.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Къде изчезнаха оригиналността и естественото държане
    За всеки влак си има пътници, по-добре и 2мата да се чувстваме добре един с друг без да се преструваме или да "играем роли", отколкото напрегнати и изкуствени. Нищо не става веднага, имай търпение.

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    от цялото четене разбирам, че мъжа трябва да е решителен, енергичен, средновисок,рапърски стил , с чувство за хумор, да се отличава от другите момчета и да е сигурен във всичко?
    немисля че точно рапърски не всеки който носи кецове иисулени дънки е рапър. а темата си е готинка

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    На един мъж не му трябва да бъде секси.
    Може би са имали предвид привлекателен, щото аз като чуя секси и се сещам за жена

да е сигурен във всичко?

Особено за разписанията на градския транспорт е задължително.

Днешно време мъжа с пари е на мода и е секси.
    Взимаш си костюм, куфарче,обувки от имитация на змийска кожа, принтираш си фалшиви банкноти (цяла пачка), казваш че си незаконния син на италиянски мафиот, че си богат, че работиш в банка, взимаш бутилка Мери Джейн и й залепяш етикет от Черно Джони и я вадиш на публични места с банкнотите.. Гарантиран резултат, че мацките ше ти се лепят!

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    На един мъж не му трябва да бъде секси.
    Може би са имали предвид привлекателен, щото аз като чуя секси и се сещам за жена

или "мъж секси"= травестит,педерас

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Днешно време мъжа с пари е на мода и е секси.
    Взимаш си костюм, куфарче,обувки от имитация на змийска кожа, принтираш си фалшиви банкноти (цяла пачка), казваш че си незаконния син на италиянски мафиот, че си богат, че работиш в банка, взимаш бутилка Мери Джейн и й залепяш етикет от Черно Джони и я вадиш на публични места с банкнотите.. Гарантиран резултат, че мацките ше ти се лепят!
    Аз бих тръгнала с такъв, защото ще е егати и забавния тип.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на gummybear
    от цялото четене разбирам, че мъжа трябва да е решителен, енергичен, средновисок,рапърски стил , с чувство за хумор, да се отличава от другите момчета и да е сигурен във всичко?
    не всички си падат по рапърски стил ,но общо взето е така всичко друго

theo <333

Слаб мъж в черно (черните мъжки тениски са ми слабост) ... може би подходящи слънчеви очила .... и естествено ако един мъж не е мой тип, каквото и да облече няма да ме грабне ... харесвам загадъчните мъже, понеже не говорят много, не знам много за тях и искам да разбера. Инстинктивно завързвам разговор с мъж, който не е център на внимание (но не да е задръстен). В същото време харесвам мъже, които са успели да създадат респект у познатите си и никой не смее да им се опъне, т.е. когато се чуе неговото име, се казват само хубави неща, за да не загазят ...

Може би е трудно да си представите комбинация от такива качества, но с моя приятел започнах да говоря, именно защото беше някакъв тих, а всички го уважават.

Преди ме грабваха мъже с кецове, но вече се изтърка ... и рапърския стил го харесвах преди 3-4 години.

С няколко думи - харесвам властни и силни мъже (и физически и психически, но не мускули), но само сред другите. Пред мен трябва да е душичка, когато се налага.

За мен черното е секси.

Ебаси дългото обяснение

Масово обяснявате какъв типаж ХАРЕСВАТЕ, не какъв мислите за секси обаче.

Тъй. За да определя един мъж като секси, ама наистина като секси и да искам да му скоча всяка секунда, като съм с него, са решаващи жестовете, гласът, поведението, усещането, което ми дава, и прочее не толкова забележими неща, а не дрехите.

Преди всичко трябва да е мъж на място. Да не ми се вайка като леличка, да не пищи истерично, като види паяк, да не е по-приказлив от селската клюкарка. Един мъж е привлекателен, когато е леко мълчалив и една идея арогантен, не да те залива с комплименти на всяка крачка, а да те подтиква да заслужиш одобрението и в по-дълбок план, любовта му. (Естествено, нямам предвид да се държи като баща, пред когото трябва непрестанно да се доказваш).
    Трябва да знае как да постъпи трезво в различни ситуации, да знае кога да говори и кога да мълчи, да има реална самооценка, да не ми го играе най-великият на планетата или да ми се прави на скромен и да ме целува само по бузата пред хора. Като стана дума... имам някаква слабост към... показването на страст пред хора - ръка по крака ми под масата, докато никой не гледа, например.

Колкото до външния вид - ненатрапчиви цветове е първото, което гледам. Като видя някой с яркозелена фанелка... еми, как да кажа, че е секси? Предполага се, че този мъж ме възбужда, а не че ще ме гушка като малкото ми братче. Някой нагоре беше постнал оня пич от "Вампирски дневници" - този стил ми харесва. По-различен е. ОБОЖАВАМ мъже с ризи <3 <3 Друго, което веднага виждам в един мъж, са дългите пръсти (ако има и пръстен на безименния, различен от халка :ДД, е просто ааадски секси) и изпъкналите вени. Адски готино!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her2
    Масово обяснявате какъв типаж ХАРЕСВАТЕ, не какъв мислите за секси обаче.
    За да го сметнеш за секси е повече от ясно, че трябва да ти харесва.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    пояснявам "секси" - привлекателен, възбуждащ
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Bad boooys. Моята вечна слабост.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си