- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Самоубийство !!!!!!!!!!!
Толкова си тъпа,че лошо ми става.Дано да си на 10 ,иначе ще си строша всички крайници.На 1 приятел майка му има тумор и жълтеница,бори се за живота си всеки ден,а ти някаква "тук ми идва да използвам много груби думи " ще ми се самоубиваш,щото си обичала някакъв пикльо ..
Хората по света умират от глад,а тва изчадие щяло да ми се самоубива.Ще се самоубиеш знаеш ли къв,е ТАКЪВ голЕм..Няма да се самоубиеш,ми пишеш някакви глупости някой да те успокоява..Ти ако беше толкова зле щеше да си в гроба вече,а не да искаш от нас мнения.Пу дано някой ден да ти се върнат тъпотиите.
Не съм чел коментарите ,но искам да ти кажа че си АДСКИ ТЪПА..Толкова си проста,че чак не ми се мисли.
аз съм на 14 за 15 !!!
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Ако ще правиш тази глупост, заради приятеля си, ела при мен, с удоволствие ще те взема.![]()
И аз страдам по едно момиче,да има много риби в морето,но човек когато се влюби нещата са други ... ще се опитам да се измъкна и повече да не се влюбвам
Мъртва ли си вече или още страдаш лапе..какво стана?
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
моля не обиждай 5 годишните деца те никога няма да помислят да правят такива работиПървоначално написано от WesCraven
Как може бе момиче ако се гътнеш какво ще спечелиш в живота на всеки има трудности, който могат само да ни направят по-силни, ако си прекалено слаба да ги преодолееш... абе всеки може да се справи я се стегни и без простотиии а каде по-зле хора има и се борят
Ела при мен аз няма да ти откажа xaxax![]()
The time's for sobieski