- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КаКво да направя?
Преди около 2-3 месеца се запознах с едно момиче (няма да ви кажа как..) и тотално се влюбих в нея... мина месец, когато и признах, че съм хлътнал в нея-тя не се изненада много... след 1 седмица я поканих да излезем, тя прие-разходихме се час-два и се прибрахме... чатихме си, но мисля, че тя не остана с голямо впечатление... ако имате идеи-моля споделете, как да подходя, защото нямам много опит и ми е за 1-ви път...
![]()
![]()
олелелеееййй.. майкооооллл абе човек като излезеш с нея поне я изпрати и й залепи един целуфан на момиченцето то много ясно че тя няма да остане с голямо впечатление!!!
ESL !!!
Хаха да все пак трябва да и вземеш окото по някакъв начин. Следващият път също така няма да е зле да и купиш и цветя.Първоначално написано от abvd
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
За цветя се сетих и оня път...Първоначално написано от housse
![]()
Да не сме 18 век,че да и взимаш цветя.Първоначално написано от raror
Подари и един [букет от вени]![]()
Първоначално написано от abvd
Съгласна съм. Покани я пак за всеки случай, пък каквото стане.
Пробвай пак, но си бронирай нервите. Най-вероятно нищо няма да излезе, така както ми го обясняваш. Ако се излъже пак да излезе с теб поне я целуни, да знаеш, че си пробвал всичко. Ако не се дръпне се радваш, ако не... нататък, и следващия път без любовни обяснения и изляния.
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от TheNewReligion
абсолютно съм съгласна и аз.. и късмет после да кажеш какво си направил и нейната реакция естествено ....)))
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
[quote="gabsit000"]+1Първоначално написано от TheNewReligion
Явно заради обясненията ти в любов, тя е изгубила интерес към теб. Ако пак я поканиш, съвсем ще си втълпи в главата, че си й скучен. За т'ва се опитвай да си промениш мислите, така че да спреш да изпитваш тези чувства към нея и спри да я търсиш известно време. Тя сама ще те потърси.