- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Абе един въпрос ?
Добрите момчета на мода ли са ?И от кой вид предпочитат дамите по-лош или, по-добри?Като си по-добър не значи ,че си задръстен.
![]()
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Лоши. Слабост са ми. За втори път го казвам днеска![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Значи утайките повече ви кефят, така ли? Пълни глупости пишете в някои теми и адски е смешно!
Охх и дветеХаресвам и лоши и добри момчета,зависи от настроението
![]()
Лоши момчета с потенциал да станат добри ( а не бъдещи затворници).
да ги върнеш в правия път, а?Първоначално написано от choparkopar
типично![]()
Първоначално написано от w0sh
Не, просто, за да знаеш, че имаш бъдеще с дадения човек.А кой или какво ще го промени е без значение.
ЕБАСИ задръстения въпрос честно![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Сякаш някоя ще си признае, че лошите момчета са си тръпка и ги предпочитат пред "добрите" мамини синчета![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Изби рибата с този въпрос.Първоначално написано от NeverBack
Аз! Не го казвам за първи, нито за последен път. Сори, ама повечето от т.нар. "лоши момчета" са пълни комплексари и повечето не заслужават вниманието ми.Първоначално написано от BlindedAngel
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Слабост са ми тези, които са хем добри, хем лоши.
"Добрите" момчета във връзка омръзват бързо. Предпочитам да си лазим по нервите взаимно, да си правим на инат, да се караме и да се бием отколкото всеки ден да ми казва, че съм единствена.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ми знам ,че е доста тъп въпроса,но се хванахме на бас с приятели.Решихме сайта да е източник на въпросната информация незнам защо.Благодаря на всички.
![]()
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
мил,със сладка усмивка,невинно погледче,но не сдухан
трябва да се уважава и да си държи на мнението.
от време на време малко игрички ;д ..нещо балансирано и да не слуша само аз кво му казвам да прави и да не е прекалено примерен
Добро момче искам аз. Стабилно, с амбиции, интелигентно, в което мога да намеря сигурност. Хич не ми пука ще му викат ли задръстен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Предпочитам да е като мен.
На моменти добър, на моменти лош.
И спря да се върти за миг земята..
Лошите момчета разбира се!Мисля,че са малко тези,които ще предпочетат другите.Начина по който гледат момичето,непукизмът,който струи от тях...Не мисля,че това са лесни да устоиш неща.
не е задължително да си добър и да си задръстен..но ние моми4етата винаги обичаме да сме под напрежение..да плачеме..да страдаме ..и да ходим по гъ*овете на неблагодарници..просто добрите не ни впечатляват ..но предполагам че има и такива които не се подават на изкушения и избират сигурното и доброто ..макар и не идеалното ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Когато човек е влюбен в някого, няма значение какъв е той !! ==]] Колкото и да е лош го обичаш и това е))
Нещо средно може би ... Да бъде нежен... но да може да бъде и груб mmmm
Ох ми лошите и по-грубите... смисъл не да ми бият по някоя тупаница за кеф, просто да не са някви милички...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright