- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ви идеята? ;д
Харесвам едно момиче и съм 99,99% сигурен, че и тя ме харесва ..Изглежда всякъш само чака да и предложа![]()
Но се чудя как да го направя..
Не искам да е по скайп или фейсбук или въобще по интернет защото по нета е тъпо!![]()
Мисля си да и кажа, че имам да и казвам нещо и да я заведа на някое тъмно местенце *мълчание 10-15 сек.* > Kiss :*
Как ви се струва?![]()
![]()
Приемам и други идей.
Не искам обаче да е- Здр, искаш ли да сме гаджета?
![]()
Brat edna ideq ot men nachi zemash edna roza fkarvash pod teniskata zad garba otivash pri neq i kazvash ela malko da pogovorim taman pochvash iii kazvash che te sarbi garba q vij ko imam i barka i vadi rozaata fashtash q za rakata ii kazvash obicham te {}{}{} adii yspeh![]()
![]()
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Трябвало е много усилен брейнсторминг да извършиш, за да ти дойде тази идея.
Разбира се че я познавам какви са тези глупави въпроси? Само да си трупаш мненията хахахПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Боже..4 отговора 4 тролвания + 1 тролване което даже не е на кирилица.. За нищо не ставате честно..Ако ще ми отговаряте отговаряйте на това което съм задал като въпрос а не да тролите навсякъде. Вече ме изнервяте лол.![]()
Може да се съберете на купон и да поканиш нея и може да стане по яко но и твоята идея не е лоша айде успех !![]()
Есктра е!! Действай ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
обаче нали знаеш, че има 00,01% шанс да те одреже,
тъй че не го мисли толко, сам ще разбереш когато дойде момента да я целунеш.. колкото по-малко го мислиш толкова по-добре ще бъде
Давай!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
go go go
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Чак пък тъмни места ? Заведи я на някое хубаво местенце и я целуни. Но много сте ми интересни,като кажете "99,99% съм сигурен ,че тя ме харесва". А как ? Не е ли възможно да си въобразяваш ? Та,както и да е. Нямаше смисъл да питам,но все пак. Та,пожелавам ти успех. Дано да се получи. Хайде и после да кажеш какво е станало (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хаха говориш все едно познаваш и мене и момичето.Първоначално написано от fenkaaa
![]()
Първоначално написано от Zarity
![]()
![]()
![]()
Не разбира се..Ако щях да и предлагам брак мислиш ли, че щях да пиша във форум пълен с тролски тийнове които спамят почти всяка тема в този раздел?
Едит:
/close, delete request.
Моля :P
Разбрах че тук повече няма да пиша така че изтрийте темата![]()