- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Самоубийство !!!!!!!!!!!
Хей, здравейте .. светът е срещу мен, всичко е срещу мен, умирам вътрешно .. любимият ми ме съсипва .. обичам го от 1 година,,той е всичко за мен, нямам си никой друг .. единствения човек на който се доверих, карам родителите ми да страдат зарееди него, обичам го .. няма никви други думи.. и не, не го харесвам а го обичам .. на никой не му пука за мен, той ми е всичко,всичко което ми остана .. макар и да не е мое .. постоянно го сънувам .. съсипва ме.. нездържам без него, постоянно го сънувам .. историята ми е ужасно дълга .. днес пробвах, пробвах да се самоубия чрез рязане на вени .. но нищо не стана , само дето ме болеше .. много кръв течееше .. правя тази тема , за да ми кажете мнението си по въпроса , за да ми кажете какво да правя , моля ви не убиждайте .. лея се от сълзи .. умираммм ;((
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Ооо я се стегни и не се дръж като пикла! Кви самоубийства, кви простотии... И то заради някакъв пръдльо, дето един ден ще се чудиш на акъла си как си могла именно заради него да си тровиш душата! Има хора с къде къде по-големи проблеми от твоите и се справят и гледат оптимистично на нещата, а пък ти си тръгнала да се жалваш за глупости. Извинявай, ама се ядосах...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не е толкова зле както го описваш , погледни го от друга гледна точка .
Дори и да не си разбрала ,винаги има някой който го е грижа за теб.
Сигурен съм че на повечето хора ,половината дни са им гадни , но не е това изхода. На пример ...ако имам един страхотен ден ,после ми излиза през задника ...има дни в които направо се мъча , но не се отказвам ,нали ?
Стегни се , помисли за себе си ,за близките ,познатите и за това което ще им причиниш.
От една страна може би е и от възрастта ...
Стегни се и не прави глупости !!!
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Абе, я се стегни! Няма да плачеш за момчета!
недей така бе има много готини момчета в който те първа ще се влюбваш
Ще има и други...
Хората по света умира от глад,болести,бедност,а ти се оплакваш че в този който си влюбена,нети отвръща на чувствата... Сетегни се както казаха по горе хората,изле наван с приетелки,забавлявай се...живота е пред теб!!!
Наказвайки себе си ще накараш ли младежа да му запука?
А не сте заедно защото....?![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Родителите ти заслужават ли подобна постъпка от твоя страна?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абе момиче знаеш ли колко живот имаш пред теб?Колко запознанства,прекрасни мигове...Ти си тръгнала да се самоубиваш...
Искаш да не те убиждаме?Сълявам,но може ли си такъв егоист??Ти сама каза,че проблема с родителите ти е заради теб.Отиди и им се извини каквото и да е станало.Те са ти родители и залсужават малко уважение.Колкото до това момче-на това твоито не му се вика обич,а мания.Стигни се малко к'ви са тези простотии и опити за самоубийство,ако ти е чак толкова трудно сподели с вашите и отиди на психолог ще ти помогне.
Искаш да се самоубиеш, защото не издържаш без гаджето си .. ?![]()
според мен няма да го направиш . Просто искаш малко внимание . окей разбирам те но ако наистина искаше да се самоубиеш щеше да скочиш от някъде . един ден 6те се обърнеш назад и ще си викаш леле може ли да съм била олкова тъпа заради някакво момче![]()
![]()
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
обсебена си от него, вземи си намери някаква работа, танци, спорт, искуства
Престани да бъдеш толкова себична егоистка и приеми факта, че Земята не обикаля около слънцето заради теб. За т'ва слушай родителите си, дано все някога да ти дойде акъла.
именно,има хора по света които се молят за един залък хляб,не си мисли,че земята се върти около теб,намери си хобиПървоначално написано от SurfSky
![]()
Аз ли си въобразявам или вече е модерно да се "самоубиваш"?
Живота не е лесен! Бъди силна и вдигни гордо глава - продължи напред! Със самоубийство ще покажеш колко си слаба и, че се предаваш! Вземи се стегни, живота не е лесен!![]()
Таа па... офца...
На тоо свет не си заслужава за нито едно момче да пролееш сълза, камоли да мислиш за такива простотии..
И щи кажа що, щот сме пълни ТЪПАНАРИ!!!
Ае седи си на гъзо и си изтегли некоя игра да циклиш да ти мине!
момчетата не са всико !!!! просто се расеи с други неща пр. приятелки клуки списания . спокойно и без убийства!!!
1.От лошо става по-лощо - Не знаеш какво те о4аква след смъртта ти
2.Пак няма да си с него, като се самоубиеш само ще те оплакват и съжаляват
3.Стегни се и продължи напред
4. Никое скапано мом4е не заслужава толкова внимание и 4ак пък жертви (мъжемразка съм), но съм права!! Стигаш дале4, дори за хлътнало моми4е![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
В живота на всички има такива моменти.Просто си намери повече приятели.. на колко си ?
:О мъжемразка :ДД за първи път чувам такова нещо :ДПървоначално написано от selenasky
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !