.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: съседи

съседи

Здравейте!
    Та значи харесвам едно момиче, което живее до нас и е с две години по малка (аз съм на 17) и я харесах, после и намерих facebook, но според това което си писахме открих, че тя не е от тези които са с голямо самочувствие в случаят и аз самият съм такъв. Тя ме позна, защото сме се засичали по улиците и т.н. Имам предвид, че в момента е някак си тъжна слага такива статуси и се чудех дали е нормално само аз да почвам темата?!
    Съвети за прогрес? O

Супер фен Аватара на InnoraX
    Оправи си заглавието, БЪЛГАРИНО.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Едно кафенце в квартала ще оправи нещата
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами щом е по-срамежлива,пиши й ти Пишете си,покани я да излезете да си приказвате на живо (ако разговора потръгне)

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Пиши й. Опознайте се. По-натам може да я питаш дали й има нещо. Може да те харесва и да чака ти да й пишеш. Често срещано е.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Направете си среща в някой парк мисля че ще е от полза в парка да поговите ии така нататак ее.. УСПЕХ от мен
    ESL !!!

Супер фен Аватара на badsector
    Покани я на разходка, за да я развеселиш.

Голям фен Аватара на alice13
    Определено момичетата на тази възраст някак си ги е страх да пишат първи...притесняват се да не изглеждат досадни. Пиши й и я покани на вън ))

Е,да ама аз така седя като досадник защото само аз пиша. Върна ми само едно сръчкване.
    Мога да ви дам хронология:

AZ hi ti ne jiveesh li tuka do nas na slivnica vijdal sum te
    pr mi e (moeto ime)

TQ haha da az te poznawam ucheshe w knqza nali

AZ dam
    qko beshe tam ;s
    sq sum v (daskaloto)
    TQ aahm

AZ az imam edin priqtel v vashto daskalo
    9ti e
    toshko se kazva
    moje da go znaesh ;d

TQ
    chawdarov

AZ adjemov

TQ a mi ne go znam
    :

AZ ok vuzmojno e ;d
    dneska zavurshi vikam ;d ;d

TQ da ot mnogoto

AZ mhm malko mi e zle uspeha ama vinagi ima drug pat

TQ i az ne si go hareswam,winagi iskam powe4e ama drugata godina sum stipendiant!!! shte se furlq we4e ot nqkude ako ne mina 5.50

AZ
    haha spomnqm si 9ti klas
    kogato imah 5;35
    a sega 4.50 xD

TQ
    kofti
    az sq sum s 5.10

AZ ne znam no pri nas ima mn gadni uchiteli
    koito vinagi omekvat na kraq na godinata
    a prez tova vreme malko po gadni ocenki
    kakto i da e nqma znachenie veche

TQ
    mhm
    sq e wreme za plaj
    AZ
    dam
    ti shte hodish li na july morning
    TQ
    ne

AZ az ne go priznavam
    ee zashto nikoi da ne e dovolen ;(

TQ
    nishto
    to wsqka godina nakaq e taka
    swiknala sum we4e

AZ aide oblichai si banskiq i plaj xd xd

veche po zabavno li ti e
    ;d

По едно време беше пуснала статус, че никой не бил доволен от нея и че и е тъпо.
    Съвети? Не искам издънки, защото наистина мисля че е мой тип.
    Аз винаги съм се отнасял към момичетата подобаващо и не ми е в стила да ги наранявам..

Прати й линк към темата

Re: съседи

Цитирай Първоначално написано от GOODNESS
    Здравейте!
    Та значи харесвам едно момиче, което живее до нас и е с две години по малка (аз съм на 17) и я харесах, после и намерих facebook, но според това което си писахме открих, че тя не е от тези които са с голямо самочувствие в случаят и аз самият съм такъв. Тя ме позна, защото сме се засичали по улиците и т.н. Имам предвид, че в момента е някак си тъжна слага такива статуси и се чудех дали е нормално само аз да почвам темата?!
    Съвети за прогрес? O
    Браточка, любовта е като хазарта: " Който играе, печели. Който не играе, не печели". Така че, вместо да си пращаш жалката хронология, определи й среща, кажи й какво чувстваш и бъди готов както за най-лошото, така и за най-доброто.
    Expect The Unexpected Аре ставай от тоя компютър и отивай да я забиваш

сваляш мацки с приказки за училище.
    леле. набор си ми.
    REGGAE BOOM <3

Звучи гадно, но е удобно за теб, че си я хванал в "труден за нея момент". Възползвай се. Интересувай се от нея, опитай се да я подкрепиш. ВНИМАНИЕ!!! Следвай тоя съвет само в случай, че имаш сериозни намерения към нея. Т'ва ще го разбереш след като се поопознаете. Естествено, тя може да не те допусне до себе си, но е нормално.
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от InnoraX
    Здравейте!
    Съвети за прогрес? O
    Браточка, любовта е като хазарта: " Който играе, печели. Който не играе, не печели". Така че, вместо да си пращаш жалката хронология, определи й среща, кажи й какво чувстваш и бъди готов както за най-лошото, така и за най-доброто.

откога живота ни започна да се върти около тоя проклет скайп и фейсбук .....

Здравейте!
    Съвети за прогрес? O

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Стига си я отегчавал с безсмислени глупости по скайп. При положение, че ти е съседка най-лесното е да я поканиш да излезете у кварталното кафе.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    Стига си я отегчавал с безсмислени глупости по скайп. При положение, че ти е съседка най-лесното е да я поканиш да излезете у кварталното кафе.
    Съгласен съм, ама не да й го набуташ по скайп или там където си чатите, а да й се вяснеш на вратата, за да не може да те отреже . Тактиката браат

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Съгласен съм, ама не да й го набуташ по скайп или там където си чатите, а да й се вяснеш на вратата, за да не може да те отреже . Тактиката браат
    Тя, ако иска да излезе с него и по водомера да и се обади пак ще бъде съгласна. Тва е странно на вратата така да се звъни, щом не са излизали.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    откога живота ни започна да се върти около тоя проклет скайп и фейсбук .....

за съжаление от доста време насамм.. не знам нашите родители и роднини как са се оправяли без ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Тя, ако иска да излезе с него и по водомера да и се обади пак ще бъде съгласна. Тва е странно на вратата така да се звъни, щом не са излизали.
    Определено. Да си настоятелен е добре, да си нагъл е ужасно.
    Просто й вземи телефона, обади й се /така е по-мило, отколкото да й пишеш по скайп/ и я покани да излезете за малко на кафе. Няма нищо сложно. После разкажи как е минало.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Покани я на разходка, за да я развеселиш.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Едно кафенце в квартала ще оправи нещата

Повече от фен Аватара на Madi037
    Ами щом е по срамежлива,пиши и първо ти..
    Попитай я как е .. и нещо от този сорт..
    След това е покани да пийнете кафе или по сок
    някъде, защото "ти е много скучно" и смяташ, че
    тя може да ти оправи настроението.. Не избързвай много
    нещата сами ще се подредят от тук натам.. УСПЕХ..!

Пич не си говорете за даскало като вече свърши. Много хора правят грешката като почнат да пишат за даскало и пишат със страници а като им свърши темата се чудят какво да кажат. Тя е направила много добре като ти е казала за July морнинг обаче ти трябва да действаш разбираш ли. Ти трябва да си водещия не тя. Говорете си за музика, за хобита, за интереси. Трябва да бъдеш и малко нахален в смисъл като виждаш че вече й е скучно развесели я кажи й някоя смешна история ( не от даскалото ) каже й виц. Действай смело. Щом сте съседи позвъни на вратата й и кажи ''Хайде на разходка виж какво хубаво време'' или нещо от този род. Ти си на 17 и казваш че е с 2 години по-малка от тебе. Да не ти пука. Аз съм излизал с по-големи от мене и хич не ми пука какво говорят другите за мене . Действай смело.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си