- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче
Здравейте ! Извинявам се ако се повтарям , но търсих и не намерих оотговор на въпроса си ... и така де ... с приятелят ми се закачахме нещо и стана въпрос за секс ( ние не сме го правили още ходим от 7 месеца , но мислим скоро да го направим и съм девствена на 15г , той е на 19 и не е) и така де стана въпрос ,че с пръсти неможе да ме отвори и еди си какво си поцелувахме се това онова и той реши нещо да се побъзика ли какво и ми пъхна едно шише от лубрикант което е някаде около 10 см и 2 см дебело .. та незнам дали ме е "отворил" , защото малко ме заболя , но пропуснах да видя дали е имало кръв ... питам ви защото искам да знам ,ако ме е отворил да сме по - спокойн докато го правим .. благодаря предварително
![]()
ами виж значи ти сама можеш да видиш дали те е отворил ама мен лично ме съмнява да е станало напълно ;00
Не позволявай на страха от поражение да ти попречи да се съзтезаваш!
A cinderella story
Извини ме ако прозвучи грубо, но какво Ви дреме дали те е отворил или не? Та ти самата спомена, че скоро ще го направите.... Какво пък толкова голямо значение има... не Ви разбирам Вас жените... мислите по някакъв много странен начин (нищо лично). Ако толкова искаш да разбереш отговора (което ме съмнява, мисля че просто ни пускаш мухата), да най-вероятно те е отворил и това е края на светаПървоначално написано от Merrygh
.
Пък и в крайна сметка какво толкова е станало баси.... всеки ден се случва момиче недей да занимаваш с неща на които няма как да знаем що не питаш момчето с което си била??![]()
Не позволявай на страха от поражение да ти попречи да се съзтезаваш!
A cinderella story
А аз си мислех ,че лубриканта се използва по друго предназначение ..![]()
Тцтц.. похвално.. след време ще разказваш на децата си .. оо моя първи път беше .. амии с Durex Play 2 in 1 страхотно изживяване!!!![]()
![]()
![]()
чакай да не е спам , вероятността да си "отворена" е 50/50 заради това не ни карай да гадаем ... ))
Използвай термина "дефлорирана"..
I Love YOU baby![]()
![]()
Абе кажи му да ръга и тва е .. дишай спокойно.. и не е задължително 1-вия път да има кръв![]()
Първоначално написано от Eclipsercho
И аз тва си мислех!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw бъзикане буквално означава това, говоря сериозно !Първоначално написано от Eclipsercho
СТАР НИК housse
Т'ва си е чист тшк...Първоначално написано от ImNotAfraid
![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Иииуууууу![]()
Как можа да дадеш така... Я си представи да те зареже по една или друга причина и после ако някой те пита дали си девствена, ще кажеш "ами не знам, чакай да питам шишето"Тва е мегатъпо от негова страна, направо
![]()
Не, тва децата сте ебати племето...
Женско съм! Пикая клекнала...
Да, вярно! Трябваше да го остави, да й го набие целияПървоначално написано от naksdy
![]()
Недей, после ще отваря друга тема "как да си извадя капачката от..."![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Първоначално написано от ImNotAfraid
Всъщност не.
Определението за базик е, въртеливо движение на палеца около аналния отвор!
И затова се казва базик, базик ама на гол г*з си е чисто е***е!
Бременна си! Умираш!
Живей така както искаш да те запомннят!
Ем леко те е отворил .. или поне доста разширил ... честито![]()
smileee
Ау не знаех за това предназначение, на тия шишенца ;д
Щом малко те е заболяло, то може и да не те е "отворил" (като консерва с риба тон) ... а да те е заболяло просто от разширяването
За в бъдеще ... гледайте да не си ръгате кви ли не чудни предмети по дупките..
както и тя саматаПървоначално написано от ImNotAfraid
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Той е на 19егатии бъзика
едва ли те е отворил ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Еми може и да те е отворил, може и да не е.. както казаха преди мен. Винаги съм се чудила какво ли е да загубиш девствеността си от шишенце?!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
![]()
АХАХАХАХАХАХ ѝАХѝХАѝХАѝХААѝХѝХАѝХА
хЪх...