- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче прави комплимент?
Момчета, получавате ли комплименти от момичета? Как го възприемате? Харесва ли ви да ви поласкаят или предпочитате вие да сте галантните? : )
Ще добавя и: Кой е най-готиният комплимент, които сте получавали? (Ако сте получавали)![]()
Момичета също могат да се включват с мнения. : )
Amare vuol dire correre,
amare vuol dire aspettare.
Amare vuol dire stringere,
ma a volte anche perdere.
Amare vuol dire parlare,
amare
Това къде се е чуло и видяло?
И аз това питам : )
Ти никога не си ли получавал? :S
Amare vuol dire correre,
Amare vuol dire parlare,
amare
Аха. Хич да не е.
The blood that binds us ..till death unites us
Мислех да отговоря с 'не' ,но всъщност има случаи ,в които ти става гот ,защото момичето е на ниво и ти е кеф ,че харесва нещо в теб.
Ами в дневника ми не пише за такива ситуации.Първоначално написано от Riq
Просто не ги помня. Не е голямо събитие.
Е, зависи..ако например нещо и хареса в него, защо да не му каже без значение че е момиче. Ама да почне да му досажда и да го обсипва с комплименти..
Вярно, че въпросът не е към женския пол, ама аз да си кажа... Често се случва да правя комплименти на приятелите ми, все пак и те са хора. Те винаги се усмихват и отговарят съвсем нормално с "мерси" или "да, знам, много съм готин". Нещо такова.
Не се възползват в такъв случай. "Ще пуснеш ,значи" е правилният отговор.![]()
По принцип мъжете трябва да правят комплиментите, ама като ги гледам какви са "кавалери" нормално е вече и жените да правят.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
А, ако получиш как ще го възприемеш? (Извън шегата)Първоначално написано от w0sh
Т.е. ти го казва момиче, с което би искал да имаш отношения. ; )Първоначално написано от Auriss
Уляля, значи това е начин момичето да покаже готовност?Първоначално написано от Auriss
Добро включване. Комплиментите работа на мъжете ли са или това са остарели разбирания и жената също трябва да е активна?Първоначално написано от mrazqkindergarten
Amare vuol dire correre,
Amare vuol dire parlare,
amare
Не ,изобщо нямах това предвид. Има момичета ,с които не бих говорил ,но бих спал ,а има и такива ,чиято компания ми е супер приятна ,но не ме привличат сексуално.Т.е. ти го казва момиче, с което би искал да имаш отношения. ; )
Разбира се, че е хубаво да получиш комплимент, независимо дали е от момче или момиче. Кой нормален човек не би се почувствал добре. Стига да е оправдан комплиментът.
Дам, и аз така.Първоначално написано от shoael
Аз често правя комплименти на хората, независимо от пола.
Дори на хора, с които не се разбирам открито, се е случвало да им направя комплимент, защото съм си такава.
На виждам нищо лошо човек да постъпва като мен, стига да не го прави фалшиво, прекалено често и т.н. - тогава има голям шанс да те разберат погрешно - или че се мазниш, или че досадно се слагаш.
На мъже понякога е наистина странно да направиш комплимент, защото може да си помислят, че ги харесваш, а това да не е така. Или пък да почнат да те гледат отвисоко. Много си зависи. Аз се радвам, че в повечето случаи се приема добре и сърдечно, точно колкото сърдечно и искрено съм си изказала положителното мнение.
Не мисля, че само мъжът трябва да прави комплименти. Всеки може да го прави, според мен без да се прекалява, защото обсипването с комплименти е като пресоляване на ястието, т.е. не се "яде".
Бтв определено е неловко да правиш комплимент на някой, който НЕ те харесва, а ти него да. Смисъл, винаги се получава конфузно, все едно го сваляш и т.н. В такива случаи избягвам, за да си спестя неловкостта на ситуацията.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Обичам да правя комплименти на момчета, но ако наистина си ги заслужават.
Правила съм доста комплименти, правя,а и ще продължавам, защото обичам да си казвам мнението.
Дали ще е за хубав парфюм или за дадена черта от характера, аз просто искам да си го кажа.![]()
Както, обаче правя комплименти, правя и забележки ... всичко трябва да може да се приеме.
To infinity and beyond.
Аз не съм много по комплиментите. Нито правя често, нито обичам на мен да ми правят.
Ако случайно направя комплимент на някое момче, значи най-малкото съм привлечена по някакъв начин от него. До сега не съм срещала някой, на който да не му се харесва това. Не обичам само, когато отричат това, което казвам. Това би ме отказало от повече комплименти на въпросния човек.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Аз правя комплименти. Какво пък, като си го харесвам, що да не си му го кажа?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Правила съм комплименти на момчета,но това не означава че съм имала каквито и да било намерения към него.Ако нещо ми направи впечатление,просто казвам,а и не мисля че момчетата го приемат толкова серизно.
Времето, в което мъжете са главните действащи лица отдавна отмина, сега взеха да се обръщат нещата.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Именно.Първоначално написано от miminko
Не виждам нищо странно в това. Правила съм комплименти на мъже и са ги приемали напълно сериозно. Когато наистина нещо заслужава да се похвали, защо да си мълча. Мъжете обожават комплиментите също толкова колкото и ние жените.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да, хубаво е.... готино ми е като го правят. А когато тя ...Как да не я нацелуваш после
![]()
И така де...
mrazqkindergarden , как мъжете трябва да правят само комплименти? Ние да не сме някакви извънземни, че да не заслужаваме?