- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 5 песни
Кои са 5те песни с най-безсмислени текстове и коя песен е с най-дълбок смисъл за вас,и ви разчувства винаги когато я чуете?![]()
Сещам се за много повече от 5 такива песни, но ще се опитам да се спра само на 5:
1. Всичко, що е на Lil Wayne, само една песен не мога да кажа.
2. Rebecca Black - Friday
3. Taylor Swift - Mine
4. Katty Perry - Fireworks
5. Britney Spears - Womanizer
Песен, която винаги ме разчувства....много са, но точно в момента на Fleetwood Mac - Landslide.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
5 са малко! Целия чалгарски жанр спада към тези безсмислени песни!
Иначе смислена песен мога да кажа, че е MD Beddah - Zombinaciq
http://vbox7.com/play:b3dfbc35 както и " V minuta na malchanie" http://vbox7.com/play:266d59a6
5 песни с безмислен текст .. изключвам чалгата .. нещата са много зле там:
1. Justin Bieber - Baby .. бейби бейби бейби ооо .. нищо по-смислено и разчувстващо няманито изпълнителя, нито песента харесвам. Но пък печели първо място!
3. Alesha Dixon - The Boy Does Nothin
4. Rihanna feat. Drake - What's My Name - много мразя тази песен! Само едно и също чувам в нея - O Na Na What's My Name .. и това 3 минути без прекъсване.
5. Kesha - Tik Tok
Песен с дълбок смисъл - не са малко, но една песен просто няма равна на себе си - Shontelle - Impossible \/
1. Justin Bieber - Baby...
3. Lil Wayne - Lollipop (и не само тя всички негови са безсмислени)
4. Всичката чалга що съществува
5. Like a G6..
А песента която ме рачувства най-много Eminem - When im gone , Mockingbird , I love you more..
I JUST DONT GIVE A FUCK !
1. Rebecca Black - Friday
2. Чалга хитовете![]()
3. Justin Bieber - Baby
4. Rihanna - California King Bed, What's my name
5. Britney Spears - If U Seek Amy
Най-смислената - Robbie Williams - Feel може би, Gavin DeGraw - I Don`t Want To Be
Абе хора що толкова не харесвате тая песен Rebecca Black - Friday
и мислите, че текста е безмислен?Аз нямам мнение за тази песен.
1. Rebecca Black - Friday
2. Justin Beiber - Baby
3. Rihanna ft Drake - Whats my name
4.сичката чалгия
5. Alesha Dixon - The Boy Does Nothin
за най-смислена не съм много сигурна, но мен ме разчувства Nickelback - Savin me и BVB - Savior![]()
Супер си тайствена.Първоначално написано от tainstvenomomi4e
![]()
![]()
![]()
Така като попрочетох забелязвам, че много хора не харесват моят любимец - (не говоря за Бийбър той.. ;d ) говоря за Lil Wayne, неговият стил е просто такъв, се пак хора това е Рап!Рапът е това в днешно време..
Не намирам песни с безсмислени текстове прfсте защото и да имат такива аз ги харесвам и не ги забелязвам тези текстове.. Е разбира се, че чалгата е УЖАСНО безсмислена, но нея няма смисал да я споменаваме!Но песен която ме разсчуства е Eminem - Mockinbird или Eminem - Lose Yourself, стари, но навяват спомени
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
Рапът в това се е превърнал. И това, че нещо се е превърнало в ъъъ, с извинение, боклук, не значи, че трябва да вдигаме рамене и да викаме 'Еми тва е, по-добро няма, дай да му се кефим.'
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Прав си, но кажи какво можем да правим нашето малцинство което твърдо си слуша стар рап, метъл и т.н., а не онези weak неща a.k.a. съвременият рап..на никой не му е хубаво, но сме се предали така да се каже просто защото няма какво да се направи срещу с извинение тъпите чалгари!![]()
П.П. -> Към тези weak неща не включвам единствено нещата на Wayne, аз съм му фен и тврдо си го уважавам.
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
1. АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ чалга песнииужас сааа ..
2. Katy Perry - Fireworks![]()
3. Не се сещам кои точно изпълняваха тая песен, ама май беше Lil Wayne в групичката- Look At Me Now
нещо не ме кефи многоо ..
![]()
4. Alesha Dixon - The Boy Does Nothin'
5. Rihanna - California King Bed
Най-смисленаа .. ами може би на Shontelle - Impossible и на Eminem - I'm Not Afraid![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
1. Шанел - Синьо море .. адски тъпа ми е и мисля,че е крадено от Inna-Amazing
2. Rihanna-California King Bad
3. Песните на Крум всичките..
4. Lil Wayne-Zoo незнам,но не ме грабва тая песен ..
5. Rihanna-Man down
Най-смислена може би Eminem-beautiful
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
1. Чалга песните
3. Justin Bieber - Baby
4. Arash Ft. Helena - Broken Angel
5. Rihanna - What's my name
Песента която е най - смислена за мен - Shontelle - Impossible, Jessie J - Nobody's Perfect...
Humans need fantasy to be human.