- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си гадже!
Поради тъпотията която ме налегна тази нощ ,и поради факта че съм сама от 1 година прибягвам до отчаяни мерки.
Търся си гадже! На 15 съм ииии... ми май тва е.
Снимки-ЛС :Д
Ъм, надявам се това е шега...Единственото, което ме разубеждава е, че има около 50 такива теми...
Кво значение има ,брато..2 часа е ,а аз съм отегчена до СМЪРТ. Плановете ми за Джулая се прецакаха тотално, останалите ми планове за следващите дни също. Авееее мани....тва на хора да разчиташ не е работа..
Еб'аси обявата от момиче. Да не си грозна, ма?
Temet Nosce
벨야카
Еми, намери си приятел, не казвам да е някъв, дето ще разчиташ на него, а просто с който да ти е забавно.Ако не харесваш наистина момчето/момичето, определено ще ти е тъпо и неловко...
Пусни снимки тук да те видим , че на никого няма да му се занимава.
Ей това селяните сте много противно нещо беПървоначално написано от umri
![]()
Предполагам коментарите му наистина са фолклор.. когато хората са знаели максимум по 50 думи. Никът му е умопомрачителен, това, че цитира някакъв "комплимент" за себе си в подписа си, говори достатъчно за егото му. А това, че ше отговори подигравателно или нападателно, показва колко предвидим може да бъде г-н Селянин.. В 90 на 100 от случаите нуждата надделяваПървоначално написано от InnoraX
![]()
отде да знам, че не си някой педобеър ин дизгайс :Д
едит: някой май пак взе умри твърде насериозно![]()
REGGAE BOOM <3
Мога да ти бъда приятел, какъвто мисля, че съм на всички пишещи тук, но ако търсиш гадже по-добре стани от компютъра.
Адски съм грозна наистинаНо то това от мен ли зависи ;(
няма грозни хора...за всеки влак си има пътници..кви са тия глупости..просто недей така отчаяно..излизай ..виждай се с хора..общувай все ще попаднеш на някого който ще те впечатли и ще е само за теб.. в Интернет малко вероятно да намериш някого...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от cranberry696
ААаа, тая песен ми е любима :д ебати жестоката
Евала!!!!!Първоначално написано от cranberry696
Много е готина тази песен!
Разкрит съм.Първоначално написано от Markuss
Temet Nosce
벨야카
Омг, ще получа мускулна треска от смях.Първоначално написано от Markuss
Честно, трай си, излагаш се.
Какво да си помисли човекът? На 15 била, сама била от ЦЯЛА година, видиш ли, щото обикновено 15-годишните сменят по 12 за цяла година... Втф?!
Има си сайтове за тая работаа ако наистина темата не е ебавка и искаш сериозни отговори пусни снимки
novasum![]()
nirvana13![]()
Фък ю ал, зле сте повечето.
http://www.youtube.com/watch?v=-TrFwFs11Jo поздрав с най-дивата песен евъррр
Ем, пичът такова впечатление пръска наоколо. Всеки нормален, уважаващ себе си човек би го определил като селяндук.
А до пинкпантерата, по-добре си трай ти, слънце, че очеизвадно нито имаш мнение по темата, нито си полезна някак с каквото и да е. И ДА, осъзнавам, че и аз не допринасям с нищо полезно с този си комент, за това ще си и изтърпя наказание, ако има такова.![]()
загорела си ми се струва?
Стига се садва,моме!
шшш ол оди си дири мандрамуняк негде на пъта а не се дири из форуми
They can all get fucked just stay true to you!
да и на мен ми стана интересноПървоначално написано от everythingisrelative
![]()