.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Бяло течение!!!

Здравей те искъм да ви попитам, бялото течение при жени те опасно ли е ако се прави секс без презерватив всмисал може ли да му стане нещо на момчето или ако се ближи долу благодаря предварително.

Понеже приятелката ми ми каза че имала бяла тeчение и ме кара да правим секс а аз нещо не искъм защото се притеснявам от това бяло течение да не ми стане на мен нещо и за това питам

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ми заведи я на лекар, кое му е сложното?
    Тук ни караш да гадаем какво точно имаш предвид под бяло течение и дали случайно не го бъркаш с цервикална слуз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Амиии тя понеже ми каза че имала бяло течение, а аз се притеснявам от това че ако правим секс без презерватив дали може да ми стане нещо на мен

Бялото течение е напълно нормално.Нито на теб,нито на нея ще ви стане нещо.Мисля че преди да предприемете какъвто и да е старт на вашия сексуален живот първо трябва малко да се образовате.

Голям фен
    ОМГ ! Научете се да пишете ..
    Какво ще ти стане ,ии голямата работа.
    Ще фанеш комарен грип или кози бяс ,споко !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Нищо не може да ви стане.

Guest
    ...или ако се ближи долу...
    Как така се ближИш долу? Случайно да можеш да джафкаш?
    И не нищо не може да ти стане ако правите секс без презерватив или ако се ближИш долу... прочети малко за бялото течение и след това занимавай цял форум

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Tonni
    Бялото течение е напълно нормално.
    Да бе....

Guest
    http://www.dar-center.com/article/?article=543

Бялото течение не е определено заболяване, а само симптом на ненормално състояние, на гинекологично или общо заболяване.

Среща се толкова често, че някои жени го смятат за нормално явление и го поставят наравно с менструацията.
    не е напълно нормално... нормално е да се появи цервикална слуз по време на овулация ама това не е точно бяло течение... или преди менструация при някои хора... ама така де, момъка не е пояснил така че не можем да гадаем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си