- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Easy test
Здравейте,днес приятелката ми си направи тест за бременност.В указаното време от 3 минути излезе 1 чертичката малко по-късно излезе още 1,но много бледа.И какъв е резултата положителен или отрицателен?
По-добре направете още един тест.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Неопределен![]()
1во - Намираш се в България (най-вероятно), оправи си заглавието, пиши на български.
2ро - Направете още 1-2 теста, ако се колебаете - стъпка 3
3то - Водиш я на лекар, разбирате че е бременна и всичко е ток и жица.
Късмет.
За да сте сигурни - още един тест.. Толкова ли е трудно да се сетите сами?
Trust no bitch.
Честито тате !![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Сори за оффтопик-а ама Братоо от къде го изкопа тоя Аватар беПървоначално написано от playboyche
![]()
![]()
![]()
![]()
Това го имаше като тема в бг мама. И на други се беше случвало да попаднат на бледа чертичка и се оказа че е положителен![]()
За всеки случай си вземете още 1
Женско съм! Пикая клекнала...
Какъв тест е правила?
На Sure Check се чака от 5 до 10 минути и ако след 10тата минута се появи 2ра чертичка не се брой...
Не пише ли в указанието?![]()
Easy test.Първоначално написано от Biskfitka
На кой ден от акта/закъснението прави теста?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А,ама то така било името на теста,извинявам сеПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Щом в указаното време е излязла само 1 чертичка,сигурно е отрицателен,но най-добре пробваите с друг тест![]()
^Занапред не се извинявай. Просто не чети темите по диагонал.
Да, ама не. Тестът може да е фалшиво отрицателен, ако мацката не е съобразила периода, в който да го направи.Първоначално написано от Biskfitka
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
и на мене easy test ми беше направил същия номер, но накрая се оказа, че си е бил верен - положителен. най-добре е да пробвате с surecheck. според мен те са най-точни...
Не,аз изобщо не знаех,че съществува тест с такова име..Първоначално написано от kalpazanka
Ама за да е правила тест сигурно й е закъсняла М.
И все пак какво стана с автора![]()
Направи си sure check и е отрицателен.
Даже и ако е бременна? ;дПървоначално написано от kurtiii
![]()
![]()
Колко дни след рисковия акт?Първоначално написано от kurtiii
Тестовете варират м/у 2 и 4 лв в повечето случаи - вместо да се чудиш и да пишеш тема, ходи й вземи още някой тест..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii