- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Здравейтеммм мисля, че забелязвам първите резултати
не съм се мерила но коремчето ми като че ли го няма
доволна съм за сега и ще продължавам напред докато не постигна желаната фигура
смятам на 15 септември да изумя всички от класа
![]()
Успех и на вас![]()
!
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Не съм чела всички мнения,само последната страничка.Като гледам напредвате,браво!Продължав айте в същия дух!![]()
И аз от днес започнах ограниченията.Малко по малко намалям количеството на храната,че последните 2 месеца ям като за световно.Никога преди не бях яла така..Та днес съм изяла едно парче пица(баба ме изкуши
),2 ябълки(малки),половин краставица със сирене и малко мусака.Ааа и една бисквитка "Траяна",че не успах да й устоя
Но за сметка на това правих доста упражнения
Преси,мреси,за бедра,за дупе.Доволна съм.
![]()
Добро утро!![]()
аз тъкмо закусвам. В момента пия чаша топла вода с мед, защото нямам лимонне е много приятно на вкус но пък е по-добре от само затоплена вода
...След 20-30 минутки ще изям 1 праскова ииии излизам
днес ми е 8 ден - плодов, дано се справя. Запасила съм се с ябалки, праскови, пъпеш...Стискайте ми палци
![]()
Само искам да кажа ... абее господина ми по физическо беше казал, че някаква негова бивша ученичка решила да пази 90 дневната след което реално много отслабнала но... целия и организъм се объркал, МЦ и спрял лежала в болница... абе лоша работа![]()
На вас пожелавам хубаво безпроблемно отслабване, което да ви радва и никога да не ви се случват подобни нещаУспех на всички!
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
какъв е този по-тежък вариант, и аз започвам с васПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Аз от утре започвам 90 дневната. Тя ми се вижда по-лесна от останалите, а и по - здравословна.
Humans need fantasy to be human.
SlowDownBaby ,да опитвам се да съм възможно най-стриктна![]()
Не си я развалила много , но гледай вечерята да е половината на обяда
, ако трябва си хапни повечко на обяд.
Днес ми е въглехидратен ден .. за сега съм закусила 1 банан
ще обядвам спагети с доматен сос и ще вечерям 3 топки сладолед с 2 парченца шоколад![]()
По - лека е, а и човек се храни разнообразно, което е много важноПървоначално написано от ValLoveYa
![]()
На мен ми е 5ти ден, за сега се чувствам много добре, още не съм се теглила.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
2 чаши топла вода, 1 чай и Нестле фитнес с шоколадЗа обяд ще е 1 чиния зелен фасул по моя поръчка сготвен
Следобеда пак ще ям Нестле фитнес и довечера пак фасул+сирене.
Smile!?
Това е по-строгият вариант:Първоначално написано от pitfall
Първи ден
Закуска – чаша горчиво кафе
Обяд – 2 твърдо сварени яйца
Вечеря – парче месо, салата с лимон
Втори ден
Закуска – чаша горчиво кафе, сухар
Обяд – 2 твърдо сварени яйца
Вечеря – парче шунка, салата, една чаша кисело мляко
Трети ден
Обяд – зеленчуци, плод
Вечеря – 2 твърдо сварени яйца, шунка, салата
Четвърти ден
Обяд – 2 твърдо сварени яйца, сок от морков
Вечеря - месо, салата с лимон
Пети ден
Закуска – настърган морков с лимон
Обяд – риба, печена с домати
Вечеря – се пропуска
Шести ден
Обяд – 200г пилешко месо и салата
Вечеря – 2 твърдо сварени яйца и настърган морков
Седми ден
Обяд – парче месо, плод
Вечеря – може всичко
По време на диетата не се консумира никакъв алкохол, сол и захар.
Месото се приготвя по желание – печено, пържено или варено.
Плодовете и зеленчуците не се ограничават.
sunnnnnnnn днес ти ще си ми за примери аз ще се опитам да съм стриктна.Между другото и на мен обяда ми ще е спагети с лютеница...бая се чудих,но понеже нямаме доматен сос,дали лютеницата става ? Все пак е от домати нали
.
Иначе за закуска изядох две праскови,след малко сигурно ще отида да покарам колело и за вечеря ще се опитам половината на това,което съм яла за обяд![]()
Бтв тва японско чудо ми се вижда отвратително....аз не бих се опитала да го правя ;х
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Юпииииза 4 дни съм свалила 700 грама. Може да изглежда малко, но на мен ми е достатъчно. Представете си 4 дни - 700 грама 40дни (малко повече от месец) - 7кг
![]()
![]()
Обаче и спорта си казва думата, както и водата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Еее браво ! Продължавай в същия дух !
А какво спортуваш ?![]()
А пък аз,като не се тегля на кантар,ами със метър,дали ще видя скоро резултат![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Не съм сигурна ..Аз обаше няма да се тегля поне 1 седмица и ще видим после дано да има приятни изненади
![]()
Днес съм изяла 1 банан в 10 часа и сега ще ям в 2 часа, но не знам точно какво да ям, за да мога да спазя онова правилона вечеря да е същотто на половина .. май ще ям картофи със салата и на вечеря по-малко картофи със същото количество салата![]()
She was broken ..
paci го е дала.Първоначално написано от pitfall
Не се лъжете,че храната е по-малко => повеве стопени килограми.
Зависи коя е по-подходяща за вас.1 кг. картофи може да ви изглеждат много,но не са - 1-2 картофа до обед,после още 1-2 и за вечеря пак така и сте ги свършили.
Овкусявам си единствено с оцет/лимонов сок,черен/червен пипер и така...
на японско чудо и аз знам този вариант, но не знаеш, че има и друг, който предполагам не е толкова строг. Нищо, аз от утре я започвам, мисля, че ще издържа като начало една седмица, може и да я продължа евентуално. Храната изобщо не е малко, може и да изглежда, но предполагам стомаха на човек като се свие и не усещаш толкова глад. + това като се пие вода няма да усещаш глад, и готово.![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
какво мислите за тази диета иска ли някой да я спазваме заедно
Закуска
1 - 14-ти ден
1/2 грейпфрут, 1 препечена ръжена филийка хляб без нищо, чай, кафе без захар.
Обяд
1-ви ден. Студено месо тънко нарязано без мазнини (телешко или пилешко) и два домата нарязани и обелени.
2-ри ден. Добре изпечен хамбургер с 3 домата обелени и нарязани, зелена салата и 4 маслини.
3-ти ден. Сварена риба с лимонов сок и
Mи попринцип карам велоергометър към 40мин (горят се 400 до 500 кал; зависи колко бързо караш).Първоначално написано от SlowDownBaby
Когато прекаля с храна правя упражненията на Синди Крауфорд. Обаче за колелото се увивам в едно фолио (на проблемните зони, де) и след това едни такива панталонки- за отслбване; нз как да ги кажа - най-обшо стимулират потенето а и с фолито - сещаш се
. За упр. съм само във фолио, за да мога да се движа.
Иначе тренирам тенис, но сега не мога. Трябва да ходя на физиотерапия за коляното и не трябва да го натоварвам много.
Ако се мериш с метър няма да видиш бързо резултат, защото по принцип, кожата се прибира бавно![]()
Точно и аз него ще започна от утре.Първоначално написано от paci
Айде,може да си бъдеме другарчета ..![]()
Fashion is my passion.
Днес спазвам всичко много стриктно въпреки, че ми е много трудно само на плодове.. Нямам търпение да свършва този ден и да си хапна сиренце, мляко.. доматкиУФф още малко иии
![]()
![]()
Оффф ще повърна,изядах две парчета торта както пишеше,и ми е супер тежко ! Не знам как ще изям и две парченца шоколад...
Между другото има ли значение шоколада какъв е,защото моя е някакъв с ягода вътре![]()
А и още нещо.Нали вода трябва да се пие 30 минути след хранене,само че аз пих вода веднага след тортата,просто не можах да се сдържа,беше супер сладко...надявам се да не е голям проблем..
Водата се пие 30 минути след хапване защото разрежда стомашните сокове, спомагащи разгражсането на хранатае и аз пия вода даже докато ям
само неска дет не съм и като се замисля днес съм само на 2 чаши вода.. не ми се пие вече ама трябва
![]()
Шоколадът след вечеря трябва да е натурален, поне аз така разбрах и такъв хапвамПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на правилното разграждане на храната.Вода или чай пийте половин час след хранене.
Ето бе,то го пише![]()
Пък това за натуралния шоколад...лошо,защото не обичам![]()
Добре де,а какво ще стане ако сега си изям целия шоколад,толкова ли много вреди... не мога само да го гледам 4 дена![]()
SlowDonwBaby казвай си, че и след като свърши диетата шоколадът ще съществува. Няма изведнъж да спрат производството муИ се пак недей да ядеш целия -изяш 1 или 2 реда най-много
Аз днес се натъпках като СВИНЯ. Пред цикъл съм и винаги ми се яде многоДобре че утре заминаваме на море с баба
, че тя няма да готви и ще си свала това от днес
![]()
Не яж банани, всички диети ги отричат. Прекалено калорични саПървоначално написано от yelkata
Яж други плодове. Пробвай с диня - хем вода, хем се засищаш
Smile!?