- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ... ?
Какво да правя харесвам едно момче , но не знам дали и той ме харесва? Той от моя клас и го виждам весеки ден , но нали сега сме във ваканция и няма да го виждам 2 месеца , та въпроса ми е как през тези 2 месеца да му покажа , че го харесва или поне да разбера дали той ме харесва ?
Държанието му спрямо мен му е много странно защото има моменти когато се държи много добре , но има и моменти когато сякаш ме избягва и не иска да говори с мен .
Пишете си,разберете се да излезнете някъде..
• Обичай,за да те обичат! •
Само да те питам на колко години си? Защото държанието на момчетата се изменя в период на 2 - 3 години може би .. ;п
Отидете на кафе.. отиди до тоалетна и му кажи да дойде след теб и го посрещни в тоалетната с широко разтворени крака и го попитай: "Харесваш ли ме?" Гаранция ти давам, че отговора му ще е "ДА!".. xD
Тва да се хванеш с човек от класа ти... не си е работа. Освен тва как точно пък ваканцията реши да го задяваш - баш когато секи заминава нанякъде и шанса да го видиш е най-малък. Както и да е. Ако искаш нещо да стане, пиши му, звънни му или квот там решиш и го покани да излезете.
има достатъчно начини за това ...пък и хората така като гледам вече не си казват тези неща на живо ами в скаип което е малко смотано,но поне няма да се притесняваш толкова
излезте някъде.. ако те е срам ей така изведнъж да го поканиш там го замаявай с някви темички.... искам да ида еди късе си .. сама не искам... приятелките ми не искат.. ай с мене ? и т.н.