- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво стана?!?!
Здравейте,ще разкажа историята си тук,и ако може да ми помогнете....
Значи ходех със едно момиче близо 1 месец.В началото се виждахме често на 23-ти юни имаше рожден ден купих и една сребърна гривна..Но я подарих чак събота,защото все ми казваше, "Имам си работа,немога да излезна"И дойде съботата потърсих някои нейни приятелки да ми кажат къде е...Та казаха ми,но когато и дадох подаръка тя ми каза "Мерси....трябва да тръгвам че си имам работа".И вечерта един приятел ме попита : "Да неси скъсал със Деси?!?!",Аз се поучудих и казах "Не,защо мислиш така?",и тогава той ми отговори : "Вчера и днеска я видях със някакъв....".Не му повярвах,и това беше грешка,защото от съботата все си намираше работа....А е излизала със оня :@ :@ :@
И така,дойде вторника едно момиче (моя приятелка) ме дръпна настрани и ми каза че се забива със един и мисли да ме къса...Казах и "Ще може ли утре да поразпиташ защо иска това да стане?!?!" и така дойде следвашия ден...Целият ни град знаеше,че тя ще ме скъса(А приятелката ми не е казвала на никого),Започнах да и звъня да излезнем само ние двамата...Ама без отговор "Скрих"си номера и тя веднага ми вдигна и не се учудих когато каза "Имам си работа".Вечерта цялото им училище се събираше на Купон...Аз я оставих да си седи там...,но приятелката ми се обади и ми каза че е говорила с нея и тя е казала "окончателно ще го скъсам,заради****"Отидох на купончето да говоря със нея ако можех да оправя нещата,но тя въобще неме погледна....Тогава я скъсах.На следващия ден се срещнахме съвсем случайно по улиците,и я попитах "Разбрах че се забиваш със един",и тя знаете ли какво ми каза?!?! "Не е вярно това,просто излизахме на кафенце".....та ми каза да си останем само приятели...Най интересното беше че във фб-то махнах че сме обвързани а на следващия ден по-точно след 3-4 часа сложи че е обвързана....Какво да правя сега?!?!?! Сега неможем да се погледнем...Но като я питах от колко време излиза със оня,тя ми каза "1 седмица"точно откакто ми викаше че си има работа....:@ :@ :@ Надявам се да получа отговори,които да ми помогнат...Да бия оня няма смисъл защото той няма фб да види че е обвързана..БЛАГОДАРЯ !!!
А и сега иска да сме само приятели!!!!!
Запознай се със значението на думата "приятел" и сам реши, дали искаш да си приятел с нея. За повторна връзка едва ли е възможно с оглед на факта, че не я еня вече за теб.
Не разбирам само как след като така са се изакали в/у теб, ти отново търсиш начин да продължиш взаимоотношения с такъв човек.
Значи ние се познаваме от близо 1-година и от тогава имам чувства към нея,Да гадно е сега като ми каза че иска да сме само приятели,като живее на 500 метра от нас,това означава,че всеки ден ще я виждам.А за това "изакване"-прав си.....Но как сега да си останем само приятели?!?!Аз когато я видя ще ми става гадно...
Това е неизбежно в твоя случай. Гадно обаче е преходно чувство, не го мисли толкова. Нищо не трае вечно и е добре човек да го осъзнае това, тогава ще сме по-щастливи. А дотогава просто търпи, очевидно нищо което ще ти се каже тук няма да те накара да се почувстваш друго яче, когато се засечете. Времето действително лекува. Довери му се.
А инак, както ти казах, приятели не може да бъдете, поне не от нейна страна, въпреки, че думите й са такива. Иска да излезе чиста от ситуацията.. престорена работа. Бъди над тези неща.
гадно е постъпила,но явно си е имала едно на ум да скъса с теб или да те накара ти да го направиш,за да не се почувства виновна,макар че не не намирам грам вина у нея .. просто ще дойде време когато ще й омръзне даденото момче и ще те помоли пак да се оправите и да се съберете ..поне в 90 % от тези случаи винаги става така...но ти трябва да се проявиш като достоен мъж и да не й позволяваш да те разиграва ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Никой не заслужава такова гадже. Използвала те е . Щом от сега почва да ходи с двама едновременно , в бъдеще , няма да казвам каква ще е .
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Одеве ми писа във скайпа :
[17:47:38] ******** каза: mhm
[17:47:40] ******** каза: ti mislish li
[17:47:43] ******** каза: da tr1gash s nqkoq
[17:47:48] levskarqtbg каза: Не...
[17:47:58] ******** каза: aha
Май сега сигурно ще скъса с тоя....![]()
![]()
![]()
![]()
Дано не си готов да тръгнеш отново с нея, понеже е жалко да гледаме как мъжете се превръщат в постелки на неприятни същества като описаната от теб девойка.Първоначално написано от levskarqtbg
Не се занимавай.Не ти трябва нито такова гадже,нито пък приятелка.Днес ще е с един,утре с друг и само ще те огорчава.Най-добре я забрави.
Съгласна съм! Но не мисля, че те е питала това, защото смята да скъса с гаджето си, а по-скоро за да знае дали си и на разположение след случилото се.Първоначално написано от Markuss
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
В смисъл как на разположение ?!?!
тебе май ти харесва тая да се гаври с теб а?гадно е,ама и да я виждаш и да не я бий и шута,това нейното е магистрална работа :ххх
Като поиска да е с теб, пак да и ходиш подир гъза...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аааааа няма спокойно![]()
![]()
Вече се забивам със друга
![]()
![]()
![]()
Мой човек, хватката не е само да се забиваш с друга, трябва да забравиш и вече бившата си .. Аз ако бях на твое място за рождения и ден нямаше да й подаря нищо !! Още като си усетил нещата е трябвало да се сетиш - във facebook се пишеш необвързан, шута в гъза и досещай се сама !!Не е трябвало да я оставяш тя да те поставя в гадно положение, но хубавото е, че ти си й казал, че не искаш да си с нея!!
А това за скайп.. според мене тя само разбазиква нещата !! ;]]
Съветът ми е да продължиш напред и следващия път хубаво да си подбираш приятелките !! =]
Покрай нея и ти ставаш жалък... нямаш ли си малко достойнство!!
Не сте ходили толкова дълго, кво ти пука! Поне на време си разбрал ква е К*рва! Отписваш я и продължаваш напред!
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright