- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момчетата
Момчета какво предпочитате физически или психически тормоз от страна на гаджето? (при положение че физическото не е много силно ;д)
Под психически тормоз имам впредвид разните му тестове за любовта. (И според мен са адски тъпи, но повечето момичета ги намират за достоверни ;д)![]()
![]()
Аз съм момиче и при все това предпочитам да ме мъчат с физически тестове пред другата простотия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не предпочитам никакъв тормоз.
Кой предпочита какъвто и да е тормоз ?
Не се изразих правилно.
Имах впредвид, че често момичетата "тормозят" гаджетата си.
Аз примерно много обичам да го хапя по вратаи да го стискам, а той ми отговаря нещо от сорта "малко по-наляво... Правиш много хубави масажи", а аз оставам
. Или пък когато го щипя - аз мога да го щипя 15 мин. той нищо няма да ми каже (стигали сме до 5 мин. - писва ми
) обаче той като ме ущипе и аз направо скачам от болка...
Под "физически тормоз" се разбира още да ти скача на врата, да те кара да я носиш на конче просто щото са я заболели крката и т.н.
А под "психически тормоз" се разбира от ония супер шантавите тестове (дето дори някои момичета не могат да ги издържат). Примерно:
Едно момче отива при момиче и казва "Обичам те! Ти си най-красивото нещо в живота ми." Момичето се усмихва и казва "Най-красивото ли? Значи мислиш, че съм по-красива от това момиче зад теб?". Момчето се обръща и ядосано отговаря "Ти на глупак ли ме правиш?! Няма никой зад мен!" "Не, няма, но щом ме обичаш толкова много защо се обърна?!"
Та... това трябваше да се разбере. Явно не се е получило така. Дано сега да е по-ясно![]()
ако ме тормози....майната ѝ
аз ходя с нея а тя ме тормозиВ КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕШ
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
що за простотия е това ?
Hostis Honori Invidia
Не мога да отговоря на този въпрос.
Когато бях на 7 не съм имал такива отношения с връстниците ми.
Хаха сега се сетих с едно момиче, което доскоро се бяхме зарибили ме удряше постоянно в топките![]()
СТАР НИК housse
"Не посегай да ма риташ с тоо крак........що кат та нАстигна......после шА си го носиш пОдмишка....."
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Сексуален.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
"Какъв тормоз предпочитате?"![]()
Пхаха.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Поредната глупава тема — не предпочитам тормоз, както повечето казахте.
сексуален![]()
300Първоначално написано от CR0W
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
С една дума - лиготия ?Първоначално написано от CeLuVcHo0o
![]()
А тва "психическия тест" е толкова изтъркан виц вече че...![]()
Да! С една думи лиготия, обаче май не се разбра...Първоначално написано от SorrowEyes
![]()