.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    И аз ще бъда 10 клас (баси кога бях първи ). Книгите няма да ги чета, може би само Робинзон Крузо... Годината мина бързо... завърших с 5.20, а като си смятах оценките вкъщи, ми се получаваше 4.90 най-после имам основно образование етика и право ме притеснява... както и органичната химия (една година назад сме)... също и математиката - тригонометрията беше гадна а първия срок беше толкова лесно, сега не знам какво ще учим.

Супер фен Аватара на pressiana
    И аз ще съм 10ти, само че в 8ми учехме малко предмети, затова сега ще ми е тъпо, щото гледам няква органична химия.
    Не се изтормозих много тая година, само към края оправях оценки. не ми се почва 10 клас, не ми се ходи на училище отново, искам да си почина още..
    А списъка ще го прочета, има интересни книги в него. Аз ще прочета само задължителните, че и без това и те са много и някои от тях са доста дебелички. Стихове няма да седна да чета, ще ги видя в христоматията, когато дойде времето. Имам и по математика домашна, която не съм почнала дори /към 200 задачи от олимпиади, състезания - т.е. трудни/. В крайна сметка сме във ваканция, а пък не ми се учи/пише отново. Знам, че после ще ми дойдат като гръм от ясно небе подготовките за всичките входни, ама кво да се прави. В края на 9 клас бях доста стресирана и имах нужда от почивка, нямам намерение да се връщам към това скоро, макар че след около 2 седмици май ще ми се наложи.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Леле.. верно, тия входни!

Някой който вече е бил 10 клас или е запознат, да каже, по етика и право ще правим ли входно, от материала за психологията и логика?

Мега фен Аватара на Colouring
    Оле,да,не ми се мисли за тия входни! Много ги мразя.Особено като знам какъв зор ще ми е при някои учители ми се реве.
    Иначе и аз мислех да взема да решавам някакви задачи по математика,че нещо натам като гледам се ориентирам,ама какво бе,братче.Мързи ме да седна мнооого..Не че ми е задължително или нещо такова,в ЕГ съм,ама исках и сама си поставих целта,ей така за спорта.Като гледам няма наченки изобщо да почвам.
    Книгите си ги чета,макар че имам проблеми с намирането на повечето.Няколко вече прочетох-има интересни неща,но на мен лично повечето от прочетеното не ми представляваше особен интерес,някои неща бяха доста скучни.От снощи съм на "Ад"-да видим как ще е избутам...

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от baroveca9302
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Хм... звучи интересно. По математика да видим, чувам, че тела се взимали
    Телата се учат в 11 клас. Имам предвид стереометрията.
    Стереометрията е в 12 клас+ проговор на всичко учено до ся
    10 клас са логаритмите, функциите и вероятностите+тригонометр я
    11 клас-прогресии, статистика, тригонометрия/с много формули/

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Леле.. верно, тия входни!

Някой който вече е бил 10 клас или е запознат, да каже, по етика и право ще правим ли входно, от материала за психологията и логика?
    Никога не сме прайли входни по психология , етика и право или философия, дори и преговори не прайм напрао почваме новият материал, но незнам при вас как ще е, пък по тези предмети повечето неща може да се обяснят без да си чел, например таз год като учих философия беше супер лесно, например на контр ни дават понятия като общество, човек, душа, тяло, съзнание и тем подобни и тряя да ги обясним както ги разбираме-спок тва са суепер лесни предмети от психото в 9 клас нищо не помня, но по ЕиП и фолософия ми беше мн лесно, ще видим ся по свят и личност, там мисля, че вече е по-трудничко

Супер фен Аватара на Fiction7577
    За "Свят и личност" съм чувала от вече завършилите, че било лесно и интересно, но до колко е вярно не знам.

9 клас психото беше окей, но другата част...

По етика и право вярно ли се учили някакви закони?

Повече от фен
    малее остават още 2 седмици а аз още не съм прочела книгите и тези входни не знам какво да правя вече, ако някой от вас може да ми каже кои са по важните книги които е по-добре да прочета преди да почне училище ще съм благодарна

Мега фен Аватара на Colouring
    То всичко,което се изучава,е важно.Аз ти предлагам да разбереш кои от произведенията се учат първо,за да прочетеш тях,а тия,които се взимат втория срок - по-нататък.Защо не си защо не си ги прочела?Аз без бързане малко по малко цяло лято си ги четох и вече ги свърших..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз не ги бях челаа,а се справих перфектно.Друг е въпросът,че има 1-2 призведения,които и в даскало съм проспала .
    Аз ти предлагам да не четеш книгите,повечето са супер глупави и безмислени.Купуваш си Христоматията за 10ти клас,там има откъси от произведенията,които се изучават,чети тях.
    Шофирай разумно - стигни жив!

За да не правя нова тема направо предлагам тазгодишните 'бъдещи десетокласници' да пишем тук До къде стигнахте с книгите, кои от тях прочетохте и струват ли ви се интересни

Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3

Завърших с 5,80.Въобще не бях стресната от многото предмети.Учителите се оказаха страшно готини и разбрани.Най-трудно ми беше по английски език,но се справих.О да започнах да уча руски,госпожата е невероятна .Може би най-гадно ми беше заради дългата и студена зима,както и да ставането сутрин,но като цяло това ми е една от най-силните години,надавам се да взема и стипендия.За лятото ни дадоха 16 книги,което може би е нормално предвид на това,че съм паралелка български език и литература.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз също съм за десети клас. Иначе девети клас - не мога да се оплача, макар да искам вече да се свършва изцяло с това училище. Завърших с успех 5,35 - доволна съм като цяло. Но една , която ме мрази - направи така, че да не мога да взема стипендия. Ама все тая. Поне повече няма да ни преподава. Не съм била особено изтормозена от някой предмет. Единствено географията и физическото не ми допадаха, и все още е така. Просто не са от любимите ми предмети. Та, така. Дадоха ни списък с книги, в момента съм се захванала да чета "Дон Кихот", ама като гледам скоро няма да я свърша. Искам да прочета също "Граф Монте Кристо".

Завърших с 6.00 и съм много доволна. Литературата малко ме измъчи ама се оправих Книгите нямам намерение да ги чета, ще помоля някой съученик да ми направи резюме в началото на учебната година, да знам все пак за какво става въпрос
    dope, ще взимаш стипендия - дава се за успех над 5.50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си