- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем с коремната мускулатура
Значи закуската ми,мисля че е добра,някакво мюсли с 1-2 филий с майонеза и кашкавал + 2 айца и някакът плод(абълка,портокал киви) Предимно белтъчна закуска (макар,че сутрин целия белтък,който вкарвам не се усвоява от оргазнизма)...промята,която направих е,че на обяд (след първата ми тренировка) се храня по обилно и вкарвам въгледихрат (Ориз...който е чист въглехидрат) или пък любимото ми,да одрежа половин хляб от средата и да набутам в него храна :Д...Вечерята ми е по-лека например шопска салата и омлед..това е за сега,а през деня си жуля плодове (не преди тренировките разбира сеПървоначално написано от firstdiesel
) Искам да попитам,какво да правя допълнително като тренировка за пресата освен нещата,описани по горе (различни преси, бягане, ренегатско гребане и т.н....) или промяната в храната ще е достататъчна?(както и аз мисля че проблема е от яденето..)...иначе допълнително въглехидрат не пия,искам да попитам,дали може да вкарам Креатин в белтъка и как ще се отрази той (задържа водата в организма..хмм)на коремната ми преса?