.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

За подарък

Здравейте! Брат ми е на 11 години - утре има личен празник. Цял ден се чудех какво да му взема, но така и не се сетих. Дайте предложения за подарък но 11 годишно момче, ако имате такива! Предварително благодаря.

Ами с какво се занимава ? Колички , камиончета , пъзели , сега , компютърни игри ? Мисля , че ще се радва най - много на играчки , после на дрехи .. и накрая на книги :Д Вземи му нещо занимателно ;п

Честно казано пада си по това да "бута" разни си там колички и камиончета, но не искам да му взимам това, защото е срамота - поне според мен - още да играе с тях. Знам, че на книги няма да се зарадва особено и затова де опитвам да намеря друго решение.

Абе и до парите опира .. Ще се зарадва много на колело , плейстейшън или нещо , което няма да ти излезе евтино .. В книжарница отиди и разгледай разни работи ;п Ако разполагаш с повече пари , виж по големите вериги за детски играчки има голям избор .

Кола с дистанционно управление
    Само за тебе аз копнея,за теб се смея, заради тебе живота има смисъл заради тебе живея...

Супер фен Аватара на 4o4ina

Re: За подарък

Цитирай Първоначално написано от nickelbackk
    Дайте предложения за подарък
    pokemon

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Пъзела не е лоша идея, ако харесва такива неща, може и албум на изпълнител, който харесва Ако пък не може да измислиш нищо, една торта би свършила добра работа, особено ако има рожден ден )

Супер фен Аватара на mayaaa
    Карти yugioh.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си