Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her2
Цитирай Първоначално написано от umri
Всяка жена променя малко или много един мъж, и обратно, без значение дали искаш или не искаш. Затова е много важно какви хора пускаш в живота си, защото без никой да осъзнава вие вземате по нещо един от друг.

Ако човека до теб има някакви непоносими за теб навици или черти от характера се опитваш да го промениш, само ако той иска и също не харесва съответната черта у себе си. Ако не иска, значи просто не сте един за друг.
Съгласна съм от първата до последната дума. Промяната става неусетно, дали е за добро или лошо, няма значение. Факт е, че става.
Ужасяващият инат и нежелание да призная, че греша, ми е от предишния ми приятел. Овенска му работа.
На сегашния определено не му харесва колко се паля за глупости и се опитва да ми въздейства, засега безуспешно. Честно казано... и аз искам да променя точно тази своя черта - паленето. Иначе съм доста емоционална и хората го харесват - като малките деца съм - когато съм щастлива, подскачам до небето, като се сърдя, ми потъват всичките гемии, когато съм тъжна, плача. Това си го имам от малка.

Цигарите бяха най-баналният пример. Порок като този се отказва, защото ти самият го искаш, не защото гаджето ти мрънка: "Оооф, много пушиш, оооф, мирише ми кофти, оооф". И следователно, няма такова нещо като "еди-кой-си спря цигарите заради мен" - тъпо е, заради теб ли спира да си оцветява белите дробове в черно? Да, била съм стимул да се откажат цигари, но това е. Волята да не посегне към кутията и запалката си е на човека. Аз нямам общо - нито съм го молила да пуши, нито да спира.
Какво стана със стария акаунт?