- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- На някой прави ли му впечатление?
Ъъъ... Съжелявам , че се намесвам в вашия спор , но и аз ще изкажа мнение
1) Модераторите имат личен живот също - те не могат постоянно да кибичат във форума и да дебнат на кой умиращ от скука пубер ще му хрумне да пусне някаква ебавка , не е ли така ? Както разбирам и ти си бил модератор - постоянно ли си стоял онлайн и си локвал теми ? Не , няма някой , който да го прави.
2) Това , че на модераторите им трябва малко повече организация е техен проблем - те си решават какво да правят. Въпросът е да си вършат както трябва работата. А според мен те си я вършат добре. Не са супергерои та да могат да огреят навсякъде...
3) Модераторки се навъртали в съседни теми, които трябвало да бъдат заключени. Ами , явно не са модераторки на този раздел и не се месят в работата на колежките / колегите си. Не може просто ей така да влезат в раздел и да почнат да раздават банове на поразия. Ако въпросният колега/колежка е имал нещо предвит като не е заключил темата ще стане манджа с грозде - един влиза заключва , друг отключва и т.н
4) За раздел ВТН трябва да отговаря модератора , който го модва. Ако не им стига екип отново си е техен проблем - те си решават , дали да добавят или да изваждат хора от екипа.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"