- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Времето наистина ли лекува?
Останах без него..сякаш повече не можем да сме заедно.
Обаче работата е там, че наистина го обожавами въпреки това не се получава..какво правите Вие, като ви е болно по някого..как лекувате `разбито сърце`?Как се разсейвайте..пробвам вече какво ли не..но някак си не ми се получава
![]()
просто търся изходзвучи депресарско..но просто ми писна като оставам сама вкъщи..и да усещам всичко на ново..няма ли как да избягам от всичко това?
В задънена улица съм..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ами зависи.
Ако човек е глупав и напълно преплете живота си с този на другия, раздялта е трудна по ред причини. Ако запазила някаква личност след това значи все ще има действия, които харесваш да вършиш - върши тях.
Да... напълно лекува даже. Ако има нещо... пиши![]()
хЪх...
времето лекува.
опитай се да не си мислиш за него и гледай да не си правиш илюзии,че нещо ще се получи.
относно това,че 'клин с клин избива'..не вярвам.
изчакай малко да го преодолееш..колкото време и да отнема.
аз също съм си мислела,че ще обичам вечно и няма да намеря нищо по-добро..никога.
обаче това са илюзии.(:
споко,всичко ще се оправи..имай търпение.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Гледала ли си the Mexican? От там много ми хареса една фразичка, която гласеше: " When two people love each other, but can't get on together when do you geto this point when enough is enough?"Точно за твоя случай
Правилният отговор е "never". И аз мисля, че ако наистина се обичате, ще търсите и ще намерите начин да бъдете заедно и да ви е приятно. Никой не може, а и не трябва да ви казва.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ако не се изяснят дали се харесват и и двамата решат,че ще продължат напред ще е много fucked up и няма начин да са заедно,колкото и да се обичат.Първоначално написано от Josefinne
иначе според мен трябва да го преодолее,ако е ясно,че нищо няма да се получи между тях.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Намери си хоби , и не спирай да го практикуваш![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Намери си нови и разнообразни занимания,излизай с приятели.И да времето наистина лекува просто в някои случаи е нужно повече.
или може да ми яде оная работа... тя колкото семка голямаПървоначално написано от Grommash
хЪх...
Намери си интересни занимания, просто не мисли за него и ще видиш, че след време ще си го забравила.
Хора много , Човеци малко !
Опитай се просто,да мислиш,колкото е възможно,по-малко за него. Отдай се на забавления с приятелки. Все пак лято е. А в един момент,ти сама ще забележиш промяната и как си спряла да мислиш за него. И после идва забавният момент,в който той те търси,но ти вече не се интересуваш. Успех <3 ... ако има нещо пиши![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аре бе.. да не е дошъл края на света. Всеки преминава през такова нещо, както другите не са умрели и са го преодолели, така и ти ще успеешНе го мисли по много (знам, че е трудно) и лека по-лека това "чувство" ще отмине
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Според мен времето не лекува,всичко зависи от характера на човека.Просто в едим момент ти писва,както на всички, така и на мен ми се е случвало това, но след много дълга връзка и бих казал че проблема не е във времето
. Ако си силна ще го преодолееш бързо,ако не-ще има да си блъскаш главата с години
![]()
^ Чак пък с години...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Намери си друг? ..
.. или ако все още не можеш да погледнеш чуждо просто се разсейвай!!
От личен опит разбрах, че няма смисъл от депресии и рев ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако любовта е истинска не си отива толкова бързо.. за жалостПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Времето лекува ли?Ми не.
Особено ако го виждаш постоянно.Ташак работа е.
Брях,брях
ами да постоянно го виждам ..добре не съм го виждала сега вече от 2 дниПървоначално написано от Zarity
..
bebzgirl благодаря ти ..оценявам го![]()
IseeDEADbodies някъде да съм казала,че е дошъл края на света?Не се уплаквам..просто питам.Малко ми е трудно..сещаш се![]()
Първоначално написано от Hilary_
ама разбира се,че няма..ама понякога просто трябва да си се `изживее`..да се наплачеш..и просто ти минаватова и направих аз вчера.
И някак си..олекна ми..добре ми е..for now
добре а за разсейването с приятелки? ..Първоначално написано от mOBSCENE
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
по принцип имам три приятелки..но приятелки като приятелки..работата е там,че две от тях не живеят тук и идват рядко..а другата в момента работи..и има достатъчно проблеми..и някак си не искам да и идвам като за капак, а като глъдка свеж въздух.
А, нямам намерение да излезна с някого, с който съм на здрасти и чао...
сещаш се![]()
Ако си малка и още не си улегнала вътре в главата си, да времето ще те излекува. Но ако вече си голям човек, който има изградени разбирания за живота, не виждам как ще те излекува времето. По-скоро може да притъпи болката, просто да свикнеш с нея. Лекува, ако се влюбиш наново.
По-скоро не, просто с времето спира да ти пука, че те боли и приемаш нещага по-спокойно и равнодушно.Поне с мен стана така.Ако имаш нужда да поговориш с някого, съм насреша, бях в твоего положение......![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ех .. това е лошо ..Първоначално написано от mOBSCENE
![]()
И все пак се опитай да се разсейваш по всевъзможни начини!
![]()
Priceless .. <3