Първоначално написано от
Rorschach
Аз ти казах какви са проблемите и те са на чисто организационно или направо да си го кажем "мениджърско" ниво - нали така беше, мачок?
Тук се чака новата версия на форума, когато модераторите ще могат да упражняват качествен контрол вече колко години? Все е след няколко месеца, изтърпете още малко... и все си седи едно и също.
Като стане някой по-голям шитсторм се появява някой от големите админи и смело тръсва едно гордо: "от днес нещата се променят и ще се следи по-строго за реда във форума", а после пак се покриват в миша дупка и всяко чудо за три дена. Ако някой го е бил приел насериозно - еми негов си проблем.
Тогава ще се появи някой, който е правил големите изказвания и ще отмени наложени наказания, защото така е преценил на базата на големите си приказки и тотално отсъствие, ще се отметне от всичките си слова за по-строг контрол и ред във форума. И тотално ще срине всичко...
Всички са ви се качили на главата, защото целият екип с много малко изключения сте карикатури. И ви критикувам като екип, макар да знам, че такова нещо няма, не е имало и никога няма да бъде.
Тоталното безхаберие на най- "големите" води до подобни последствия. Жалкото е, че дори няма и да го прочетат, защото просто не ги интересува...
Та, вие модераторчетата, продължавайте да си кюскате и да се оправдавате - знам какво е...