- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съседи
Здравейте!
Та значи харесвам едно момиче, което живее до нас и е с две години по малка (аз съм на 17) и я харесах, после и намерих facebook, но според това което си писахме открих, че тя не е от тези които са с голямо самочувствие в случаят и аз самият съм такъв. Тя ме позна, защото сме се засичали по улиците и т.н. Имам предвид, че в момента е някак си тъжна слага такива статуси и се чудех дали е нормално само аз да почвам темата?!
Съвети за прогрес? O![]()
Едно кафенце в квартала ще оправи нещата![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ами щом е по-срамежлива,пиши й тиПишете си,покани я да излезете да си приказвате на живо (ако разговора потръгне)
![]()
Пиши й. Опознайте се. По-натам може да я питаш дали й има нещо. Може да те харесва и да чака ти да й пишеш. Често срещано е.![]()
Направете си среща в някой парк мисля че ще е от полза в парка да поговите ии така нататакее.. УСПЕХ от мен
![]()
ESL !!!
Определено момичетата на тази възраст някак си ги е страх да пишат първи...притесняват се да не изглеждат досадни. Пиши й и я покани на вън))
Е,да ама аз така седя като досадник защото само аз пиша. Върна ми само едно сръчкване.
Мога да ви дам хронология:
AZ hiti ne jiveesh li tuka do nas na slivnica
vijdal sum te
pr mi e (moeto ime)
TQ haha da az te poznawam ucheshe w knqza nali
AZ dam
qko beshe tam ;s
sq sum v (daskaloto)
TQ aahm
AZ az imam edin priqtel v vashto daskalo
9ti e
toshko se kazva
moje da go znaesh ;d
TQ
chawdarov
AZ adjemov
TQ a mi ne go znam
:
AZ ok vuzmojno e ;d
dneska zavurshi vikam ;d ;d
TQ da ot mnogoto
AZ mhm malko mi e zle uspeha ama vinagi ima drug pat![]()
TQ i az ne si go hareswam,winagi iskam powe4e ama drugata godina sum stipendiant!!! shte se furlq we4e ot nqkude ako ne mina 5.50
AZ
haha spomnqm si 9ti klas
kogato imah 5;35
a sega 4.50 xD
TQ
kofti
az sq sum s 5.10
AZ ne znam no pri nas ima mn gadni uchiteli
koito vinagi omekvat na kraq na godinata
a prez tova vreme malko po gadni ocenki
kakto i da e nqma znachenie veche
![]()
![]()
TQ
mhm
sq e wreme za plaj
AZ
dam
ti shte hodish li na july morning
TQ
ne
AZ az ne go priznavam
ee zashto nikoi da ne e dovolen ;(
TQ
nishto
to wsqka godina nakaq e taka
swiknala sum we4e
AZ aide oblichai si banskiq i plaj xd xd
veche po zabavno li ti e
;d
По едно време беше пуснала статус, че никой не бил доволен от нея и че и е тъпо.
Съвети? Не искам издънки, защото наистина мисля че е мой тип.
Аз винаги съм се отнасял към момичетата подобаващо и не ми е в стила да ги наранявам..
Прати й линк към темата![]()
![]()
Браточка, любовта е като хазарта: " Който играе, печели. Който не играе, не печели". Така че, вместо да си пращаш жалката хронология, определи й среща, кажи й какво чувстваш и бъди готов както за най-лошото, така и за най-доброто.Първоначално написано от GOODNESS
Expect The UnexpectedАре ставай от тоя компютър и отивай да я забиваш
![]()
сваляш мацки с приказки за училище.
леле. набор си ми.
REGGAE BOOM <3
Звучи гадно, но е удобно за теб, че си я хванал в "труден за нея момент". Възползвай се. Интересувай се от нея, опитай се да я подкрепиш. ВНИМАНИЕ!!! Следвай тоя съвет само в случай, че имаш сериозни намерения към нея. Т'ва ще го разбереш след като се поопознаете. Естествено, тя може да не те допусне до себе си, но е нормално.
Успех.
откога живота ни започна да се върти около тоя проклет скайп и фейсбук .....
Стига си я отегчавал с безсмислени глупости по скайп. При положение, че ти е съседка най-лесното е да я поканиш да излезете у кварталното кафе.
Temet Nosce
벨야카
Съгласен съм, ама не да й го набуташ по скайп или там където си чатите, а да й се вяснеш на вратата, за да не може да те отрежеПървоначално написано от umri
. Тактиката браат
![]()
Тя, ако иска да излезе с него и по водомера да и се обади пак ще бъде съгласна. Тва е странно на вратата така да се звъни, щом не са излизали.Първоначално написано от InnoraX
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от MidnightTornado
за съжаление от доста време насамм.. не знам нашите родители и роднини как са се оправяли без ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Определено. Да си настоятелен е добре, да си нагъл е ужасно.Първоначално написано от umri
Просто й вземи телефона, обади й се /така е по-мило, отколкото да й пишеш по скайп/ и я покани да излезете за малко на кафе. Няма нищо сложно. После разкажи как е минало.
Ами щом е по срамежлива,пиши и първо ти..
Попитай я как е .. и нещо от този сорт..
След това е покани да пийнете кафе или по сок
някъде, защото "ти е много скучно" и смяташ, че
тя може да ти оправи настроението.. Не избързвай много
нещата сами ще се подредят от тук натам.. УСПЕХ..!![]()
Пич не си говорете за даскало като вече свърши. Много хора правят грешката като почнат да пишат за даскало и пишат със страници а като им свърши темата се чудят какво да кажат. Тя е направила много добре като ти е казала за July морнинг обаче ти трябва да действаш разбираш ли. Ти трябва да си водещия не тя. Говорете си за музика, за хобита, за интереси. Трябва да бъдеш и малко нахален в смисъл като виждаш че вече й е скучно развесели я кажи й някоя смешна история ( не от даскалото ) каже й виц. Действай смело. Щом сте съседи позвъни на вратата й и кажи ''Хайде на разходка виж какво хубаво време'' или нещо от този род. Ти си на 17 и казваш че е с 2 години по-малка от тебе. Да не ти пука. Аз съм излизал с по-големи от мене и хич не ми пука какво говорят другите за мене. Действай смело.