Има хора във форума, явно адски наплашени, че повечето теми са фалшиви, или fake, както стана модерно да го викат всички. Нова съм, както виждате. Преди 1 седмица създадох една тема и ме обвиниха, че лъжа!!! А това не е вярно. Всяка една дума, която написах е истина!!! И не ми вярват! Обвиняват ме, че си измислям. Много ми е гадно, като ме обвиняват несправедливо Не исках да създавам спорове или кавги, но те ме нападнаха!!! Просто исках съвет, а те започнаха със злобата си и почнаха да ме обиждат. Не искам да обиждам никого, но отдавна се носи лошата слава за тоя форум, че всички са озлобени и надути и т.н. Сега почвам да се убеждавам, че е така. Исках съвет, а те взеха да ме обиждат и обвиняват! Е, много хубаво.... P.s. някои от надутите тука може и да се обади да пита " е за кво създаде тая тема мааааааааааа" - за да ви питам от къде тая злоба? От къде тва поведение? И чакам извинение от тоя който ме обвини, че лъжа, щото аз си спомням много добре всичко, което бях описала в темата!!!