- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ моля вии !!
[size=18]здравейте ! аз съм момиче на 12 (знам че може би този форум не е за мен но не намерих къде другаде да пиша) таакаамм.....значи аз живея в канада от една година и това лято родителите ми ме записаха на летен лагер само че само за през деня (и само за през лятото)
.....значи когато започна на първия ден нямаше нищо интересно... но на втория ден дойде едно момче МНОГО ЯЯКООО!! и от както е дошъл аз започнах да го харесшам наистна доста,и също така още от както дошъл първия ден и постоянно ме зяпа и се закача доста с мен!!
но проблемът е че праши това и с другите момичета ш групатааа!! и та въпросът ми е как мислите дали ме харесва??? [size]![]()
![]()
![]()
п.с. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! : ) : ) [/i]
Така както го описваш звучи сякаш си просто една от тези, с които се закача. И му е все тая. Но ако почнеш да отвръщаш на закачките му и привлечеш вниманието му, ще те захаресва.
успех
Може да е черен или дръпнат. Там са бол.Първоначално написано от LambOfGod
Temet Nosce
벨야카
не не е черен! нищо общо щоо?!Първоначално написано от umri
Не...просто е курвар.Първоначално написано от anytuoy
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua
Това,че се закача с теб не значи,че те харесва,особено ако го прави и с други!
WTF?!?!?! какво стана с днешната младеж по дяволите...аз на 12 още пред блока съм си играла .. те сега питат дали някакъв си дришльо я харесвал,който отгоре на всичко го правел не само с нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
А той по-голям ли е от теб?
Щото явно не те харесва,а се прави на секси батко-сваляча..maybe.
Ами .. щом го прави и с другите едва ли те харесва![]()
theo <333
абе то и аз на 12 да кажа си ''играех'' ама на 13 си имах гадже .. така че нищо не се знаеПървоначално написано от gabsit000
.. по темата: ако му привлечеш вниманието може да стане, но така както се закача с другите едва ли си по различна от тях..
![]()
Направи така, че да се откроиш от другите момичета в групата. Щом ти обръща внимание, значи има някакви симпатии към теб, но ти трябва да се покажеш по-специална от другите, ако искаш да го спечелиш за себе си. Успех!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Я ти се научи да пишеш и тогава се занимавай с такива работи? И тези неща най-добре си ги пиши в някакво твое си "дневниче" или там както го наричате.Първоначално написано от anytuoy
![]()
Явно вече са започнали да го тресат хормоните и сега се опитва да намери някоя, с която да освободи напрежението. И да, все му е тая коя точно кифла ще се навие.
Слезте на земята! Каква любов на по 12 години… Я стига!![]()
Айдеее, некой ти обърнал внимание и гледай кво става ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Avouuee !! гаджета смее :P :P
Олее "Congratulations"!!!!!!!!!1111111Първоначално написано от anytuoy
На 12 години ще се държите за ръчичка и ще се целувате по бузката.
Хахах
Стига бе...На 12 трябва други неща да правиш.![]()
![]()
Първоначално написано от vpowerrr
мхм,после ще съжаляваш.Първоначално написано от kosich
неееееее
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!