- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как един мъж да изглежда секси пред жената
Къде изчезнаха оригиналността и естественото държане![]()
За всеки влак си има пътници, по-добре и 2мата да се чувстваме добре един с друг без да се преструваме или да "играем роли", отколкото напрегнати и изкуствени. Нищо не става веднага, имай търпение.
немисля че точно рапърски не всеки който носи кецове иисулени дънки е рапър. а темата си е готинкаПървоначално написано от maksimal
![]()
Може би са имали предвид привлекателен, щото аз като чуя секси и се сещам за женаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Първоначално написано от maksimal
Особено за разписанията на градския транспорт е задължително.
Днешно време мъжа с пари е на мода и е секси.
Взимаш си костюм, куфарче,обувки от имитация на змийска кожа, принтираш си фалшиви банкноти (цяла пачка), казваш че си незаконния син на италиянски мафиот, че си богат, че работиш в банка, взимаш бутилка Мери Джейн и й залепяш етикет от Черно Джони и я вадиш на публични места с банкнотите.. Гарантиран резултат, че мацките ше ти се лепят!
Първоначално написано от malka_sladkka
или "мъж секси"= травестит,педерас![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
Аз бих тръгнала с такъв, защото ще е егати и забавния тип.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
не всички си падат по рапърски стилПървоначално написано от maksimal
,но общо взето е така всичко друго
![]()
theo <333
Слаб мъж в черно (черните мъжки тениски са ми слабост) ... може би подходящи слънчеви очила .... и естествено ако един мъж не е мой тип, каквото и да облече няма да ме грабне ... харесвам загадъчните мъже, понеже не говорят много, не знам много за тях и искам да разбера. Инстинктивно завързвам разговор с мъж, който не е център на внимание (но не да е задръстен). В същото време харесвам мъже, които са успели да създадат респект у познатите си и никой не смее да им се опъне, т.е. когато се чуе неговото име, се казват само хубави неща, за да не загазят...
Може би е трудно да си представите комбинация от такива качества, но с моя приятел започнах да говоря, именно защото беше някакъв тих, а всички го уважават.
Преди ме грабваха мъже с кецове, но вече се изтърка ... и рапърския стил го харесвах преди 3-4 години.
С няколко думи - харесвам властни и силни мъже (и физически и психически, но не мускули), но само сред другите. Пред мен трябва да е душичка, когато се налага.
За мен черното е секси.![]()
Ебаси дългото обяснение![]()
Масово обяснявате какъв типаж ХАРЕСВАТЕ, не какъв мислите за секси обаче.
Тъй. За да определя един мъж като секси, ама наистина като секси и да искам да му скоча всяка секунда, като съм с него, са решаващи жестовете, гласът, поведението, усещането, което ми дава, и прочее не толкова забележими неща, а не дрехите.
Преди всичко трябва да е мъж на място. Да не ми се вайка като леличка, да не пищи истерично, като види паяк, да не е по-приказлив от селската клюкарка. Един мъж е привлекателен, когато е леко мълчалив и една идея арогантен, не да те залива с комплименти на всяка крачка, а да те подтиква да заслужиш одобрението и в по-дълбок план, любовта му. (Естествено, нямам предвид да се държи като баща, пред когото трябва непрестанно да се доказваш).
Трябва да знае как да постъпи трезво в различни ситуации, да знае кога да говори и кога да мълчи, да има реална самооценка, да не ми го играе най-великият на планетата или да ми се прави на скромен и да ме целува само по бузата пред хора. Като стана дума... имам някаква слабост към... показването на страст пред хора - ръка по крака ми под масата, докато никой не гледа, например.![]()
Колкото до външния вид - ненатрапчиви цветове е първото, което гледам. Като видя някой с яркозелена фанелка... еми, как да кажа, че е секси? Предполага се, че този мъж ме възбужда, а не че ще ме гушка като малкото ми братче. Някой нагоре беше постнал оня пич от "Вампирски дневници" - този стил ми харесва. По-различен е. ОБОЖАВАМ мъже с ризи <3 <3 Друго, което веднага виждам в един мъж, са дългите пръсти (ако има и пръстен на безименния, различен от халка :ДД, е просто ааадски секси) и изпъкналите вени. Адски готино!
За да го сметнеш за секси е повече от ясно, че трябва да ти харесва.Първоначално написано от PinkPan7her2
пояснявам "секси" - привлекателен, възбуждащ
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Bad boooys. Моята вечна слабост.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!