическо беше казал, че някаква негова бивша ученичка решила да пази 90 дневната след което реално много отслабнала но... целия и организъм се объркал, МЦ и спрял лежала в болница... абе лоша работа
    На вас пожелавам хубаво безпроблемно отслабване, което да ви радва и никога да не ви се случват подобни неща Успех на всички!

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Цитирай Първоначално написано от paci
    vampire_girl_ мерси за отговора Аз смятам да почвам Японското чудо, но по-тормозещият вариант От 4-ти. Ако има желаещи да пишат :P
    ами,хубаво ^^ може и аз да я почна с теб за стимул само че тази с картофи и яйцата
    какъв е този по-тежък вариант, и аз започвам с вас
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Аз от утре започвам 90 дневната. Тя ми се вижда по-лесна от останалите, а и по - здравословна.
    Humans need fantasy to be human.

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    SlowDownBaby ,да опитвам се да съм възможно най-стриктна
    Не си я развалила много , но гледай вечерята да е половината на обяда
    , ако трябва си хапни повечко на обяд.

Днес ми е въглехидратен ден .. за сега съм закусила 1 банан
    ще обядвам спагети с доматен сос и ще вечерям 3 топки сладолед с 2 парченца шоколад

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    Аз от утре започвам 90 дневната. Тя ми се вижда по-лесна от останалите, а и по - здравословна.
    По - лека е, а и човек се храни разнообразно, което е много важно
    На мен ми е 5ти ден, за сега се чувствам много добре, още не съм се теглила.
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Град
    София
    2 чаши топла вода, 1 чай и Нестле фитнес с шоколад За обяд ще е 1 чиния зелен фасул по моя поръчка сготвен Следобеда пак ще ям Нестле фитнес и довечера пак фасул+сирене.
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от pitfall
    vampire_girl_ мерси за отговора Аз смятам да почвам Японското чудо, но по-тормозещият вариант От 4-ти. Ако има желаещи да пишат :P
    ами,хубаво ^^ може и аз да я почна с теб за стимул само че тази с картофи и яйцата
    Това е по-строгият вариант:

Първи ден
    Закуска – чаша горчиво кафе
    Обяд – 2 твърдо сварени яйца
    Вечеря – парче месо, салата с лимон

Втори ден
    Закуска – чаша горчиво кафе, сухар
    Обяд – 2 твърдо сварени яйца
    Вечеря – парче шунка, салата, една чаша кисело мляко

Трети ден
    Обяд – зеленчуци, плод
    Вечеря – 2 твърдо сварени яйца, шунка, салата

Четвърти ден
    Обяд – 2 твърдо сварени яйца, сок от морков
    Вечеря - месо, салата с лимон

Пети ден
    Закуска – настърган морков с лимон
    Обяд – риба, печена с домати
    Вечеря – се пропуска

Шести ден
    Обяд – 200г пилешко месо и салата
    Вечеря – 2 твърдо сварени яйца и настърган морков

Седми ден
    Обяд – парче месо, плод
    Вечеря – може всичко

По време на диетата не се консумира никакъв алкохол, сол и захар.
    Месото се приготвя по желание – печено, пържено или варено.
    Плодовете и зеленчуците не се ограничават.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    sunnnnnnnn днес ти ще си ми за пример и аз ще се опитам да съм стриктна.Между другото и на мен обяда ми ще е спагети с лютеница...бая се чудих,но понеже нямаме доматен сос,дали лютеницата става ? Все пак е от домати нали .
    Иначе за закуска изядох две праскови,след малко сигурно ще отида да покарам колело и за вечеря ще се опитам половината на това,което съм яла за обяд
    Бтв тва японско чудо ми се вижда отвратително....аз не бих се опитала да го правя ;х
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Юпииии за 4 дни съм свалила 700 грама. Може да изглежда малко, но на мен ми е достатъчно. Представете си 4 дни - 700 грама 40дни (малко повече от месец) - 7кг Обаче и спорта си казва думата, както и водата
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Град
    Бургас
    Еее браво ! Продължавай в същия дух !
    А какво спортуваш ?
    А пък аз,като не се тегля на кантар,ами със метър,дали ще видя скоро резултат
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Не съм сигурна .. Аз обаше няма да се тегля поне 1 седмица и ще видим после дано да има приятни изненади
    Днес съм изяла 1 банан в 10 часа и сега ще ям в 2 часа, но не знам точно какво да ям, за да мога да спазя онова правилона вечеря да е същотто на половина .. май ще ям картофи със салата и на вечеря по-малко картофи със същото количество салата

She was broken ..

Цитирай Първоначално написано от pitfall
    paci го е дала.
    Не се лъжете,че храната е по-малко => повеве стопени килограми.
    Зависи коя е по-подходяща за вас.1 кг. картофи може да ви изглеждат много,но не са - 1-2 картофа до обед,после още 1-2 и за вечеря пак така и сте ги свършили.
    Овкусявам си единствено с оцет/лимонов сок,черен/червен пипер и така...

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    на японско чудо и аз знам този вариант, но не знаеш, че има и друг, който предполагам не е толкова строг. Нищо, аз от утре я започвам, мисля, че ще издържа като начало една седмица, може и да я продължа евентуално. Храната изобщо не е малко, може и да изглежда, но предполагам стомаха на човек като се свие и не усещаш толкова глад. + това като се пие вода няма да усещаш глад, и готово.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    какво мислите за тази диета иска ли някой да я спазваме заедно

Закуска
    1 - 14-ти ден
    1/2 грейпфрут, 1 препечена ръжена филийка хляб без нищо, чай, кафе без захар.

Обяд
    1-ви ден. Студено месо тънко нарязано без мазнини (телешко или пилешко) и два домата нарязани и обелени.
    2-ри ден. Добре изпечен хамбургер с 3 домата обелени и нарязани, зелена салата и 4 маслини.
    3-ти ден. Сварена риба с лимонов сок и

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Еее браво ! Продължавай в същия дух !
    А какво спортуваш ?
    А пък аз,като не се тегля на кантар,ами със метър,дали ще видя скоро резултат
    Mи попринцип карам велоергометър към 40мин (горят се 400 до 500 кал; зависи колко бързо караш). Когато прекаля с храна правя упражненията на Синди Крауфорд. Обаче за колелото се увивам в едно фолио (на проблемните зони, де) и след това едни такива панталонки- за отслбване; нз как да ги кажа - най-обшо стимулират потенето а и с фолито - сещаш се . За упр. съм само във фолио, за да мога да се движа.
    Иначе тренирам тенис, но сега не мога. Трябва да ходя на физиотерапия за коляното и не трябва да го натоварвам много.

Ако се мериш с метър няма да видиш бързо резултат, защото по принцип, кожата се прибира бавно

Точно и аз него ще започна от утре.
    Айде,може да си бъдеме другарчета ..
    Fashion is my passion.

Град
    Разград
    Днес спазвам всичко много стриктно въпреки, че ми е много трудно само на плодове.. Нямам търпение да свършва този ден и да си хапна сиренце, мляко.. доматки УФф още малко иии

Град
    Бургас
    Оффф ще повърна,изядах две парчета торта както пишеше,и ми е супер тежко ! Не знам как ще изям и две парченца шоколад...
    Между другото има ли значение шоколада какъв е,защото моя е някакъв с ягода вътре
    А и още нещо.Нали вода трябва да се пие 30 минути след хранене,само че аз пих вода веднага след тортата,просто не можах да се сдържа,беше супер сладко...надявам се да не е голям проблем..

Град
    Разград
    Водата се пие 30 минути след хапване защото разрежда стомашните сокове, спомагащи разгражсането на храната е и аз пия вода даже докато ям само неска дет не съм и като се замисля днес съм само на 2 чаши вода.. не ми се пие вече ама трябва

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Оффф ще повърна,изядах две парчета торта както пишеше,и ми е супер тежко ! Не знам как ще изям и две парченца шоколад...
    Между другото има ли значение шоколада какъв е,защото моя е някакъв с ягода вътре
    А и още нещо.Нали вода трябва да се пие 30 минути след хранене,само че аз пих вода веднага след тортата,просто не можах да се сдържа,беше супер сладко...надявам се да не е голям проблем..
    Шоколадът след вечеря трябва да е натурален, поне аз така разбрах и такъв хапвам
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Град
    Бургас
    9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на правилното разграждане на храната.Вода или чай пийте половин час след хранене.

Ето бе,то го пише
    Пък това за натуралния шоколад...лошо,защото не обичам
    Добре де,а какво ще стане ако сега си изям целия шоколад,толкова ли много вреди... не мога само да го гледам 4 дена

Град
    Sofia
    SlowDonwBaby казвай си, че и след като свърши диетата шоколадът ще съществува. Няма изведнъж да спрат производството му И се пак недей да ядеш целия -изяш 1 или 2 реда най-много

Аз днес се натъпках като СВИНЯ. Пред цикъл съм и винаги ми се яде много Добре че утре заминаваме на море с баба , че тя няма да готви и ще си свала това от днес

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от yelkata
    Днес съм изяла 1 банан в 10 часа и сега ще ям в 2 часа,
    Не яж банани, всички диети ги отричат. Прекалено калорични са Яж други плодове. Пробвай с диня - хем вода, хем се засищаш
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си