- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?!
Здравейте,преди 5 дни имах рискован полов акт.Трябваше да ми дойде към 24,но ми закъснява.Пих ескапел преди 4 дни.Пия го за първи път.Цикъла ми закъснява много често.Трябва ли след ескапел да ми дойде?
Ми ние как да знаем, бе? Ескапел действа на всеки по различен начин. Купи си тест за бременност след 14 дни.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Отдавна ти се будиш
тормозиш се и чудиш…
защо ти закъснява?
Така те притеснява…
Тест…Тест…Тест Sure Check…
Има ли една черта…
Чухте ли добре – една…
а теста е валиден…
а приятелят ти е невинен…
ако има две черти…
ще повторим – две черти…
бързо бързо му звънни…
Бременна си вече ти!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
Първоначално написано от housse
ДА ЖИВЕЯТ РЕКЛАМИТЕ КОИТО НИ УЧАТ НА ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА!!!
novasum![]()
nirvana13![]()
ако приятеля се казва жоро - още по-добреПървоначално написано от housse
![]()
еми хвърляй боб или отиди на врачка,няма друг начин да разбереш,тестовете са направени за да събират прах в аптеките,не си и помисляй да си вземеш
ами различно при всички.с моята приятелка правихме секс като тръгнахме заедно сме вече 3 месеца и половина и за тва време и е идвало 1 път![]()
Сомтайм люн,сомтайм уин.Първоначално написано от naQkataRaota
Бременна си,честито.
Believe in yourself.
Честито, мамче!Първоначално написано от unfaith
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua
Kирилицата е задължителна. Extremescream
xD
И го направи защото....? Много ми е интересно, какво толкова " по-яко " виждате, като го правите без предпазни мерки? После "яко" ли ще Ви е когато трябва да изберете между отглеждането на едно дете и аборта?Първоначално написано от unfaith
Или може би се дължи на факта, че " в България е такава криза..." че не можете да отделите 2-3 лева за презервативи ли?
Най-вероятно просто мислите с г*зовете си!
Едва ли, те го ползват само като допълнителна дупка за други нещаПървоначално написано от InnoraX
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Да, с тризнаци, ше излязат по различно време...
До гуша да му дойде на човек от тъпанарщини...Поне като сте тръгнали да се чукате, имайте малко образованост по темАта
В Ескапел си има листовка,защо не я прочете ? !
Hostis Honori Invidia
Да видим дали съм разбрала- на 24-ти е трябвало да ти дойде и си имала рисков полов акт. 24-ти всъщност кой ден ти се явява от последната редовна менструация насам?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
НЕ трябва да ти се променя цикъла след Ескапелотиди на лекар ..
![]()
http://apteka.framar.bg/30003049/%D0...%D0%BC%D0%B3-1
smileee