Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
от закуската до тренировката въглехидратите ги намали на минимум, след 20 часа пак недей да ядеш въглехидрати ... ефекта няма да закъснее

ако се чувстваш отпаднал може да ядеш плодове някви, но 60-90 мин преди трен не яж абсолютно нищо!
Значи закуската ми,мисля че е добра,някакво мюсли с 1-2 филий с майонеза и кашкавал + 2 айца и някакът плод(абълка,портокал киви) Предимно белтъчна закуска (макар,че сутрин целия белтък,който вкарвам не се усвоява от оргазнизма)...промята,която направих е,че на обяд (след първата ми тренировка) се храня по обилно и вкарвам въгледихрат (Ориз...който е чист въглехидрат) или пък любимото ми,да одрежа половин хляб от средата и да набутам в него храна :Д...Вечерята ми е по-лека например шопска салата и омлед..това е за сега,а през деня си жуля плодове (не преди тренировките разбира се ) Искам да попитам,какво да правя допълнително като тренировка за пресата освен нещата,описани по горе (различни преси, бягане, ренегатско гребане и т.н....) или промяната в храната ще е достататъчна?(както и аз мисля че проблема е от яденето..)...иначе допълнително въглехидрат не пия,искам да попитам,дали може да вкарам Креатин в белтъка и как ще се отрази той (задържа водата в организма..хмм)на коремната ми преса?