- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя :)
Така .. значи наскоро се запознах с едно момче и си писахме известно време и той ми каза,че ме харесва .. аз също изпитвам същото и му отговорих,че и аз го харесвам.. обаче вече няколко дена се виждаме , но като приятели .. всмисъл,че не сме говорили за това , а и аз очаквах да ми предложи да тръгнем .. а ужасно много искам да тръгнем , защото е много свестно момче и много ми допада и като характер и като външен вид .. но това което ме учудва е че още не ми е предложил ;д .. аз трябва ли нещо да направя според вас или просто трябва да изчакам още малко , за да събере смелост той ?
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Ти недей напира много много. Той когато е готов, най-вероятно ще ти предложи.Първоначално написано от crazybebe
Приятно чакане![]()
Предложи му ти - може да го е срам.
А и един безценен съвет , който научих наскоро - скайпът е илюзия.Много по-хубава от истинската , но и много по-лоша.
Ти недей напира много много. Той когато е готов, най-вероятно ще ти предложи.
Приятно чакане[/quote]
е аз мисля така, ако пък той не се сеща може да му намекнеш
Първоначално написано от Rikity
е аз мисля така, ако пък той не се сеща може да му намекнеш[/quote]
А как да му намекна ?
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Щом и двамата се харесвате няма смисъл да увъртате.Може да му правиш намеци-прегръдки,повече излизане,споделяне.Или направо ти го целуваш и вече както реагира![]()
Аве какво е туй предлагане мама му стара,какво правите ве хора,ко момчето пита "искаш ли да ходим" момичето казва "да" и айде ходитеЧестно,никога не съм тръгвала по тоя начин с момче и дано да не ме пита някой тва,че ше му се изсмея.
![]()
Тъй де,та,изчакай да те целуне,като толкова бързаш направи го ти,едва ли ше ти бяга.
Брях,брях
Щом нещата са ясни, можеш спокойно да действаш първа. Освен ако не си разбрала погрешно и момчето не те харесва само като приятелка.
А защо той не ти предлага "да тръгнете"..не сте се опознали още като хората, къде си се разбързала.
Първоначално написано от crazybebe
А как да му намекна ?[/quote]
Направи така, както постъпи бившата ми. След като доста време бяхме само приятели, марак че бяхме непрекъснато заедно, навсякаде, всеки ден, не можех да направя нищо по въпроса. Една вечер като се видяхме, тя застана пред мен, погледна ме в очите и веднага разбрах, че е време за действие![]()
Първоначално написано от crazybebe
А как да му намекна ?[/quote]
е бъди просто директна ...нали както си говорите за нещо...все ще настъпи момент на мълчание и започни ти "..а за онова онази вечер,което си признахме (казахме) .. какво правим .. ще поговорим ли за това .. " или нещо такова ..бъди смела и директна,ако искаш да получиш отговор и яснота...ако не го чакай някога да стане готов и така...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ми той ако не е готов?Са вие си признавате по скайп фейсбук и после странни работи.Може и да не те е разбрал.Ние мъжете имаме лошия навик да не разбираме намеци.Например на мене преди извесно време ми казаха "еми ти ме кефиш як си" бла бла бла бла обаче аз нищо не съм правил.Щом те харесва просто се дръж естествено и всичко ще си дойде на местото.Но не три препоръчвам да си настоятелна и ти да го караш да ти предлага.Лично мен ме отблъсква поведението на момичета които поемат инициативата.Де да знам просто до самия човек си опира.Може да послушаш и мненията тук и да прецениш кое е най-точното за твоя случай.Успех с момчето дано не ти се налага да чакаш![]()
Явно той не е готов да си го признае лично.. все пак винаги е по лесно по скайп, но щом ти го е казал там значи ще събере кураж и на живо.. Ако мине много време и виждаш, че той не реагира и продължава да премълчава това ти поеми щафетата. Опознай го малко повече, за да разбереш какво да правиш ии то ще ти дойде отвътре !! =]=]]]
Трябва ли да ти каже вълшебните думички "Хайде да станем гаджетa/Искаш ли да станем гаджета", за да сте заедно?
Първоначално написано от PinkPan7her2
Прав/а си
Може би пък той си мисли, че вече ходите !! =]] И такива хора има !!![]()
на Motel предполагамПървоначално написано от shoael
![]()
какви предложения какво нещо![]()
![]()
целуни го готово
![]()
+1Първоначално написано от sunsunsun
Заставаш пред него на живо и говориш ! Споделяш... и това...искаш ли да станем гаджета е толкова изтъркано вече... ако ще се случва нещо ,нека се случва...ако не искаш да говориш...направо го целуни..![]()
П.П не му бъркай в сливиците от 1-вата целувка![]()
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
тръгнахме![]()
![]()
Къде?Първоначално написано от crazybebe
Браво на дицатаааПървоначално написано от crazybebe
![]()
ЧеститоПървоначално написано от crazybebe
!
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Направи така, както постъпи бившата ми. След като доста време бяхме само приятели, марак че бяхме непрекъснато заедно, навсякаде, всеки ден, не можех да направя нищо по въпроса. Една вечер като се видяхме, тя застана пред мен, погледна ме в очите и веднага разбрах, че е време за действиеПървоначално написано от InnoraX
[/quote]
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Честитоо бееПървоначално написано от crazybebe
=D>
. . . . < 33