- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Обвиняват, че лъжа!!!!!
Има хора във форума, явно адски наплашени, че повечето теми са фалшиви, или fake, както стана модерно да го викат всички. Нова съм, както виждате. Преди 1 седмица създадох една тема и ме обвиниха, че лъжа!!! А това не е вярно. Всяка една дума, която написах е истина!!! И не ми вярват! Обвиняват ме, че си измислям. Много ми е гадно, като ме обвиняват несправедливоНе исках да създавам спорове или кавги, но те ме нападнаха!!! Просто исках съвет, а те започнаха със злобата си и почнаха да ме обиждат. Не искам да обиждам никого, но отдавна се носи лошата слава за тоя форум, че всички са озлобени и надути и т.н. Сега почвам да се убеждавам, че е така.
Исках съвет, а те взеха да ме обиждат и обвиняват! Е, много хубаво.... P.s. някои от надутите тука може и да се обади да пита " е за кво създаде тая тема мааааааааааа" - за да ви питам от къде тая злоба? От къде тва поведение? И чакам извинение от тоя който ме обвини, че лъжа, щото аз си спомням много добре всичко, което бях описала в темата!!!
![]()
Става въпрос за ето тази тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=411124
Сами преценете![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Да, това е темата. Не знам защо не ми вярват. Кълна се, че всичко това е истина. Както казах, ако те познавах лично бих седнала и бих ти разказала абсолютно всичко и даже бих извикала мои приятели да ти кажат те кво видяха точно преди 1 година и половина. Още си го спомнят. Не знам как да те убедя, че не лъжа :X:X Сигурно мислиш така, щото съм първата, която ти разказва подобна история, обаче тва не значи, че лъжа!! Да, странна съм, да - имам различни гледни точки от другите момичета. И да - в тоя форум съм за съвет как да се справя с проблемите си. Моля те, поне не ме обвинявай, че лъжа, щото само аз си знам кво ми е![]()
Ваша си работа дали ше ги банвате. Въпроса е там, че те вместо да помагат обиждат!!!! И се изразяват за неща, за които не са сигурни и в случая, не са верни. |-( Егати хората. Нито ме познават, нито нищо и почват да си градят мнение за мене![]()
Боже господиииииииииииииииии
Живея във Великобритания. Тука използваме pay-pal. Сайтче, където си въвеждаш данните от картата + пароли и т.н., аз знам паролите на майка миЩото правихме регистрацията заедно. Да, има хора, които са издържали толкова време без вода. ИСТИНА Е. И да, издържала съм точно 3 дни и половина без вода!!! Целия клас ми е свидетел + госпожите, баща ми, баба ми, лекарите и т.н. Като отидох на фитнеса и бях с майка ми нали, и там тренирахме нещо и шефката там дойде и аз нещо я попитах ( не помня кво) и тя каза да ѝ дам датата ми на раждане и аз като ѝ казах 23 август 1997 и тя каза, че не можело да ходя , дори и с майка ми!!!! ИСТИНА Е И ТВА !!! НЕ ЗНАМ КАК Е В БЪЛГАРИЯ. Не съм ходила на фитнес в България! И майка ми вдигна скандал там, но все пак тва не е България, за да се оправят нещата със спорове и не стана работата, така че повече не ходя!!! Гледай си работата!! И хапчетата са си точно тия хапчета, за които ви говоря!!! Пак ше ги снимам.
И да, трябва да се защитавам!! ТЕ като ме обиждат, аз да стоя отстрани да ги гледам ли? Нямам думи направо за тоя форум :X
Във Великобритания живееш викаш? Т'ва ще да е някой лондонски квартал можеби?Местожителство: София
Тъкмо това щях да напиша..Първоначално написано от amk933
Е да, ама си пише от Великобритания. Проверих го и учудващо дори не е прокси...
Относно отношението на други потребители спрямо теб, няма как да сме отговорни. Ако има оплаквания, че някой е нарушил правилата на форума, моля докладвай го в Тази тема.
Провери в http://who.is/ там ти казва от коя държава е ИП адреса.Първоначално написано от GregoryHouse
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Проверете ме, където искате - живея в Abergavenny , Wales бахти готиния градhttp://www.facebook.com/Nunniii Ето ви facebook-a ми - там си пише абсолютно всичко... има и снимки с истински
англичани lOl и затова не ми вярвате... ахахахахахахахахахахахх.... .. Между другото, не ми пука вече. Ше си пия хапчетата, ше разбера все някога дали имат ефект или не, тва си е моя работа. Мерси за съветите на тия, които ми повярваха, а на тия, които решиха да се ебават с мене и да ме обиждат - майната ви :] Добре съм си тука и няам вече нужда от съветите ви и... обидите ви... Ако може, закрийте и двете теми n_n
Sir, yes, sir!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last