.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Security Center!

anonymous682486
    Guest

Security Center!

The Security Center is currently unavailable because the (sc) service has not started or was stopped .Please close this windows ,restart the computer (or start the scs) , and then open the (sc) again.Някои ще ми каже ли какъв е проблема.

Супер фен Аватара на InnoraX
    http://ss64.com/nt/sc.html
    Чети тук, може да намериш инфо как да го стартираш.
    Успех

anonymous682486
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от InnoraX
    http://ss64.com/nt/sc.html
    Чети тук, може да намериш инфо как да го стартираш.
    Успех
    Извинявам се за това че не разбирам нищо от това което ми предостави.Но много ще ми помогнеш ако ти ми кажеш по по-прост език какво трябва да направя,разбирас се ако разбираш от тези неща

Виж приятелю, аз също не разбирам, но си превеждам нещата и действам Ползвай Euro Dict + Google Translator и ако и тогава не можеш, ще ти преведа това което е нужно. Все пак, потруди се малко

Ако не се лъжа, това е което ти трябва
    query [qryOpt] Show status
    start START a service.
    create Create a service. (add it to the registry)
    config permanently change the service configuration
    control Send a control to a service

Я ми драсни едно скайп-че да се разберем, че явно нещата са по-сложни отколкото предполагах

anonymous682486
    Guest
    holliwood7202

Цитирай Първоначално написано от stefan7202
    Извинявам се за това че не разбирам нищо от това което ми предостави.Но много ще ми помогнеш ако ти ми кажеш по по-прост език какво трябва да направя,разбирас се ако разбираш от тези неща
    Спокойно - и аз нищо не разбрах...

За да стартираш процеса на "Security Center" правиш следното...

1. Десен бутон на мишката върху иконата на My Computer - от падащото меню избираш "Manage".

2. Отваряш подменю "Services and Applications" -> "Service"

3. От дясната страна ще ти се покажат всички системни процеси - търсиш в списъка "Security Center" (процесите са подредени по принцип по азбучен ред) - Щракаш десен бутон на мишката върху процеса и избираш "Start" - това е

Ако процеса не иска да се пусне - правиш следното - Десен бутон върху него и избираш "Properties" - където пише "Startup type - избираш Automatic"; след това щракаш на таба "Recovery" и на първите три възможности задаваш "Restart the Service" и Рестартираш компютъра!!! Ако пак не става пробваш същото само, че под Safe Mode!

П.С. - Това е от мен - успех ти желая!

anonymous682486
    Guest
    СТАНА! Мерси че ми помогна.БЛАГОДАРЯ ТИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си