- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно ми е тъжно !!! Помогнете ми !
Преди доста време една приятелка ходеше с едно момче,обачи нещо между тях не се получи и те скъсаха. Една вечер бяхме на купон и с това същото момче се целувахме ... като преди това знаех,че тя няма вече нищо общо с него ! След тая вечер му обясних,че тя ми е приятелка и,че ми е доста кофти![]()
След,което на следващия ден тази моя приятелка ми се обажда по телефона и ми обяснява,че той и бил разказал всичко и,че съм я предала (което всъщност въобще не е вярна като тя не ходеше с него) опитах се да й обясня,че не е така,че той не е нейна собственост и,че не бива да се караме заради една моя глупост !!!
Тя даже не пожела да ме изслуша и на слидващия ден те бяха пак заедно,а аз се почувствах АДСКИ ГАДНО![]()
![]()
КАКВО ДА ПРАВЯ ? ВСЪЩНОСТ НЕЗНАМ НАИСТИНА ВИНОВНА ЛИ СЪМ ?
Момчето е курвар.
Опитай се да поговорите отново.
В случая ти си виновна. След като ти е толкова добра приятелка защо си се целувала с бившия й? Малко или много е имала чувства съм него, а ти и се падаш ПРИЯТЕЛКА за Бога ... С какъв акъл си направила такава глупост и очакваш да не ти се сърди? Право ти е казала, че си предателка ... Ако на мен ми направят така направо не знам .. Особено ако ми е много близка приятелка .. Болката от предателството ще е още по-голямаВземи си поука от всичко и си помисли дали не съм права ...
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Пфффф... Момиче осъзнай се! За какво да си виновна? Много ясно, че не си!!! Бахтии приятелката дето я имаш.... значи тва, че тя някога е била с него тва значи, че ти никога нищо общо не можеш да имаш ли кво? Явно е доста тъпа и ограничена, щом дори не иска да те изслуша, пък май и момчето не остава по-назад, че всичко е изклюкарилПървоначално написано от Lorinka
За мен приятелите почти не съществуват и любовта е по-важна от приятелството, ама тва е вече друга тема
Аз бих я заебала тая, след време ще дойде да ти се извинява за глупавата постъпка. Ами ако живеете в малък град и тя изреди всичко момчета, тогава к'во правим? Сама ли да седиш заради нея. Разбирам да са заедно или да имат нещо има повод да се сърди, ама всичко е свършило вече
![]()
Дори и да се извиниш на тази своя приятелка, тя да ти прости и нещата да са както преди това момче ще направи пак някаква интрига.. Изчакай да скъсат отново и тогава ще имаш шанс да си я върнеш...
Е'би ги в гъза и двамата. Не ти трябват.
Другият път мисли малко... кажи "той ми се нахвърли, не успях да се отскубна, после го псувах, ритах, казвах му как може такова нещо.."
Temet Nosce
벨야카
Струва ми се,че той се е опитал да ви скара нарочно,остави ги и не се занимавай с боклуци!![]()
просто на бройкаджията нещо не му се е получил номера с теб..и за да не остане прецакан е решил да ви скара и ест. най-удобния му начин да го направи е да "изпее" всичко каквото е станало онази вечер /у него и теб ..а тя според мен е супер глупава да се скара с теб ,заради него..каква приятелка ти е тя по дяволите... и няма за какво да се чувстваш виновна ..виновен в цялата ситуация е момчето,което за съжаление се оказва и победител ....като е успял да ви скара ... съвет не знам какъв да ти дам... мисля че не е удачно ти да се опитваш да оправиш нещата ,нека тя се усети,че той е боклук и че не я заслужава.. тя ако ти е близка приятелка сама ще те потърси и ще ти поиска извинение...успех и дано всичко да се оправи м/у нас,защото приятелство да се загуби заради някакво момче-просто не си заслужава!!))
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Това, че са скъсали, не значи, че тя вече няма чувства към него. Предвиждай ги тези неща. Тъпо е това, което си направила.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
да но щом той е налетял на нейна приятелка? това не го ли отразяваш като грешка .. не си заслужава да се карат за него просто...
![]()
Постъпката ти не е сред най-умните, ама че и той е некъв смотаняк, който явно само се чуди при коя да отиде. А за капак и твоята приятелка ако ти беше истинска приятелка нямаше се държи като в детската градина![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не е писала такова нещо. Защо реши, че е така?Първоначално написано от gabsit000
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И двете сте страхотни патки.
Ти, защото:
1. гаджета/бащи/бивши гаджета на най-добра приятелка НЕ се закачат. Това е нещо съвсем логично. Даже да е минало столетие оттогава, когато са ходили, пак не се прави така. Не знаеш у кого какви чувства са останали.
2.- ей това и е прозвучало като страхотно извинение, да знаеш. Идеята на umri беше къде къде по-смислена като вече е станала белята. Поне щеше да го цакаш него.опитах се да й обясня,че не е така,че той не е нейна собственост и,че не бива да се караме заради една моя глупост !!!
Тя, защото:
1. Разваля отношения, с каквито и да било хора за тоя пуяк.
2. Се връща при такъв смотан нещастник, след като се е забил с най-добрата и приятелка. Демек е толко тъпа, че дори не се сеща, че в това участват двама.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
"Преди доста време една приятелка ходеше с едно момче,обачи нещо между тях не се получи и те скъсаха. Една вечер бяхме на купон и с това същото момче се целувахме ... като преди това знаех,че тя няма вече нищо общо с него ! След тая вечер му обясних,че тя ми е приятелка и,че ми е доста кофти Sad Sad След,което на следващия ден тази моя приятелка ми се обажда по телефона и ми обяснява,че той и бил разказал всичко и,че съм я предала"Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
от тук се разбира,че нейна приятелка е ходила с някакво момче,тя е скъсала с него и след това,момчето на този купон се е целувал с мацката която пише тук .. да наистина тя също има доза вина,че се е подала на изкушението да го целуне,но и той е много глупав в ситуацията да й разкаже всичко, за да си измие ръцете и да се изкара невинен в ситуацията и да ги скара,която е върха..
![]()
Очевидно той е курвар. Замислете се вие тогава какви сте, щом тръгва по вас. Тя е ясно, че е доста тъпа и вместо да ти благодари, че си й отворила очите какъв е той, тя се кара с уж най-добрата си приятелка за нек'ъв пикльо. Отделно и ти не оставаш по-назад с тези действия.
Пича не струва също и приятелката ти . Не се занимавай с този.![]()
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
И двамата сте постъпили тъпо.(ти и момчето)
Не виждам кво обвинявате другото момиче,ако моя приятелка се целува с мой бивш ще я пребия.Мой е.Точка.
пп:и момчето е путка,пребийте и него
Брях,брях
НЕ СИ ВИНОВНА ! момчето е много просто, а приятелката ти освен проста е и много ревнива.гледай си живота и ги зарежи да се оправят сами
I can't stop myself from loving you <3
МНОГО МНОГО МНОГО ви благодаря за отговорите ! Всъщност и аз знам,че съм виновна,но в тази същата вечер на купона може би това беше породено от алкохол !
Ще ви послушам и ще си гледам живота ... все някога "приятелката" ми може да се осъзнае какъв е,но да е твърде късно !!!![]()
![]()
![]()
В тоя случай адски глупава е твоята приятелка, за дето си мисли, че ти си виновна. Мога да ти кажа, че ако на мен ми се случи нещо такова ще съм бясна не на себе си, а на моята приятелка. След като те не са заедно тя няма право да си изказва дори и мнението за тази ваша авантюра или каквото и да е било там .. и няма защо да се оправдаваш пред приятелката си .. алкохол или бля-бля-бля .. каквото се е случило - се е случило .. не можеш да промениш миналото.. А и това момче явно не е партия ;![]()
Момчето е идиот. Явно е видял, че няма да се получи с теб и е решил да ви развали приятелството. Може би като един вид отмъщение. 'Що не пишеш на приятелката ти, че той ти е предложил да сте заедно, обаче ти си му отказала заради нея?
Видяла е ,че е желани си го е взела обратно.
Женска злоба му се вика.
Та тя въобще не искаше да ме изслуша какво се е случило,искаше ми се да и кажа,че те вече нямат нищо общо и,че той не е нейна собственост ... че нямам чувства към него а беше една глупост,но дори и глупост това не значи,че заради някой си трябва да приключи приятелството ни ! Вярно мойта постъпка не е от най-достойните,но едно те да бяха още заедно и съвем друго вече 3 месеца да нямат нищо общо,а дори тя да ходи с друг през това време ! Може би от една страна и той и тя ми правят мръсно,но единствената разлика е тая,че аз към него няям нищо,а пък с нея вече приключвам всякакви взаимоотношения ! КРАЙ БИЛО КАКВОТО БИЛО !Първоначално написано от frozendeath
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми се случи още по-грозно нещо,обаче аз бях в позицията на твоята приятелка...разликата е,че аз на въпросния ми \"приятел\" му казах 100 пъти,че още си имам чувства към нея и да не се занимава.Уверявам те,че и на него няма да му е лесно и ще му бъде напомняно дълго време за тази простотия,а това,че не са заедно не те оправдава,защото уж си и приятелка,а не знаеш,че тя има още нещо към него ( гледай,че пак са се събрали).Тва приятелство е безвъзвратно загубено,майната им и на нея и на тоя боклук...това е от мен.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.