.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е ?

Гласували
38. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

35 92,11%
  • Не

3 7,89%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Повече от фен Аватара на musicinmyveins

Има ли такова нещо?

Чудя се напоследък може ли приятелство да прерасне в любов така изведнъж.Например момиче и момче са приятели.Момчето е симпатично и момичето също,но отношенията им са приятелски.Може ли това да прерасне в любов например излизат често момчето се грижи за момичето мил е и обръща голямо внимание тоест свикнат един с друг може ли да стане нещо повече от приятелство.Споделяйте ако сте преживяли нещо подобно : )

Може и да може, може и да не може . Всичко си е строго индивидуално.
    И аз съм в горе-долу същото положение. Имам много добра приятелка, много сме близки, разчитаме един на друг, всички ни мислят за гаджета, но тя е с друг... ама за мен тва си е ОК (поне така мисля...)

We flew rockets to the sun
    Knowing we'd crash and burn
    And that's the risk we run
    When you fall in love

Град
    Провинцията
    Естествено, че е възможно. Не става само по филмите я!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Възможно е, но по-принцип връзката е по-кратка и не е толкова интересно в нея, защото се познавате от отдавна. Но все пак я има.. при всеки е различно!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Къде е проблема да не може? Разбира се, че може и, че се случва.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Да случи ми се веднъж да се влюбя в най-добрта ми приятелка, за жалост вече сме скарани от 4 месеца не си говорим, а аз още я обичам.
    СТАР НИК housse

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Разбира се, че е възможно...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми да. Аз съм в абсолютно същата ситуация. Бяхме приятели, тръгнахме и сме заедно вече година.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на gabsit000
    ..ама след тая любов,приятелство не търси ))

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Аз не мисля да търся.Попринцип странното е,че с това момиче е различно.Искам да съм с нея,но не знам риска да загубим приятелството си дали си заслужава.Сега друг е въпроса,че в момента чувствата са ни изцяло приятелски може би с леки наклонения към нещо повече,но както е тръгнало сигурно ще стане и повече.Това ме накара да се замисля върху въпроса като цяло и затова ми се щеше да чуя и вашето мнение

Супер фен Аватара на gabsit000
    ми точно това ти казвам,че ако от приятелство прерасне в нещо друго..те няма как пак да станат приятелски след това ...след евентуалния ви край някога..ще има вече чувства помежду ви ..трепети едно друго ..но пък това може много да ви скрепи доста връзката (вашето приятелство) доверие и т.н. .. късмет общо взето .. може вие пък да сте изключение и да направите така,че и след любовта пак да сте си приятели...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Естествено, че може. В някои случаи даже е задължително. Обаче трябва всеки да си изгради принципи по въпроса и да реши връзката или приятелството са му по-важни, защото в такива случаи винаги губиш едното.

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    От личен опит ви казам , че е абсолютно възможно..

Повече от фен
    Разбира се че Да

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Възможно е, но по-принцип връзката е по-кратка и не е толкова интересно в нея, защото се познавате от отдавна. Но все пак я има.. при всеки е различно!
    Да ти имам виждането за връзки, тогава...

Точно в такъв случай е по-пълноценно, но и по-опасно, щото в повечето случаи след връзка приятелството е пълен кур, а.к.а. няма го.

Инак се случва постоянно, и на мен ми се е случвало.

ми случи ми се нещо подобно ама сега,след това, не се обичаме много много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си